látogató számláló

Másodszor vadulnak

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről. Vajon egy pöttöm pudli tényleg két vállra tud fektetni egy féltonnás medvét? És Elliot bekötheti végre Giselle fejét? A Nagyon vadon 2.-ben mindenre fény derül!

A Nagyon vadon 2. 2009. március 17-én jelenik meg DVD-n és BD-n a FHE kiadásában. A kiadványokon DD5.1-es magyar és angol hang, magyar és angol felirat lesz. A film képaránya 1.78:1. És még extrák is akadnak:

  • Az eredeti hangok megvadulnak!
  • Így született Boog, Elliot és Fifi
  • Kimaradt jelenetek
  • Baha Men: Who Let the Dogs Out - videoklip
  • Játékbarlang - Öt DVD játék! (Uccu, hozd ide!, Csapj le a Csontra!, Csípd ki a blökit!, Boog őrült vízicsúszdája, Erőpróba)



Ananász extrák

A megjelenésről ide kattintva olvashattok!

Pattanj fel az Ananász Expresszre és szippants mélyet a poénpipából! Judd Apatow, a Felkoppintva rendezőjének és írójának őrületes vígjátéka olyan magasságba repít, ahol ritkul a levegő és sűrűsödik a füst... Mikor Dale (Seth Rogen), a léhűtő füves szemtanúja lesz egy könyörtelen drogbáró (Gary Cole) és egy korrupt zsaru (Rosie Perez) által elkövetett gyilkosságnak, kénytelen futni az életéért. A menekülésben magával rángatja megkészült dílerét (James Franco) és annak lökött beszállítóját (Danny McBride) is, és kezdetét veszi életük legdurvább tripje...

A DVD és a Blu-ray változaton is megtalálható lesz a mozi- és a rendezői változat (kb. 5 perccel hosszabb).

Specifikációk:
DVD: surround magyar és DD5.1-es angol hang, magyar és angol felirat, eredeti 2.35:1 képarány.
Blu-ray: full-HD felbontás, eredeti képarány. TrueHD 5.1-es magyar és angol hang valamint magyar és angol felirat.

A DVD extrái:

    • Audiokommentár az alkotók és szereplők közreműködésével
    • Bővített és alternatív jelenetek
    • Bakiparádé
    • Így készült az Ananász expressz
    • Kisfilm: Beszámoló a sérülésekről

      A Blu-ray extrái:

      • Audiokommentár az alkotók és szereplők közreműködésével
      • Exkluzív Blu-ray játék: Ülj fel az expresszre! (HD-ben)
      • Kimaradt és kibővített jelenetek
      • Így készült az Ananász expressz (HD-ben)
      • Kisfilm: Az Ananász expressz akciójelenetei (HD-ben)
      • Kisfilm: a 9-es tárgy
      • Kisfilm: Saul lakása
      • Kisfilm: Red és Jessica házassági tanácsadója (HD-ben)
      • Kisfilm: A sérülések kortörténete (HD-ben)
      • Kisfilm: Ken, a kaszkadőrmester (HD-ben)
      • Próbafelvételek
      • Slusszpoénok
      • A rendező slusszpoénjai
      • Bakiparádé
      • Az Ananász Expressz a Comic-Conon
      • Rejtett extrák

      Az itt olvasható extratartalom még nem végleges!




      LoveBOX (3 DVD, kartongyűjtőben)

      Igazából szerelem:

      A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem.

      Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki Szenteste, romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel.

      Bridget Jones naplója:

      Helen Fielding regényklasszikusának hatalmas sikerű filmváltozata.

      Újév napján, másnaposan és még mindig magányosan Bridget Jones, a harmincegynéhány éves londoni hajadon úgy dönt, hogy kezébe veszi az életét, és naplóírásba kezd: „Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: találok egy kedves, érzékeny barátot, és nem alakítok ki romantikus kötődést alkoholistákkal, munkaholistákkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel.

      Ám nem is olyan könnyű Bridgetnek a nagyautós-tuti-szexisten Daniel Cleaver (Hugh Grant) és a tartózkodónak-tűnő-ámde-figyelmes-érzékeny-férfiú Mark Darcy (Colin Firth) között választani...

