látogató számláló

A kaptár twitter

Manapság nem lehet titkot tartani. Bár a producerek és a filmesek többnyire megpróbálják rejtve taratani a kíváncsi szemek elől készülő filmjeiket, hol a stáb egy tagja, hol egy mobiltelefonjával filmező járókelő végül mindig megtöri a hallgatást. És még nehezebb a titkolózás, ha maga a főszereplő twittermániás.


Sherlock Holmes és a zene

Hans Zimmer-ből nem fogy a lelkesedés. Azóta, hogy a hetvenes évek végén a világ toplistáinak az élére került a Video Killed the Radio Star című slágerével, sok minden történt vele: 8-szor jelölték Oscar-díjra, zenét szerzett az Esőember-hez, Az oroszlánkirály-hoz, A Karib-tenger kalózai-hoz és még számtalan nagy sikerű filmhez. Röviden szólva, élő klasszikus, a hollywoodi filmzene-mágusok legismertebbje.


A legufósabb óra

Még csak huszonhat éves, de már a legjobbakkal dolgozott, és sokat látott. Rendezték a Wachowski-testvérek, Nick Cassavetes és Sean Penn is. Úgy tűnik, Emile Hirsch mégsem ismer a világból sokkal többet, mint ami Santa Fé és Los Angeles – a szülő- és a lakhelye – között van.


Muppets - előzetes


Aranyos Utódok és Rooney Mara meglepő sikere

Mostantól komoly a verseny. A Hollywoodba akkreditált külföldi újságírók szövetsége, a HFPA bejelentette, kiket jelöl a világ egyik legrangosabb díjára, a Golden Globe-ra. Az aranyglóbusz önmagában is hatalmas értékkel bír, de talán még fontosabb azért, mert többnyire az itt elismertek közül kerülnek ki azok is, akik az Oscar döntőjébe, a jelöltek közé kerülnek.


A tetovált lány - előzetes


Ghost Rider: Spirit of Vengeance - trailer


The Expendables - A feláldozhatók 2. - trailer


The Dictator - trailer

Plakát itt.


Zúgolódnak a KStew-rajongók a Hófehér-előzetesek miatt

Kristen Stewart, vagy a rajongóknak csak KStew a címszereplője a Hófehér és a vadász című akció-fantasynek, ehhez képest a két előzetesben meg sem mukkan. A fiatal színésznő rajongói nem értik, miért a gonosz királynőt alakító Charlize Theron került előtérbe.


Túszul ejtették Scorsese filmjét Párizsban

Fogságba esett A leleményes Hugo Párizsban. Martin Scorsese legújabb művét sztrájkoló dolgozók helyezték zár alá: annak a filmlabornak a munkatársai, ahol a kópiákat sokszorosították.


Tiesto remixével támad a Fantom Protokoll az interneten

Mindenki ismeri a Mission: Impossible fülbemászó főcímzenéjét, amelyet még a hatvanas évekbeli klasszikus tévésorozat számára komponált Lalo Schifrin. E dallam remixével mutatkozik be napjaink egyik legkreatívabb DJ-je, Tiesto a Mission: Impossible – Fantom Protokoll Rio de Janeiro-i díszbemutatóján.


Madagaszkár 3. - magyar előzetes


Men in Black - Sötét zsaruk 3. - magyar előzetes


Mindenki szereti a bálnákat - magyar előzetes


Lorax - 2. magyar előzetes


Pro Video: 2012. januári megjelenések

2012. január 11.

  • Őrült, dilis, szerelem. (Crazy, Stupid, Love.)
  • BD: Őrült, dilis, szerelem. (Crazy, Stupid, Love.)

2012. január 18.

  • Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (Boardwalk Empire S1, 5 DVD) /részletek/
  • Végső állomás (Final Destination)
  • Végső állomás 5. (Final Destination 5) /részletek/
  • Végső állomás gyűjtemény 1-5. (Final Destination Collection 1-5, 5 DVD)
  • BD: Végső állomás 5. (Final Destination 5) /részletek/

2012. január 25.

  • Colombiana (Colombiana)
  • Csak a testeden át! (Over Her Dead Body)

Men in Black - Sötét zsaruk 3. - trailer


süti beállítások módosítása