látogató számláló

X-Men kezdetek: Farkas (újabb magyar előzetes)

Újabb Rozsomák előzetes a folytatásban.


Terminátor - Megváltás (újabb magyar előzetes)

Egy újabb előzetes, amely megváltást hoz.


Angyalok és démonok - 2 magyar előzetes

Elsőnek egy feliratos, aztán egy szinkronos trailer.


Gran Torino - magyar feliratos előzetes

Végre Mr. Eastwood is megmutatja magát a Dvdnews-on.


12 menet - magyar előzetes

Premier dátum még nincs, de szinkronos előzetes van.


MA ESTE! ANNArchia a Wigwamban!


Az esemény különlegessége, hogy az Anna and the Barbies zenekar nemcsak hogy 2 kategóriában jelölve van, de a díjak átadása után, a magyar rockzenei élet apraja-nagyja előtt, egy másfél órás rock and roll freak-showt hivatottak robbantani!



A koncertet parádés vendégművészek közreműködése emeli művészi szintű Annarchiává:

- Farkas Zsófi

- Tóth Vera

- Tóth Gabi

- Ferenczy Gyuri

- Jamie Winchester

- Papp Szabi
és még jónéhány őrült táncos, tájkó nagymester és pankrátor!



Garantált skalpolás! Csatabárd kiásva!



... hiba lenne lemaradni a vérfürdőről!




Tehát ma este!



Egyéb infó:

www.wigwamrockclub.hu 

www.annaandthebarbies.hu


FHE: 2009. májusi megjelenések

Adam Sandler esküvőn énekel, Mike Myers hiányt pótol, Tim Roth óceánt jár, Jim Carrey igent mond... Az FHE májusi DVD és BD kínálata a folytatásban.


Top 10 Budapest (2009. március 19-25.)


Spielberg Tintint rendez

Mi lesz abból, ha a modern mozivilág két nagyágyúja, Steven Spielberg és Peter Jacksonösszefog?


Az éjszaka nem akar véget érni

Ben Stiller már a nyugdíjas éveit tervezgeti.


Aniston a legszexibb

Jennifer Aniston megint magányos...


A Farkas és Stan Lee

Az X-Men eredetét vizsgáló film kényeztetni fogja a néző szemét...


Spancserek (magyar előzetes)


Jégkorszak 3. Trailer


Marilyn Manson: The High End of Low - új album májusban

MARILYN MANSON

THE HIGH END OF LOW

ÚJ ALBUM!

Május 26-án új albummal jelentkezik Marilyn Manson. A The High End of Low címre keresztelt korongról március 27-én kaphatunk némi ízelítőt: a We're From America című dal aznap ugyanis ingyenesen letölthető a www.marilynmanson.com oldalról. Az első hivatalos kislemezdal, az Arma... geddon április közepétől érhető el a rádiók számára.

Manson régi jó barátjával, Twiggy Ramirezzel, Chris Vrenna billentyűssel és Ginger Fish dobossal kiegészülve mutatja be új albumának anyagát különböző fesztiválokon, köztük hazánkban, a VOLT Fesztiválon is. A The High End of Low produceri teendőit Manson mellett Vrenna és Ramirez látta el

"Az életem kétségtelenül befejeződött, és újra elkezdődött. A lemez a végességet sugallja, ugyanakkor majdnem optimista - bármily fura is ezt a szót használnom"- teszi hozzá Manson.

www.marilynmanson.com


PJ Harvey/John Parish: A Woman A Man Walked By - új album

PJ Harvey/John Parish

A Woman A Man Walked By

2009.03.30.

PJ Harvey a nagysikerű 1996-ban megjelent Dance Hall At Louse Point után ismét John Parishhel készített közös albumot: a 10 új dal szövegét Polly, míg zenéjét Parish írta. A lemezfelvételre Bristolban és Dorsetben került sor a neves producer, Flood irányításával. Az énekesnő szerint a Black Hearted Love című első kislemezdal "himnikus grunge-pop gitárokkal" tűzdelt szám.

Az áprilisi UK-turnét spanyol, portugál, német, svéd, norvég, dán, holland, belga és francia májusi fellépések követik.


Tracklista

Black Hearted Love

Sixteen, Fifteen, Fourteen

Leaving California

The Chair

April

A Woman A Man Walked By / The Crow Knows Where All The Little Children Go

The Soldier

Pig Will Not

Passionless, Pointless

Cracks In The Canvas

A Black Hearted Love című első kiemelt dalt hallgassátok meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=jg-Fh9oaVR8


the KOLIN: San Francisco - werkfilm

the KOLIN

San Francisco werkfilm+Perez Hilton

Örömmel tudatjuk, hogy a San Francisco első és egyetlen magyar klipként felkerült a www.perezhilton.com oldalra, és egy hét leforgás alatt több min 73 ezren nézték meg!

