látogató számláló

Készül a harmadik!

Van két nagy gyereke, és a világ a lába előtt hever. Reese Witherspoon kétgyerekes, dolgozó anya, de egy mozinéző sem hitetlenkedik, amikor új filmjében a Kémes hármas-ban azt játssza, hogy két sármos titkosügynök is halálosan szerelmes belé.

Van két nagy gyereke, és a világ a lába előtt hever. Reese Witherspoon kétgyerekes, dolgozó anya, de egy mozinéző sem hitetlenkedik, amikor új filmjében a Kémes hármas-ban (This Means War, hazai bemutató: február 23.) azt játssza, hogy két sármos titkosügynök is halálosan szerelmes belé.

Reese igyekszik jó anya lenni. Bár a nemzetközi filmvilág egyik legnagyobb sztárja, a 12 éves Ava és a 8 éves Deacon mindig előnyt élvez a munkához képest. És úgy érzi, még többet is bírna. A 35 éves bombázó már egy éve új férje, a színészügynök Jim Toth oldalán él, és most azt nyilatkozta újságíróknak: mindketten készen állnak rá, hogy az új szerelemnek új gyümölcse legyen.

– Boldog lennék, ha új gyerekem születne – nyilatkozta Reese. – Jól érzem magam, jó helyen vagyok az életben. Jöhet a harmadik gyerek!

A Kémes hármas főszereplője már csak azért is vágyik az új babára, mert a Ryan Phillippe-től született két csemetéi már szinte kamaszok.

– Ha például énekelek vagy táncolok a konyhánkban, azt nevetségesnek és cikinek érzik – mondta. – A Kémes hármas-ban is van egy ilyen jelenetem, de ezt a filmet egyelőre nem szeretném megmutatni nekik. Ahhoz túl sokat látszom benne fehérneműben, és néha Chris Pine, néha meg Tom Hardy ölelget közben.


süti beállítások módosítása