látogató számláló

Sherlock Holmes Európába érkezett!

Ahogyan Sherlock Holmes okosabb bátyja, Mycroft – vagy legalábbis az őt életre keltő Stephen Fry – mondta tegnap este: London decemberben nem a világ leghívogatóbb városa. Mégis hatalmas tömeg gyűlt össze a legelegánsabb filmpremierek terén, a Leicester Square-en.

Ahogyan Sherlock Holmes okosabb bátyja, Mycroft – vagy legalábbis az őt életre keltő Stephen Fry – mondta tegnap este: London decemberben nem a világ leghívogatóbb városa. Mégis hatalmas tömeg gyűlt össze a legelegánsabb filmpremierek terén, a Leicester Square-en, hogy a nagy detektív legújabb kalandját, a Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték (Sherlock Holmes – A Game of Shadows, hazai bemutató: január 5.) című akció/krimi/komédia európai premierjét ünnepelje.

A második részben Holmes (Robert Downey Jr) és hű segédje, dr. Watson (Jude Law) újra együtt dolgozik, és a zseniális bűnözővel, Moriarty professzorral (Jared Harris) mérik össze az erejüket. A jeges széllel és esővel vert premieren természetesen megjelent az összes főszereplő: Downeyn és Law-n kívül a női főszerepet alakító, különleges pop-art ruhába bújt Noomi Rapace, valamint Stephen Fry és persze a rendező Guy Ritchie is.

A vörös szőnyegen hegedűs-gitáros-tangóharmonikás cigánybanda húzta a talpalávalót, és a résztvevők szemmel látható büszkeséggel és jókedvvel mutatták be új filmjüket.


süti beállítások módosítása