látogató számláló

Holmes hasít

Nincs is ebben semmi meglepő: Sherlock Holmes mindig is a legjobb volt a szakmában. A világ legismertebb magándetektívjének újabb kalandjai, a vadul humoros gengszterfilmekre szakosodott Guy Ritchie rendezésében készült el. A Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték a világ mozijaiban is verhetetlennek bizonyul.

Nincs is ebben semmi meglepő: Sherlock Holmes mindig is a legjobb volt a szakmában. A világ legismertebb magándetektívjének újabb kalandjai, a vadul humoros gengszterfilmekre szakosodott Guy Ritchie rendezésében készült el. A Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, hazai bemutató: január 5.) a világ mozijaiban is verhetetlennek bizonyul.

A film első része az egész világon összesen 524 millió dollár bevételt hozott, a folytatás – úgy látszik – felül fogja múlni a nagy elődöt. Ugyanazokban az országokban ugyanannyi idő alatt mindenütt sikeresebbnek bizonyul a 2009-es Holmes-filmnél, miközben 25 ország (köztük Ausztrália, Kína, Brazília, Franciaország, Spanyolország, Japán) vár még a saját premierjére. A Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével készült film, amelyben vérbő humorral keveredik a látványos akció, egyedül az Egyesült Államokban több mint 140 millió, a világ többi részén pedig 265 millió dollárt hozott, és az érdeklődés nem csökken iránta. Holmes, úgy látszik, méltó a híréhez.


süti beállítások módosítása