      Bridget Jones 2 - Mindjárt megőrülök:

      Miután végre-valahára rátalált a tökéletes férfira a káprázatos ügyvéd, Mark Darcy személyében, a harmincegynéhány éves hajdani szingli Bridget Jones ezúttal még nagyobb kihívással találja szemben magát... hogy meg is tartsa!

      Mikor újra felüti fejét az önbizalomhiánya, és még nőcsábász ex-pasija, Daniel Cleaver is betoppan hívatlanul, Bridget egy rossz tanácsból, félreértésekből és totális katasztrófából kevert fergeteges zűrbe keveredik, olyasmibe, ami senki mással nem eshet meg, csakis vele.

      Kínos helyzetek és romantikus félreértések egész sorával a Bridget Jones - Mindjárt megőrülök sírnivalóan kacagtató. Tüneményes film, érdemes megnézni - újra és újra.

      Megjelenés: 2009. január 28.
      A gyűjteményben található filmek: Bridget Jones naplója (Bridget Jones's Diary), Bridget Jones 2: Mindjárt megőrülök (Bridget Jones: The Edge of Reason), Igazából szerelem (Love Actually)
      Hang: magyar 5.1 (eredeti), angol 5.1
      Felirat: magyar
      Képarány: 16:9 (2,35:1)

      MAGYAR HANGOK:
      Udvaros Dorottya, Halász Aranka, Pálos Zsuzsa, Horányi László, Dobránszky Zoltán, Széles László, Helyey László, Harsányi Gábor, Csankó Zoltán, Ráckevei Anna, Stohl András, Kisfalvi Krisztina, Oroszlán Szonja, Cvetkó Sándor

      EXTRÁK:
      kimaradt jelenetek (Igazából szerelem)
      videóklip (Igazából szerelem)
      kisfilmek (Bridget Jones)
      történetek (Igazából szerelem)
      mozielőzetes
      tv-spot
      fotógaléria



      Majd elválik!

      A történet olyan iskolásokról szól, akiknek a szülei vagy elváltak már, vagy még nem váltak el.

      Az ötödikesek között furcsa rivalizálás alakul ki. Az egyik bandában az elvált szülők gyerekei, a másikban azok, akiknek a szülei még nem váltak el. Az elváltak gyerekei persze szeretnék, ha a bandájuknak minél több tagja lenne, és ezért természetesen mindent meg is tesznek. A produkció, melyben Christopher Lambert nem csak szerepel, de annyira magáénak érezte, hogy a produceri munkákat is magára vállalta, a „Tök jó, válnak az őseim!" című francia film remek feldolgozása, és jól illeszkedik a közelmúlt olyan filmjeinek sorába, mint például a "Kis gézengúzok".

      Megjelenés: 2009. február 5.
      Eredeti cím: Operation Splitsville
      Hang: magyar 5.1 (az eredeti RTL-es), angol 5.1
      Felirat: magyar
      Képarány: 4:3 (1.33:1)

      MAGYAR HANGOK:
      Berkes Bence, Baradlay Viktor, Kárpáti Levente, Szórádi Erika, Spilák Klára, Tarján Péter, Lux Ádám

      EXTRÁK:
      mozielőzetes
      tv-spot
      fotógaléria



      Monsters vs. Aliens 3D trailer


      Márciusban behálóz a hazugság

      Újabb terrorhullám árasztja el a világot, ezért a CIA a támadások szellemi vezérének felkutatására küldi egyik ügynökét. A bevetésről bevetésre élő Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) Jordániába utazik, és igyekszik mindig egy lépéssel az események előtt járni. Ferris minden mozdulatát egy műhold követi, a műhold élő adását pedig a CIA-veterán Ed Hoffman (Russell Crowe), aki sokezer mérföldnyi távolságból, otthonról irányítja az akciót. A célhoz közeledve azonban Ferris fokozatosan ráébred, hogy a bizalom legalább annyira veszélyes lehet, mint amilyen elengedhetetlen is a túléléshez.

