látogató számláló

Rihanna imádja a fegyvereket

Maradandó élményeket szerzett Rihanna első filmje, a Csatahajó forgatásán.

Maradandó élményeket szerzett Rihanna első filmje, a Csatahajó forgatásán. – Nagyon klassz volt minden, de a fegyvereket imádtam a legjobban! – lelkendezik a sztár. – A kedvencem egy gépágyú volt, amit az egyik rohamcsónakon használtunk. Ha elkezdtem vele lőni, olyan erősen visszalökött, hogy a bordáimon éreztem minden egyes ütést.

Az énekesnő haditengerészeti fegyverspecialistát alakít az űrinváziós filmben. A katonásdi nem idegen számára, már szülőföldjén, Barbadoson is beállt kadétnak, csak hogy ne kelljen iskolába járnia. – Utáltam a sulit, mert marha unalmas volt. A gyakorlótéren viszont lehetett szaladgálni, kúszni-mászni, lőni is megtanítottak – mindegy volt, csak ne kelljen az osztályteremben ücsörögni.

Rihanna azt is élvezte, hogy amíg tartott a forgatás, nem kellett azon agyalnia, mit vegyen fel. – Egyszer sem paráztam, hogy nincs egy rongyom, amit felvegyek, mert csak egyetlen rongyom volt: a katonaruha. Amiatt sem kellett aggódnom, hogyan áll rajtam. Lógott, ahogy kell, hiszen attól kényelmes a zubbony meg a nadrág, hogy laza.

(Battleship – hazai bemutató: 2012. április 19.)


süti beállítások módosítása