látogató számláló

A tetovált lány ijesztő

Daniel Craig sok olyan férfit játszott már el – a Sorstalanság amerikai őrmesterétől James Bondig –, aki nem ismeri a félelmet, de az életben azért van, aki meg tudja ijeszteni...

Daniel Craig sok olyan férfit játszott már el – a Sorstalanság amerikai őrmesterétől James Bondig –, aki nem ismeri a félelmet, de az életben azért van, aki meg tudja ijeszteni. Például David Fincher rendező: akivel együtt készítették A tetovált lány (The Girl With The Dragon Tattoo, hazai bemutató: 2012. január) című thrillert – az azonos című, világhírűvé vált könyvsiker amerikai moziváltozatát.

A sötét hangulatú, svéd krimiből a Hetedik és a Végső megoldás: Halál rendezőjéhez méltó thriller készül. A nézők csak jövőre láthatják majd, de főszereplőjének a rendező már megmutatta a félkész változatot.

– Az erőszakot sokféleképpen lehet ábrázolni – számolt be élményeiről a brit színész, aki egy eltűnt fiatal nő nyomába eredő újságírót alakít a filmben. – A legegyszerűbb mindent egy az egyben megmutatni. David ennél sokkal ravaszabb. Elképesztő részeket mutatott, a forgatáson fel sem fogtam, hogy végül ez lehet belőle. Rajta kívül senki sem mer 100 millió dollárt költeni egy ilyen korhatáros filmre. Csak ültem a vetítőteremben, és nem hittem a szememnek.


süti beállítások módosítása