látogató számláló

InterCom hírek (2009. november 26.)

Ezen a héten: Kutcher, a lovag; Az Avatar vendégei; A pocak!; Downey abbahagyja?; Top 10 Budapest (2009. november 19-25.)

Kutcher, a lovag

A jó társaság inspirál. Márpedig Ashton Kutcher az elmúlt évek legnagyobb színészei mellett játszik Hollywood Valentin napi ajándékában. A Valentin nap (Valentine's Day, hazai bemutató: február 11.), Garry Marshall romantikus vígjátéka Anne Hathaway-t Jessica Biel-t, Jessica Alba-t, Julia Roberts-et, Jennifer Garner-t, Queen Latifah-t és Shirley MacLaine-t sorakoztatja fel a női, Bradley Cooper-t, Patrick Dempsey-t, Jamie Foxx-ot, Joe Jonas-t és Eric Dane-t a férfi térfélen. Meg persze Kutchert, aki úgy tűnik, buzgón igyekszik megfelelni a szerelmes vígjáték támasztotta romantikus követelményeknek. Az életben is.

Ezért történhetett meg, hogy az ifjú sztár a múlt héten majdnem verekedésbe keveredett felesége, Demi Moore védelmében.

A 47 éves színésznőt New Yorkban, a Crest Lounge's Opera Ballroom nevű helyen tartott partin inzultálta egy vendég - a mások megtréfálásában olyan kiváló Kutcher legalább is úgy érezte, hogy a fiatal fiúkra utazó idősebb nőket gúnyoló férfi az ő feleségét vette célba. Rövid ideig tűrte az alkalmi tréfamester poénjait, de azután felállt, odament hozzá, és igen hangosan és hosszan utasította rendre. A szemtanúk beszámolója szerint a teli torokból zajló parázs veszekedés során Demi Moore nem tűnt különösebben büszkének az urára, inkább zavarban volt.

Miután a kedélyek megnyugodtak, a pár egy hátsó ajtón keresztül, titokban hagyta el a mulatságot. A buli kellemetlen véget ért, de azt azért el kell ismerni: Ashton Kutcher bebizonyította, hogy kiérdemli a helyet a jövő év legjobban várt szerelmes vígjátékában.

Az Avatar vendégei

Az Avatar (hazai bemutató: december 17.) meg fogja változtatni a mozis világot, legalább úgy, ahogy annak idején a hangos- és a színes film átalakította. James Cameron rendező a Terminátor 2.-vel vagy a Titanic-kal bebizonyította már, hogy a hatás kedvéért mindig kész a legmodernebb különleges technikákat kikísérletezni, de legújabb, eddig legnagyobb ambíciójú műve (amely egyben Hollywood történetének legdrágább filmje is) minden eddigi határt túlszárnyal.

A világ filmfővárosában legalább is ez a híre: ezért lehet, hogy az Avatar forgatása és még sokkal inkább az utómunka-stúdiók a szakma legnagyobbjainak zarándokhelyévé váltak. Aki csak számít, látni akarta munka közben Cameront és a filmhez kifejlesztett, különleges technikát. Tiszteletét tette a mesternél Steven Spielberg, Peter Jackson, Ridley Scott vagy A hobbit-ra készülő Guillermo del Toro is, és utána mindannyian titokzatosan, de elragadtatott nyilatkozatokat adtak a látottakról: abban egyetértettek, hogy James Cameron boszorkánykonyhájában saját szakmájuk jövőjébe pillanthattak be.

A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel az Avatar-ra december 3-tól már nálunk is vásárolhatók országszerte, elővételben jegyek. A film, a normál változat mellett digitális 3D-ben és még nagyobb élményt ígérő IMAX 3D-ben is látható lesz hazánkban.

A pocak!

Az új Steven Soderbergh-film, Az informátor! (The Informant, hazai bemutató: november 26.) kapcsán Matt Damon tokájával és pocakjával teltek meg a lapok: a színész már az első képsorokon meghökkenti a nézőit: 15 kilót szedett fel a szerep kedvéért. Magáról a feltűnő elhízás tényéről már sok szó esett, de a Bourne-filmek sztárja csak most rántotta le a leplet a módszeréről. És talán kis csalódást is okozott vele. A gyors hízás mögött ugyanis nincs semmilyen különleges technika.

- Pár hónapon át egyszerűen annyit ettem, amennyit főiskolás koromban volt szokásom - magyarázta meg titkát egy interjúban a színész. - És meghökkentően gyorsan jött az eredmény. Olyan büszke voltam rá, hogy folyton egy szál gatyában mászkáltam otthon. Így az is kiderült, hogy Luciana, a feleségem tulajdonképpen bukik a lógó pocakra. Ahányszor bejött a konyhába, én meg épp pizzával tömtem a fejem és sört ittam hozzá, úgysem hagytam hogy beleszóljon. Az ember vegye komolyan a munkáját...

Downey abbahagyja?

A világ Robert Downey Jr. lábai előtt hever. A Vasember-ben hatalmas sikerrel játszotta el a multimilliomos szuperhőst, és most a világ legokosabb nyomozójának jelmezét is magára húzhatta. A ravasz gengszterfilmjeivel híressé lett Guy Ritchie rendezésében ő alakítja a Sherlock Holmes (hazai bemutató: január 7.) címszerepét. A színészt azonban nem részegítik meg az eredményei. Sőt, ha színészi pályájáról kérdezik, egyre óvatosabb válaszokat ad. Azt mondja, nem tervez új filmeket.

-Életemben nem voltam ennyire menő színész - nyilatkozta nemrég Downey Jr. - Ajándék lónak meg nem illik a fogát nézni, örülnöm kéne a jó szerencsének. De a feleségem, Susan meg én inkább már a magánéletünkre akarunk koncentrálni. Szeretnénk nyugodtan moziba járni, szeretném végigolvasni a könyvet, amit most olvasok a normandiai partraszállásról, szeretnék rendesen megtanulni festeni. Úgyhogy egyre inkább úgy látom: addig kell kiszállnom, amíg én döntök a pályám végéről, és nem várom meg, míg úgyis elfelejtenek. Állítólag a csúcson kell abbahagyni, és én ott vagyok.

Top 10 Budapest (2009. november 19-25.)



süti beállítások módosítása