látogató számláló

UIP hírek (2011. március 22.)

Ezen a héten: Meghekkelték Natalie Portmant; Spagettiwestern a Csizmás, a kandúr; Rihanna nem akar szexszimbólum lenni; Sienna Miller máris bepasizott; Top 10 országos (2011. március 17-20.)

Meghekkelték Natalie Portmant

Az FBI szerint Natalie Portman is azon amerikai hírességek közé tartozik, akiknek feltörték az e-mail-fiókját és az okostelefonját, és többek között privát fotókat loptak le róluk. Már száznál is több celeb van Amerikában, aki így járt. Legutóbb Vanessa Hudgensről jelentek meg az interneten lopott meztelen fotók, és félő, hogy más híresség intim képei is nyilvánosságra kerülnek. Azt egyelőre nem tudni, hogy Natalie Portman postafiókjában és telefonján voltak-e kompromittáló képek – ha igen, tartani lehet attól, hogy hamarosan találkozunk velük.

Natalie Portmant idén még két sikervárományos filmben láthatjuk. A Thor című szuperprodukcióban a címszereplő kalapácsos istenség földi barátnőjét alakítja, a Király!-ban pedig egy vagány hercegnőt.

(Thor – hazai bemutató: 2011. április 28.)

(Your Highness – hazai bemutató: 2011. július)

Spagettiwestern a Csizmás, a kandúr

Nagyon jól szórakozik Antonio Banderas a Csizmás, a kandúr utómunkálatain, ugyanis ő kölcsönzi hangját a rettenthetetlen macseknak.

– Bár a Shrek-filmek egyik fontos szereplője a főhős, ez a produkció nem olyan, mint az ogrés epizódok – magyarázza a spanyol színész. – Csizmás nem az identitását keresi, mint Shrek, hanem a szerelmet meg a kalandot, ezért a film leginkább egy spagettiwesternre hasonlít. Nagyon vicces a történet, tele van ironikus kikacsintásokkal, ezért azok a nézők is jól fognak szórakozni, akik egyébként nem rajonganak az animációs filmekért.

Banderas annak külön örül, hogy ismét együtt dolgozhat Salma Hayekkel, aki Cicusnak, Csizmás vagány barátnőjének kölcsönzi hangját. – Salmával annak idején együtt kezdtük hollywoodi karrierünket, ő iszonyú mexikói akcentussal, én nem kevésbé borzasztó spanyollal. Azóta eltelt több mint másfél évtized, és kösz, megvagyunk. A kiejtésünk nem biztos, hogy sokat javult, de beverekedtük magunkat az amerikai álomba. Persze munka közben nem erről beszélünk, hanem nagyokat nevetünk a poénokon, de ez a tudat mindenképpen biztonságot ad.

(Puss in Boots – hazai bemutató: 2011. december 1.)

Rihanna nem akar szexszimbólum lenni

Miután legújabb videoklipjét 11 országban betiltották merész erotikája miatt, Rihannáról elterjedt, hogy szexszimbólum akar lenni. Az énekesnő azonban tagadja, hogy ez lenne a szándéka. – Hízelgő, ha ezt mondják rólam, ugyanakkor kellemetlen is – mondja az énekesnő. – Nem az a célom, hogy szexszimbólum vagy egyáltalán szexi legyek. Egyszerűen nő vagyok, aki megpróbálja kifejezni magát, és ehhez természetesen az erotika is hozzátartozik. Szerintem ez teljesen normális.

A 23 éves énekesnő a napokban fejezte be a Battleship című sci-fi akciófilm forgatását, amelyben egy földi hadiflotta földönkívüliekkel száll szembe.

(Battleship – hazai bemutató: 2012. május 7.)

Sienna Miller máris bepasizott

Nemrég szakított – ismét – Jude Law-val Sienna Miller, és a szexi szőkeségnek nem kellett sok idő ahhoz, hogy ismét párt találjon. A szerencsés férfiú a Rockhajó sztárja, Tom Sturridge, aki egyébként Robert Pattinson legjobb barátja. Sienna és Tom hiába is tagadnák, hogy együtt vannak, ugyanis látták őket csókolózni egy londoni kínai étteremben – ezek után nem adhatják elő az ilyenkor szokásos szöveget, hogy csupán barátok.

Sienna Miller hamarosan újra edzőterembe vonult, mert fel kell készülnie a G. I. Joe következő részére – a szerephez jó fizikai kondíció kell az akciójelenetek miatt. A folytatásra egyébként a színésznő nem számított, ezért könnyű szívvel írta alá 2009-ben az első filmre a szerződést, amelyben kikötötték, hogy amennyiben lesz második rész, kötelező szerepelnie benne. Sienna persze nem bánja, hogy így történt, hiszen a G. I. Joe: Kobra árnyéka a legnagyobb gázsit hozta neki eddigi pályafutása során.

(Untitled G. I. Joe Sequel – várható világpremier: 2012. augusztus)

Top 10 országos (2011. március 17-20.)


süti beállítások módosítása