látogató számláló

Prometheus: premier élőben

A számtalan rajongó, a filmes újságírók és az internet milliónyi közösségi fóruma számára tényleg olyan a Prometheus mint egy hatalmas, közelgő űrhajó: fokozatosan egyre többet sejthetünk belőle, de a lényeg még mindig titok...

A számtalan rajongó, a filmes újságírók és az internet milliónyi közösségi fóruma számára tényleg olyan a Prometheus (hazai bemutató: június 7.), mint egy hatalmas, közelgő űrhajó: fokozatosan egyre többet sejthetünk belőle, de a lényeg még mindig titok. Ridley Scott óriási izgalommal várt filmjéből a történetet körülvevő nagy titkolózás ellenére is kiszivárgott számos részlet, és ahhoz már nem fér kétség, hogy különösen látványos, nagyívű és nagy ambíciójú film készült: a Prometheus jóval több, mint egy nyári sci-fi és jó esélye van a klasszikussá váláshoz. Egy rekordot máris megdöntött Angliában: elővételben még sosem adtak el ilyen sok jegyet IMAX-moziban, mint erre a filmre. Még az Avatar-ra és a Harry Potter-saga befejező részére is kevesebben biztosították előre a jegyüket, mint a Prometheus-ra.

A legszerencsésebbek Angliában május 31-én, helyi idő szerint este 6 órakor a világon elsőként nézhetik meg a filmet: akkor kerül sor a londoni premierre, természetesen a legnagyobb gálák helyszínén, a Leicester Square-en. De akik nem jutnak el oda, azok sem maradnak ki teljesen. Folyamatos, élő közvetítést láthatnak a www.live.prometheusmovie.com oldalon, interjúkat hallhatnak az érkező alkotókkal, köztük a főszereplőkkel, Noomi Rapace-szal, Michael Fassbender-rel, Guy Pearce-szel, Logan Marshall-Green-nel és természetesen a rendezővel, Ridley Scott-tal. A kérdéseket a rajongók maguk is feltehetik a Facebookon és a Twitteren keresztül.


süti beállítások módosítása