látogató számláló

Titanic SUPER 3D

nézd meg a Titanicot úgy, ahogy még sosem láttad! a felújításban közreműködött George Lucas, J.J. Abrams és Michael Bay.


Keleti kultúrsokk

John Madden nem kezdő rendező: a Szerelmes Shakespeare-ért már Oscarra is jelölték, de még van mit tanulnia. Új, csupa derű vígjátéka, a Keleti nyugalom – Marigold Hotel készítése közben például megértette, mit jelent igazán ez a kifejezés: „kultúrsokk”.


Zac Efron profi csókja

Zac Efron profi. Tudja, hogyan teheti partnernőjének kellemesebbé a forgatás egyébként zavarba ejtő perceit: a szerelmi jelenetek lefilmezését.


Sandler és barátai

Érdemes Adam Sandler barátjának lenni: ő ugyanis – bár a világ egyik legsikeresebb filmgyárosává vált, és vígjátékai évről évre hatalmas népszerűségre tesznek szert – ragaszkodik a régi haverjaihoz.


Kate Winslet pirul

A világ mozirajongói izgatottan készülnek a viszontlátásra, a résztvevők viszont zavarba jönnek tőle. James Cameron lelkesedésének és elszánt munkájának köszönhetően 3D-ben tér vissza a mozikba, és ez azt jelenti, hogy azóta világsztárrá vált színészeinek is szembe kell nézniük egykori önmagukkal.


InterCom: 2012. májusi megjelenések

sötét órák és -zsaruk, Jim Henson bábjai, alvilág, kivarrt csaj...


Megjelent az 50 éves Omega dupla lemeze

Greatest Performance - a legjobb élő Omega dalokkal, köztük eddig kiadatlan felvételekkel.


A diktátor (The Dictator) - 2. feliratos előzetes


Amerikai Pite: A találkozó - a szinkron

A pitebaszó és díszes társasága tizenévek után visszatérnek a régi tettek színhelyére, hogy Speier Dávid rímeivel nevettessék meg a nagyérdeműt. A kesztyűt ezúttal Dóczi Orsi vehette fel, aki le is kevert néhány remek párost. A végeredményt az egész világ tűkön ülve zabálja. Akarom mondani, várja.

Az 1999-es gárdából visszatér Hevér Gábor, Gáspár András, Minárovits Péter, Vadász Bea, Molnár Ilona, Rosta Sándor és Orosz Anna. Szerepek szerint Jim, Stiffler, Finch, Vicky, Heather, Jim faterja és Stiffler mamája. Új hangot kapott (bár esetünkben az első áldozat értelmezés kérdése) Alyson Hannigan (Michelle), akit ebben a moziban már -az Így jártam anyátokkal után szabadon- Závodszky Noémi szólaltat meg. Lecserélődött még Oz és Kevin hangja is. Széles Tamás és Rajkai Zoltán próbálnak meg ezúttal életet lehelni a figurákba. Új szereplőnek pedig itt lesz nekünk Czető Zsani és Zsigmond Tamara.

Forrás: magyarszinkron.hu

Bár a magyarszinkron.hu cikkében nem esik róla szó, de én úgy gondolom, mégis említést érdemel: Breyer Zoltán 2009-es halála miatt a Chuck Shermant alakító Chris Owen hangja is lecserélődött. Őt ezúttal Stern Dániel szólaltatja meg.


Torrente 4 3D - magyar TV spot


Madagaszkár 3 - 2. szinkronos előzetes


Torrente 4 3D - szinkronos előzetes

a negyedik Torrente-film szinkronos előzetese.


Felnőttek csak egyszer ülhetnek Kirk kapitány székébe

Sírnivalóan gyönyörű ajándékkal lepte meg a ThinkGeek bigyógyártó cég a Star Trek-rajongókat. Mindössze 24,99 dollárért megrendelhető Kirk kapitány legendás parancsnoki széke...


Nem hal éhen Anne Hathaway

Mindenki elszörnyedt, amikor elterjedt a hír, hogy Anne Hathaway csak napi 500 kalóriányit eszik, mert gyorsan le kell fogynia A nyomorultak egyik főszerepe miatt.


Az is bolond, aki elhiszi Charlize Theron szexvideóját

Az egész világ bevette, hogy feltörték Charlize Theron telefonját, és közzétették a rajta található szexvideót.


Kitünteti a diktátor Kim Dzsongunt?

Bejárta a világsajtót a hír, hogy az észak-koreai államfő, Kim Dzsongun nagyon rossz tanuló volt. A svájci elit gimnázium, amelyben középiskolai tanulmányait végezte, közzétette érdemjegyeit, s ezek szerint Kim csak zenéből és technikai ismeretekből tudott jó jegyeket szerezni, a többi tantárgyból a bukás közelében állt.


Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté - trailer

a Magyarországon is forgatott negyedik Asterix és Obelix film első előzetese.


Videó a magyarországi Asterix és Obelix forgatásról

Ide kattintva pedig a trailert találjátok.


süti beállítások módosítása