      Ridley Scott filmje, Hazugságok hálója DVD és Blu-ray változata 2009. március 31-én 2009 április 14-én jelenik meg a Fórum Home Entertainment gondozásában. Specifikációk a következők: DD5.1-es magyar és angol hang, magyar és angol felirat, valamint 2.40:1 képarány. Természetesen extrák is lesznek:

      • Audiokommentár Ridley Scott rendező, William Monahan forgatókönyvíró és David Ignatius író közreműködésével (eredeti nyelven)
      • Az igazság a Hazugságok hálójában - Forgatási felvételek és a stábbal készült interjúk segítségével részletes képet kapunk a film kulcsjeleneteiről




      Dragonball Trailer


      Monk negyedszer

      Február 17-én érkezik a Monk - Flúgos nyomozó 4. évada a Budapest Film jóvoltából. DD2.0-s magyar és angol hanggal, magyar felirattal, valamint 1.78:1-es képaránnyal. A négy lemezen a következő epizódok lesznek megtalálhatók:

      1. lemez:

      Mr. Monk és a másik nyomozó
      Mr. Monk ismét hazatér
      Mr. Monk ágyban marad
      Mr. Monk irodába megy

      2. lemez:

      Mr. Monk a pohár fenekére néz
      Mr. Monk és Mrs. Monk
      Mr. Monk esküvőre megy
      Mr. Monk és a kicsi Monk

      3. lemez:

      Mr. Monk és a titkos Télapó
      Mr. Monk és a divatbemutató
      Mr. Monk beveri a fejét
      Mr. Monk és a százados házassága

      4. lemez:

      Mr. Monk és a nagy jutalom
      Mr. Monk és az asztronauta
      Mr. Monk fogorvoshoz megy
      Mr. Monk esküdt lesz


      Top 10 Budapest (2009. január 29 – február 04.)


      Brendan, a tintaszív

      Van tökéletes szereposztás. Brendan Fraser az egyik főszerepet alakítja a Tintaszív (Inkheart, hazai bemutató: március 19.) című különleges fantasy-filmben, és ezzel az eredeti regény írójának álmát kelti életre. Cornelia Funke, a Tinataszív-trilógia szerzője ugyanis írás közben már eredetileg Brendan Fraser-ről mintázta figuráját - pedig akkor még abban sem lehetett biztos, hogy a regényt egyszer majd megfilmesítik.

      - A postán kaptam egyszer egy kötetet - meséli Brendan, aki különleges képességű férfit alakít a filmben: amit hangosan olvas, az kilép a regényből és valóra válik. - Volt benne egy ajánlás, hogy „Köszönet azért, hogy eszembe juttattad ezt a figurát. Remélem, egyszer felolvasod majd a gyerekeidnek." Nem értettem, mi ez, azt hittem, valami vicc, vagy kandi kamerás trükközés, és mindjárt előugrik egy sarokból Ashton Kutcher. Fogalmam sem volt, ki ez a nő, és mi ez a könyv.

      A regény és folytatásai Amerikában és Európában is hatalmas sikert arattak, így természetesen következett a megfilmesítés, és Fraser valóban megkapta a szerepet: az ő felolvasásának köszönhetően kelnek életre a szemünk előtt a legkülönbözőbb középkori és mesebeli figurák. Épp, ahogy az írónő sok évvel ezelőtt, az íróasztala mögött elképzelte.


      Ki kell eléggé Drew-nak?

      Állítólag a színésznők nem szeretik kolléganőik társaságát. Drew Barrymore rácáfol a rosszindulatú feltételezésre. Producerként vett részt a Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You, hazai bemutató: február 26.) című vígjáték készítésében, és sikerült korunk legmenőbb (és legcsinosabb) színésznőit maga köré gyűjtenie. A filmben - amely igazi párkapcsolati oktatófilm - Jennifer Aniston, Scarlett Johansson és Jennifer Connelly is játszik, Drew Barrymore pedig egy egészen kis szerepet osztott magára. És csöppet sem féltékeny társnőire. Legalább is az újságíróknak ezt mondta.

