látogató számláló

A második Millennium

Lisbeth Salander visszatér. David Fincher A tetovált lány rendezésének kritikai és közönségsikere után szinte egyértelműnek tűnt, hogy a sötét hangulatú, hátborzongató Millennium-trilógia folytatódni fog.

Lisbeth Salander visszatér.

David Fincher A tetovált lány (18) rendezésének kritikai és közönségsikere után szinte egyértelműnek tűnt, hogy a sötét hangulatú, hátborzongató Millennium-trilógia folytatódni fog. Most végre a gyártó stúdió, a Sony is bejelentette: nekilátnak a következő rész, A lány, aki a tűzzel játszik forgatásának.

A rendező korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a fagyos thrillerhez és különös szereplőihez, de megtörténhet, hogy 2013-ban nem tud időt szakítani a munkára: Kevin Spacey-vel készíti elő első tévés munkáját.

Az Entertainment Weekly szerint az viszont biztos, hogy a kiégett oknyomozó újságírót alakító Daniel Craig és a magának való, tetovált  hackert alakító Rooney Mara másodszor is eljátssza a máris klasszikussá vált figurákat; a forgatókönyvet pedig újra az Oscar-díjas Steve Zaillian írja. A mozibemutató 2014-re várható.

Szavazz ránk a Goldenblog 2012-n ide kattintva! Köszönjük!


süti beállítások módosítása