látogató számláló

Ferrell és Galifianakis befejezte a forgatást

A demokrácia nem tréfa. Illetve mégis. Will Ferrell és a Másnaposok-kal világhírűvé vált Zach Galifianakis mindent elkövet, hogy megmutassa a demokrácia vicces oldalát.

A demokrácia nem tréfa. Illetve mégis. Will Ferrell és a Másnaposok-kal világhírűvé vált Zach Galifianakis mindent elkövet, hogy megmutassa a demokrácia vicces oldalát. A héten fejezték be új közös vígjátékuk forgatását: a The Campaign címének megfelelően egy választási kampányról szól, melyben a kongresszusba addig bebetonozott képviselő egy új, teljesen esélytelennek tűnő helyi jelölttel kénytelen összemérni az erejét. Az egyre gátlástalanabbá, elvtelenebbé és gonoszabbá – vagyis egyre viccesebbé váló küzdelemről szóló komédiát az Apádra ütök rendezője, Jay Roach forgatta, és meglehetősen jó szereposztásról gondoskodott: a két komédiás nagyágyú mellé Jason Sudeikis-t, Dan Aykroyd-ot és John Lithgow-t is szerződtette.

A stáb megszakításokkal 2011 októbere óta dolgozott New Orleans környékén, a héten befejezték a munkát, de most kezdődik csak az igazi hajtás: a bemutató már ki van tűzve idén augusztusra – és még nagyon sok munka van hátra, míg a Ferrel-Galifianakis duó új vígjátéka a közönség elé kerül.


süti beállítások módosítása