látogató számláló

Az új indiai szépség a Marigold hotelben

A Keleti nyugalom – Marigold hotel forgatására a brit filmszínészek válogatottja jött össze; nincs főszereplő Oscar- vagy Golden Globe-díj, de legalább valamilyen jelölés nélkül.


Neeson, a főisten

Téved, aki azt hiszi, Szent Patrik napja Írországban csupán a féktelen mulatozásra alkalom. Sok minden másra is jut idő: múlt szombaton, Patrik napján az írek megszavazták, ki az ország legnagyobb színésze.


Neeson, a főisten

Téved, aki azt hiszi, Szent Patrik napja Írországban csupán a féktelen mulatozásra alkalom. Sok minden másra is jut idő: múlt szombaton, Patrik napján az írek megszavazták, ki az ország legnagyobb színésze.


Testnedv nem marad szárazon!

megérkezett a Torrente 4 3D magyar plakátja, továbbá néhány magyar hang neve is olvasható a bejegyzésben. de feliratos trailerünk is van. (szinkronos előzetes hamarosan is található már a folytatásban!)


A sötét zsaruk és Pitbull

A Sötét zsaruk visszatérnek – és Pitbull is velük tart. A különleges effektusokban és poénos akciójelenetekben bővelkedő megamozi elkészítése közben, úgy látszik Smith-nek már nem jutott ideje a főcímdalra, így ezúttal külsőst kértek fel a feladatra.


Agyament árnyék

Tim Burton a régi. Szerencsére. Nyolcadik közös munkáját fejezi be éppen a játékos furcsaságokra mindig kapható Johnny Depp-pel, és most egy másik régi kedves színésznőjét, Michelle Pfeiffer-t is bevonta a munkába.


Éjsötét árnyék (Dark Shadows) - szinkronos előzetes


Bruce Willis tényleg nyavalygó emós?!

Megint bántják Bruce Willist. Méghozzá Kevin Smith, a Shop-Stop című kultuszfilm készítője, aki két éve a Két kopper című vígjátékban rendezte a szupersztárt.


Frászban forgatott Kristen Stewart

Két dologtól fél Kristen Stewart, ha forgatásról van szó: a meztelen jelenetektől és a lovaglástól. Pucérkodnia szerencsére nem kellett a Hófehér és a vadász című akció-fantasyben, lovaglásból viszont jócskán kijutott neki.


A Roxette új albummal jelentkezik (ízelítővel)

A 2009-es visszatérésüket követően a svéd popduó most szinte dögösebb, mint fénykorában, a ’90-es években! A bejegyzésben meghallgathattok egy részletet az It’s Possible-ből.


Éjsötét árnyék (Dark Shadows) karakterplakátok

a bejegyzésben további nyolc plakátot találtok.


Madagaszkár 3. - 2. trailer


Dopeman a Nyócker 8D-ben

Végre a dolgok a helyükre kerültek, hisz a legautentikusabb VIII. kerületi előadó, hazánk alternatív köztársasági elnöke, DOPEMAN bekerült az április 5-én a mozikba kerülő NYÓCKER 8D című 3D-s filmbe.


Piranha 3DD - trailer

korhatáros előzetes a bejegyzésben.


Hófehér és a vadász - 2. trailer


süti beállítások módosítása