látogató számláló

A PARLUX Entertainment soron következő megjelenései

A PARLUX Entertainment viszonylag új szereplő a mozifilm-forgalmazói piacon, a 2011 végén indult forgalmazó első bemutatója idén január 12-én a Texas gyilkos földjén című amerikai thriller volt, melynek főszereplője az AVATAR sztárja, Sam Worthington. Az idei premierjeik között található még az Oscar®-díjra jelölt Warrior: A végső menet.


Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens - trailer


Bosszúállók (The Avengers) - 2. magyar előzetes

Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A The Avengers - Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon.
Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás - kizárólag szuperhősöket keresnek!


Men in Black - Sötét zsaruk 3. - 2. szinkronos előzetes


Gru 2 (Despicable Me 2) - előzetes


Mena Suvarit okosnak nézték

Korábban úgy gondolta Mena Suvari – többek között az Amerikai pite-filmek és azAmerikai szépség sztárja –, letett már valamit az asztalra, de rá kellett jönnie, tud még meglepetést okozni.


Star Trek: nagyobb és merészebb

Újabb részletek szivárogtak ki arról, miért csúszhatott hónapokat az új Star Trek-mozi forgatása.


Emily Blunt nem akart a Vasemberrel haverkodni

Nem akart szerepelni a Vasember 2-ben és az Amerika Kapitány: Az első Bosszúállóban Emily Blunt, mert nem találta elég érdekesnek a szerepet.


Mesebeli siker a Lorax, Hollywood ujjong

Ismét pezsgősdugók röpködnek a Universal stúdió irodaházaiban, mert új 3D-animációs filmjük, a Lorax az idei év legjobb nyitó bevételét produkálta majdnem 71 millió dollárral.


süti beállítások módosítása