Perez Hilton véleménye:

"We are LOVING loving LOVING this band called the KOLIN- from Hungary.

Yes, Hungary!

They sing in English, though. So you'll be able to understand what they're saying.

We've never mention a band from Hungary before, and we are thrilled to pop our cherry with the KOLIN.

If you like sweet, sexy, dirty, garage, disconess, then you will love the band!

Think Scissor Sisters meets The Gossip.

We think the Bay Area has a new anthem!!!"

Klikk ide: http://perezhilton.com/2009-03-13-watch-listen-from-hungary

Másik jó hír, hogy elkészült a klip werkfilmje, melyet itt nézhettek meg: https://www.youtube.com/watch?v=uIMOVY2R3tE

 

www.myspace.com/thekolin


Végre itt a nyár - új Cozombolis-sláger

Végre itt a nyár
Új Cozombolis-sláger VJ Ben vendégszereplésével

Cozombolis Leonidász Péter, a görög származású szolnoki énekes ezúttal egy hamisítatlan tavaszi - nyári slágerrel jelentkezik.

A dalhoz tartozó klip áprilisra készül el, és külön érdekesség, hogy a hazai zenetévé népszerű műsorvezetője, VJ Ben is szerepel benne.



„Az együttműködés ötlete teljesen spontán jött - mesélte Kozi. Bennel régóta ismerjük egymást, gyakran felbukkant a koncertjeinken, egyszer pedig azzal fogadott, hogy egy gitárral eljátszotta nekem az egyik dalomat. Muzikális típus, ügyesen énekel, szereti a zenénket, így mikor körvonalazódott ennek a könnyed, vidám nyári dalnak a terve, beugrott, hogy miért ne próbáljuk meg közösen elénekelni? Ben három saját versszakot is kapott, a szöveg kifejezetten neki / róla készült, és a stúdióban is klasszul szerepelt, jó lett a végeredmény."

"Régi nagy álmom vált valóra ezzel a lehetőséggel, kiskorom óta vágytam rá, hogy énekeljek - bár azt azért nem gondolom, hogy túl jó hangom lenne - fűzi hozzá vidáman Ben, a VIVA TV műsorvezetője. Félreértés ne essék, tudom, hogy nem vagyok énekes, és nem is szeretnék az lenni. Mindig is imádtam a zenét, és úgy gondoltam, most itt az alkalom, hogy hobbi szinten kipróbáljam magam: az egészet jó bulinak tartom. Ez egy nagyon kedves dal, és ha néhány embert jó kedvre deríthetünk vele, akkor már bőven megérte. Egyébként régóta szeretem Cozombolis zenéjét, így szívesen mondtam igent a közös együttműködésre."

A hosszúra nyúlt forgatás nagyon jó hangulatban telt, de egyben nagyon fárasztó is volt, hiszen Kozinak 12 különböző karaktert kellett alakítania.

Hamarosan láthatjátok VJ Ben és Cozombolis közös kalandjait a Végre itt a nyár című klipben!


Brad Pitt túl jóképű

Menet közben szállt ki Brad Pitt A dolgok állása című filmből, aminek a rendező, Kevin McDonald szívből örült. - Brad azért szállt ki, mert nem tetszett neki a forgatókönyv - mondja a rendező. - Be kell vallanom, titkon ebben reménykedtem. A sztori egyik szála ugyanis egy képviselő és egy oknyomozó riporter párharca. A riporternek kisebbségi érzése van a politikussal szemben, nem tud becsajozni, és még egy csomó baja van. Most képzeljük el Brad Pittet egy olyan karakter bőrében, akinek nincs nője! Ez ugyebár lehetetlen. Ezért volt tökéletes választás Russell Crowe, ő sokkal csapzottabb, lomposabb tud lenni, róla elhisszük, hogy romokban a magánélete, és titokban iszik.

            A dolgok állása egy angol minisorozat nyomán készült. A film arról szól, hogy megölik egy politikus szeretőjét, és a rendőrség meg egy csapat oknyomozó riporter megpróbálja kideríteni, ki a gyilkos. (State of Play - hazai bemutató: 2009.május 28.)

És a Brad Pitt rajongóknak sem kell azért sokáig várniuk, kedvencük 2009. augusztus 20-ától látható lesz Tarantino új filmjében, a Becstelen brigantykban.

Star Trek: vissza a tévébe?

A kultikus űropera készítői izgatottan várják, mekkora sikere lesz a történet kezdeteit elmesélő új Star Trek szuperprodukciónak. Ha beváltja a reményeket, ismét tévésorozat készülhet az Enterprise űrhajó kalandjaiból. A Hősök című széria forgatókönyvírójának, Bryan Fullernek már van is ötlete, hogyan lehetne újraindítani a hajtóműveket. - Már felvettem a kapcsolatot a film rendezőjével, J.J. Abramsszel, és elmondtam neki, mi lenne a koncepció - meséli Fuller. - Tetszett a legutóbbi két ST-sorozat, a Voyager és a Deep Space Nine, de valahogy hiányzott belőlük az eredeti széria humora és esetlen bája. Ezt szeretném majd feltámasztani. (Star Trek - hazai bemutató: 2009. május 7.)