      - Miért lennék rájuk irigy? - nevetett a 33 éves színésznő, aki több mint 25 éve a show-business élvonalában van. - Én hívtam őket. A szerepemet én választottam magamnak. Nem az elmondott mondatok száma alapján, hanem mert tetszett a figura: ez a technikai eszközökkel elhalmozott, enyhén szólva dilis, helyes csaj. Vele tudtam azonosulni. Jó néhány poénját én írtam bele a filmbe: szeretek az e-mailen, interneten, blackberryn, Facebookon és chaten bonyolódó szerelemekről panaszkodni - ebben jó vagyok, hát persze, hogy ezt akartam eljátszani.


      A legszebb a rózsaszín párducban

      Ha nem volna elég, hogy hivatalosan is ő a világ egyik legszebb nője (1994-ben lett Miss World), és a világ legnagyobb országának legnépszerűbb színésznője, most az Indiai állam is elismerte, milyen fontosnak tartja őt: Aishwarya Rai január 26-án, a Köztársaság Napján átvehette hazája egyik legmagasabb állami kitüntetését, a Padma Shrit. A Dél-Indiából származó, zöldszemű színésznő a hazájának tett kivételes szolgálataiért kapta az elismerést. Ő a legfiatalabb a bollywoodi filmszakmában, aki gomblyukába tűzhette az indiai becsületrendet.

      India kedvence két hatalmas kosár virágot is kapott a díjátadás estéjén: az egyiket férjétől, a szintén népszerű indiai színésztől, aki éppen forgatott, és ezért nem lehetett jelen a díjátadáson, a másikat Steve Martin-tól. Aishwarya Rai ugyanis fontos szerepet játszik A Rózsaszín Párduc 2.-ben (The Pink Panther 2, hazai bemutató: február 12.), és ha minden jól megy, A Rózsaszín Párduc 3.-ban is megcsodálhatjuk majd szépségét.

      A denevér visszatér

      A denevérember újraéled. A sötét lovag (The Dark Knight, hazai újrabemutató: február 12.) hatalmas sikere után másodszor is szárnyra kap. Nemcsak a világ mozijaiban tűzik ismét műsorra, de az Oscar-díj kiosztó gálán is sok szó lesz róla: összesen nyolc kategóriában jelölték a filmes világ legnagyobb elismerésére, köztük abban is, amelyre a leginkább számítottak a mozirajongók. A Joker szerepében lélegzetelállító teljesítményt nyújtó, azóta 29 éves korában tragikusan elhunyt Heath Ledger is a jelöltek közé került. Heath Ledger-t életében is sokat hasonlították a zseniális James Dean-hez, és most csak még közelebb került hozzá. James Dean volt az első színész, akit korai halála után jelöltek a legnagyobb díjra: 1955-ben Az édentől keletre című filmben nyújtott teljesítményéért.

      A show-nak pedig mennie kell. A producerek már dolgoznak a Batman következő részén: bár még azt sem tudni, hogy ki lesz az új főellenség, az már biztos, hogy 2011-ben kerül sor a bemutatóra, amit a stúdió néhány napja közzétett tervei szerint még négy folytatás követhet.

