látogató számláló

Meglesték a Tűzgyűrűt

A legtöbb filmes manapság szívesen titkolózik: a lehető legkevesebbet árulják el és mutatják meg készülő művükből, és Guillermo del Toro sem kivétel a szabály alól.

A legtöbb filmes manapság szívesen titkolózik: a lehető legkevesebbet árulják el és mutatják meg készülő művükből, és Guillermo del Toro sem kivétel a szabály alól. A filmes, aki négy éves szünet után foglalja el újra a rendezői széket, egy minden eddiginél látványosabb megaprodukcióval tér vissza: a Tűzgyűrű (Pacific Rim, hazai bemutató: 2013. nyár) című sci-fi/akcióban az emberiség kiirtására érkező titokzatos óriásszörnyek ellen hatalmas robotharcosokat vetnek be. Ám azon a néhány szerencsésen kívül, aki a júliusi San Diegó-i Comic Conon személyesen láthatott pár elkészült jelenetet, senki nem ismeri a részleteket, nem tudja, hogyan néznek ki a szörnyek és milyenek lesznek az ember irányította gépharcosok.

Vagy eddig nem tudta. Ám egy figyelmes és kíváncsi rajongó kiszúrta, hogy del Toro digitális produkciós cége, a Miranda legújabb bemutatkozó kisfilmjében (vagyis promo reeljében) felbukkannak valamik, amik akár a Tűzgyűrű-ből is lehetnek. A gyanú egyelőre csak gyanú, ám a nagy lebukás híre mégis viharsebesen terjed az interneten: a rendező szándéka ellenére, valószínűleg saját alkalmazottainak jó szándékú tévedése miatt a nyilvánosság is megcsodálhatja, milyen lesz, amikor az ember saját magánál tizenötször nagyobb gépharcosokat épít… és megpróbálja megállítani a világvégét.
Del Toro azóta jelezte, hogy a képsorok nem a Tűzgyűrű-ből származnak.
Az említett videó alább nézhető meg:


süti beállítások módosítása