Megsértődött Michael Bay

Rossz néven vette a Transformers-filmek rendezője, Michael Bay, hogy a stúdió nem egyeztetett vele. A Paramount ugyanis bejelentette, hogy a Transformers 3-at jövőre, 2010. július 4-én mutatják be. Bay azonban egy év szabadságot szeretett volna kivenni a második rész befejezése után, mert nagyon kimerült, hiszen három éve minden idejét a robotok háborúja köti le. - Fölhívtak a stúdióból, hogy jó-e nekem július 4-e a bemutató időpontjának - meséli a sértődött rendező. - Mondom, jó hát! Csakhogy én 2012-re gondoltam, és eszembe se jutott, hogy a Paramount már jövőre ki akar jönni a harmadik résszel. Ez azt jelenti, hogy már szeptemberben neki kell állnom az előkészületeknek. Nem tudom, hogyan fog menni, az agyam már félig leolvadt.

(Transformers: Revenge of the Fallen - hazai bemutató: 2009. június 24.)

Julia, a pánik és a nem jó szex

Élete egyik legkellemetlenebb élményének nevezte Julia Roberts, hogy szerelmeskednie kellett Cliwe Ovennel a Kettős játék című filmben. - Először is teljes pánikban voltam, mert három gyereket szültem, elmúltam negyven, és ehhez képest le kellett vetkőznöm egy csomó ember előtt - panaszolja a színésznő. - Az már csak hab a tortán, hogy a kisfiam, Henry minden jelenetnél ott sasolt a sarokból. A legszörnyűbb mégis az volt, amikor Clive-val rátértünk a lényegre. Éppen az volt a baj, hogy évek óta jó barátok vagyunk, és most egymásra kellett másznunk. Nem volt jó! A végén úgy oldottuk meg, hogy humorosan fogtuk fel a dolgot, és elkezdtünk nevetni a saját idétlenségünkön. Szegény Tony Gilroy, a rendező csak a fejét fogta, milyen alakokkal hozta őt össze a sors.

A Kettős játék két ipari kémről szól, akik szeretik egymást, ezért ki akarnak szállni a szakmából. Ehhez kell egy utolsó nagy dobás. Elhatározzák, hogy kölcsönösen átverik egymás alkalmazóit, a két nagy gyógyszermultit. (Duplicity - hazai bemutató: 2009. április 30.)

Az óceánjáró zongorista legendája

Az Oscar®-díjas Cinema Paradiso rendezőjének varázslatos meséje egy régmúlt korban játszódik, és egy olyan különleges férfiról szól, aki egész életét az óceánon töltötte. A kis 1900-ra - ezt a nevet születésének időpontjáról kapta - egy luxushajó zongorájának tetején találnak rá, és a hajó gyomrában a személyzet egyik tagja neveli fel. A zongorához vonzódó fiúról hamar kiderül, hogy elképesztően tehetséges zenész: tudásával elkápráztatja az utasokat, hírneve bejárja az egész világot, és sorban kapja a lemezajánlatokat, de 1900-at a hírnév és gazdagság ígéretével sem lehet lecsalni a hajóról. Mikor azonban meglát egy gyönyörű lányt a fedélzeten, mégis megfordul a fejében, hogy szerencsét próbál a külvilág kínálta hétköznapi élettel - de tud-e olyat nyújtani a szárazföld, amire ő vágyik? Az Alessandro Baricco regényéből készült lírai hangulatú, csodálatos film, melyet az Oscar®-díjas Ennio Morricone gyönyörű zenéje, valamint Tim Roth feledhetetlen játéka tesz teljessé, olyan alkotás, mely minden nézőt mélyen megérint.

Ennio Morricone

LEGJOBB EREDETI FILMZENE

Arany Glóbusz-díj

David di Donatello-díj

Golden Satellite-díj

Az Olasz Filmkritikusok díja

 

Giuseppe Tornatore

LEGJOBB RENDEZÉS

David di Donatello-díj

Az Olasz Filmkritikusok díja

 

Koltai Lajos

LEGJOBB OPERATŐR

David di Donatello-díj

Az Európai Filmakadémia díja

Az óceánjáró zongorista legendája 2009. április 21-én jön az FHE-től. Sztereó magyar és DD5.1-es angol hanggal, magyar és angol felirattal, valamint 2.35:1-es képaránnyal. Extrák nem lesznek a kiadványon.


süti beállítások módosítása