      Dotkom Média: 2009. I. félévi megjelenési terv

      Februárban bepótoljuk 2008-as elmaradásainkat - amiért ezúton is elnézést kérünk - és megjelentetjük Roman Polanski - Micsoda? c. filmjét, a BMX banditák, a Romper Stomper, a Három férfi és egy mózeskóser c. filmeket és a Punk's Not Dead c. dokumentumfilmet. A punk zene rajongóinak kedvezve utóbbi dupla lemezes formában jelenik meg. A 2. lemezen a magyar punk zene mérföldkövének számító, a CPG együttest bemutató Pol Pot megye punkjai c. dokumentumfilm kap helyett. A kiadvány mindkét lemeze természetesen tartalmaz extrákat is, amelyről hamarosan külön sajtóközleményt adunk ki. Április Wong Kar-Wai hónapja lesz. Reméljük ezzel sokak régi vágyát sikerül teljesítenünk. Ha információnk helyesek eddig ennyi filmje egyszerre még nem jelent meg hazánkban az ázsiai rendező-fenoménnak. Jön a Csungking expressz, a Szerelemre hangolva, a Bukott angyalkák és az Édes2kettes, amelyhez egy közel 1 órás „Making of..." dokumentumfilm is tartozik Buenos Aires, Zero Degree címmel. Májusban és június elején a könnyedebb műfajok kedvelőit célozzuk meg illetve azokat akik a balatoni nyaralójukban sem szeretnének jó filmek nélkül maradni. Egy cseh vígjáték trilógiával jelentkezünk, amely a Filmmúzeum csatornán nagy sikerrül futott és bízunk benne, hogy ezt is sok rajongó várja már. Jön a Nap, széna, eper, a Nap, széna és pár pofon és a Nap, széna, erotika c. filmek. A gyerekeknek két rajzfilm sorozattal kedvezünk, amelyet a fiatalabb szülők is ismerhetnek tinédzser korukból. Az egyik a franciák nagy kedvence, a Cápali és Cápeti, amelyből az 1. évad jelenik meg június elején. A másik Jim Henson (Labirintus, Muppet Show) Kutyavilág c. rajzfilm sorozata. Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet két, tavaly év végén végül megjelent, de kicsit kevesebb figyelmet kapó kiadványunkra is. Az indigóember Martin Csaba filmje, amely a 2008-as, 39. Magyar Filmszemle információs programjában is szerepelt. Az alkotók azóta újravágták a filmet, amely így sokkal pörgősebb lett és most már DVD-n bárki hazaviheti. A filmektől kicsit elkanyarodva az ünnepek után felesleges kilókkal küzdőknek ajánlanánk a 11x All-Style Karate, 2x Kung-Fu és Profi Box Világbajnok Miló Viki fitness DVD-jét, amelynek segítségével bárki KO győzelmet arathat saját túlsúlya felett.

      InterCom: 2009. márciusi megjelenések

      A kiadó a változtatás jogát fenntartja!

      2009. március 4.

      • Meztelen dobos (The Rocker)
      • Ellenséges terület 3. - A kolumbiai túsz (Behind Enemy Lines 3: Colombia)

      2009. március 11.

      • Pinokkió (jubileumi kiadás - 70 éves Pinokkió) (Pinocchio /70th Anniversary/)
      • Az üresfejű (Meet Dave)

      2009. március 18.

      • Tükrök (Mirrors)
      • Lost - Eltűntek - A teljes 4. évad (Lost - Season 4)
      • Grace klinika - A teljes 4. évad (Grey's Anatomy - Season 4)
      • A francia kapcsolat (szinkronizált változat) (The French Connection)
      • A francia kapcsolat 2. (szinkronizált változat) (The French Connection 2.)
      • A hét mesterlövész (szinkronizált változat) (The Magnificent Seven)
      • BD: Tükrök (Mirrors)

      2009. március 25.

      • Kísértetváros (Ghost Town)
      • High School Musical 3. - Végzősök - Bővített kiadás (High School Musical 3. Senior Year)
      • Barátaim Tigris És Mackó: Nagy mulatság (My Friends Tiger and Pooh)
      • BD: Kísértetváros (Ghost Town)
      • BD: Trópusi vihar (Tropic Thunder)
      • BD: Sasszem (Eagle Eye)
      • BD: Agyő, nagy Ő (Heartbreak Kid)
      • BD: Család kicsi kincse (Little Miss Sunshine)
      • BD: Kerülőutak (Sideways)
      • BD: Rózsaszín Párduc (1963) (Pink Panther /1963/)
      • BD: Dühöngő Bika (Raging Bull)

      Budapest Film: 2009. márciusi megjelenések

      A kiadó a változtatás jogát fenntartja!

      2009. március 3.

      • A nap amikor a Föld megállt (The Day the Earth Stopped)
      • Újabb éjszakai rohanás (Midnight Run 2: Another Midnight Run)
      • Cápa 4 - A cápa bosszúja (Jaws: The Revenge)
      • Kínai történet (Once Upon a Time in China)
      • Merlin és a Sárkányok Világa (Merlin and the World of the Dragons)

      2009. március 10.

      • Árvaház (El Orfanato)
      • A Föld éltető erői (Earth - Power of the Planet, 2 DVD)
      • Éjféli etetés (Midnight Meat Train)

         

          2009. március 17.

          • Blondie: Live
          • Érzékeny pont (Towelhead)
          • A mágus (Illusionist)
          • Az áruló (Traitor)

            2009. március 31.

            • Office - 1. évad (Office - Season 1)
            • Fűrész 5 (Saw 5)
            • Repo - A genetikus opera (Repo - The Genetic Opera)

              Clive Owen és Naomi Watts az új Bond-filmben?

              James Bond sorsa a következő évekre eldőlt. Az új részekben ismét Daniel Craig alakítja majd a 007-est, és ennek nagyon sokan örülnek. Még Clive Owen is, aki pedig sokáig reménykedhetett abban, hogy ő veszi majd át Pierce Brosnan-től a legendás szmokingot. - Nem bánom, hogy így alakult - jelentette ki Owen. - A Quantum csendje után beláttam, hogy én úgysem tudtam volna ilyen Bond lenni. Miben lettem volna más? A bűn árfolyama - The International (The International, hazai bemutató: március 26.) című thrillerben megmutatom, hogy én milyen Bond lennék. A forgatáson néha poénkodtunk is Naomi Watts-szal, hogy ez tulajdonképpen egy titkos Bond-film, csak a címe más. Játék volt, de igazából mind a ketten próbáltuk beleélni magunkat. Mert az nemcsak nekem volna különleges szerep: Naomit is Bond lánnyá avatta volna.

              Dawson és a bikák

              Hány élete van egy színésznőnek? Talán végtelen - és az életek, amiket eljátszhat mind különböznek az igazitól. Rosario Dawson a Hét élet (Seven Pounds, hazai bemutató: február 26.) című filmben súlyos beteg, bizonytalan és titokzatos nőt játszik Will Smith oldalán. Az életben azonban meglehetősen határozott, gyors és egészséges. Elég egy bizonyíték: tavaly részt vett a híres pamplonai bikafuttatáson. A spanyol kisváros szűk utcáin évente egyszer együtt rohannak bikák és emberek. És mindig akadnak olyanok, akiket utolérnek a bikák.- Életemben nem féltem, nem rohantam és nem lihegtem még úgy, mint akkor - számolt be élményeiről újságíróknak a színésznő. - Körülbelül úgy pörgött a lábam, mint Tapsi Hapsinak. Őrült adrenalin-robbanást éltem át, igaz, utána még hónapokig úgy jártam New York utcáin, hogy mindentől összerezzentem, és félve léptem ki az utcasarkokon. A Hét élet forgatása közben próbáltam Will Smith-t rábeszélni, hogy egyszer menjen el ő is, mert nagyon jó élmény.

              Hathaway többet kapott, mint kért

              A 27 éves Anne Hathaway immár mint Oscar-jelölt színésznő promotálja legújabb vígjátékát, amelyben Kate Hudson-nal mókázik és „pofozkodik": A csajok háborúja (The Bride Wars, hazai bemutató: január 29.) című filmet. És nem hiszi, hogy egy Oscar-esélyeshez méltatlan a romantikus vígjáték műfaja. - Én már így is híresebb vagyok, mint valaha hittem volna, hogy lehetek - nyilatkozta a 27 éves színésznő. - Eredetileg csak akkora sikert vártam a színészettől, hogy ne kelljen közben pincérkednem. Úgy gondoltam, hogy ha csak színészettel meg tudom keresni a megélhetésem, akkor elértem a célomat. Minden más, ami ezen túl jön, csak extra ráadás. Például két menyasszony hosszú fehér fátylakban bunyózik. Vicces érzés, hogy fizetést kapok azért, mert Kate Hudson-nal néhány héten át együtt szórakoztunk.

              Miben méri a sikert Brad Pitt?

              Ha lett volna még olyan csúcsa Brad Pitt pályájának, amit nem ért el, már oda is eljutott. A színész a múlt héten megkapta az egyik legnagyobb elismerést, ami a szakmájában lehetséges: az Amerikai Filmakadémia a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölte a Benjamin Button különös élete (The Curious Case of Benjamin Button, hazai bemutató: február 5.) című filmben nyújtott alakításáért. A szinte az egész huszadik századot felölelő (összesen 13 Oscar-jelölést begyűjtő) történetben Pittet aggastyánként és kamaszként is láthatják a nézők - talán a jelölők is ezt a színészi és maszkmesteri bravúrt értékelték.

              Úgy tűnik, egyedül maga Brad Pitt nem lelkes a jelölés miatt. Legalább is egyik legutóbbi nyilatkozata azt sugallja, nem kavarta fel túlságosan a megtiszteltetés.

              - Én azt hiszem, nekem már nem kell semmit bizonyítanom - nyilatkozta a színész. - Nem érdekel, mekkora a filmjeim bevétele, nem bújom folyton az internetet, hogy megtudjam, mit szólnak a kritikusok. Abban hiszek, hogy ami engem érdekel, az majd másokat is érdekelni fog, és lesznek, akik szívesen nézik. Nem bevételben mérem a sikert, tulajdonképpen jó ideje azt csinálom, amit akarok. Amíg a Benjamin Button-t forgattuk, sok mindent megtanultam magamról és a világról: vagyis nekem sikeres volt. Ennyi. Ezek után a 13 Oscar-jelölés igazából már nem fontos: persze azért mindenkinek gratulálok.

              Navigátor Film: 2009. I. félévi megjelenések

              A kiadó a változtatás jogát fenntartja!

              Egyelőre csak címekkel tudunk szolgálni, de hamarosan lesznek borítóképek, és az extrákra is fény derül.

              2009. február

              • Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten (extrák nélküli kiadás)
              • Anyád! A szúnyogok (extrák nélküli kiadás)
              • A sógun orgyilkosa 2. (extrák nélküli kiadás)
              • Robotzsaru 5. lemez
              • Robotzsaru 6. lemez
              • Robotzsaru-díszdoboz

              2009. március

              • Szentjánosbogarak sírja (extrák nélküli, egylemezes kiadás)
              • Pálfi György: Nem vagyok a barátod! (különleges, háromlemezes digipack kiadás)

              2009. április

              • Hellraiser-trilógia
              • Az idő pallosa (A Philadelphia-kísérlet)
              • 200 cigaretta

                Fórum Home Entertainment: 2009 márciusi megjelenések

                A kiadó a változtatás jogát fenntartja!

                2009. március 1.

                • 15 perc hírnév (15 Minutes)
                • Sátánka - Pokoli poronty (Little Nicky)

                  2009. március 3.

                  • Szex telefonhívásra (The Deception)
                  • Ananász expressz (Pineapple Express)
                  • Szex, szex és steksz (Finding Amanda)
                  • Batman: Kezdődik & A sötét lovag (Batman Begins & The Dark Knight)
                  • BD: Ananász expressz (Pineapple Express)

                  2009. március 10.

                    • Lizi & Yeti – Egy király sztori (Lissi and the Wild Emperor)
                    • Halottnak a csók-1. évad (Pushing Daisies Season 1)
                    • A romok (The Ruins)
                    • Csimpilóták (Space Chimps)

                    2009. március 17.

                    • Nagyon vadon 2. (Open Season 2)
                    • Zuhanás (The Fall)
                    • BD: Idétlen időkig (Groundhog Day)
                    • BD: A Mars szellemei (John Carpenter's Ghosts of Mars)
                    • BD: Nagyon vadon 2. (Open Season 2)
                    • BD: Megtorló (The Punisher /2004/)

                    2009. március 24.

                    • Előttünk a vízözön (El Arca /Noah's Arc/)
                    • Lucky Luke : Irány a Vadnyugat (Go West Lucky Luke)
                    • Utazás a Föld középpontja felé 2D (Journey to the Center of the Earth 2D)
                    • Killing Switch
                    • A hullám (The Wave /Die Welle/)

                      2009. március 31.

                      • Hazugságok hálója (Body of Lies)
                      • A titokzatos lakó (The Lodger)
                      • Cserbenhagyás (Reservation Road)
                      • Végítélet (Doomsday)
                      • BD: Hazugságok hálója (Body of Lies)
                      • BD: Charlie és a csokigyár (Charlie and the Chocolate Factory)

                      süti beállítások módosítása