látogató számláló

InterCom: 2012. júniusi megjelenések

Júniusban olyan mozisikerek jelennek meg DVD-n és Blu-rayen, mint a Golden Globe-, és Oscar-díjas Utódok című dráma George Clooney főszereplésével, valamint a Reese Witherspoon, Tom Hardy, és Chris Pine főszereplésével készült Kémes hármas című vígjáték, és a Steven Spielberg rendezte Hadak útján. Továbbá Sam Raimi Pókember-filmjeit is megvásárolhatod (egyben és külön-külön) mindkét formátumban.


Sandler a Drakula, és élvezi

Vámpír nagyon sokféle van, de ilyen még biztosan nem volt: Adam Sandler Drakulának állt. Csakhogy a rém, akit ő alakít, kicsit eltér a szokásostól: egy isten háta mögötti kastélyban szállodát üzemeltet, ahol pihenni vágyó rémtársait látja vendégül. És egyúttal a világ csábításától óvja lányát, aki alig múlt százéves, ezért még ártatlan és naiv.


Ijesztő Prometheus

Charlize Theron saját bevallása szerint izgulós alaptermészet. És élvezi. A gyönyörű Oscar-díjas színésznő legközelebb Ridley Scott izgatottan várt filmjében, a Prometheus-ban játszik fontos szerepet.


A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) - trailer 3


A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) - trailer


Jonah Hill újra a suliban

Két fiatal zsaru egy kábítószer-kereskedő után nyomozva kamasznak öltözik, és álruhásan beépül egy amerikai középiskola diákjai közé. Jonah Hill és Channing Tatum akcióvígjátéka, a 21 Jump Street – A kopasz osztag őrült ötletből készült, és őrült is maradt...


Keleti nyugalom – pozitív energiával

A Gettómilliomos-sal világhírűvé vált Dev Patel India talán legismertebb arca, és ő büszke is erre. A teljes igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy a színész Londonban született (éppen a múlt héten volt a 22. születésnapja), és angol az anyanyelve...


Men in Black 3 - filmrészlet #2


Men in Black 3 - filmrészlet

 

 


Men in Black 3 - filmrészlet


Tom Cruise teljesen normális!

Megdöbbentő szenzációval szolgált Simon Pegg, akit hamarosan ismét a Star Trek szórakozott mérnökzsenijeként láthatunk. A brit színész egy reggeli tévés beszélgetésben elmondta, hogy Tom Cruise teljesen normális.


Rihanna Dieselre vált

Bejött a producereknek Rihanna teljesítménye a Csatahajó című űrinváziós eposzban, ezért most már főszerepet bíznak rá. Ráadásul nagyon hálásat: negatív hős lesz. Ő alakítja a Halálos iramban sorozat hatodik részének főgonoszát, aki megpróbálja lenyomni Vin Dieselt. A választás nagyon okos. A száguldozós-lövöldözés széria annak is köszönheti tartós sikerét, hogy a legdögösebb nőkkel pakolják meg, Rihanna pedig mindenképpen beleillik ebbe a kategóriába. Ha rajongóinak csak fele megy el őt megnézni a mozikban, már kiakad a pénztárgépek számlálója.

(Csatahajómár a mozikban!)
(The Fast and the Furious 6. – hazai bemutató: 2013. május)


Ausztrália inspirálja Aladdin admirális tábornokot

A kenguruk földjére látogatott Aladdin admirális generális, Wadiya köztársaság államfője.


Már másolják a Csatahajót

Beperelte a Universal stúdió a Global Asylum nevű filmes céget, mivel szerinte a Csatahajó (Battleship) című szuperprodukció farvizein akar révbe evickélni a maga American Battleship című filmjével. A nálunk már nagy sikerrel vetített, de Amerikában még nem látható Csatahajó arról szól, hogy egy hadihajóraj felveszi a küzdelmet az emberiségre törő gonosz földönkívüliekkel, az American Battleship viszont azzal áll elő, hogy egy hadihajóraj felveszi a küzdelmet az emberiségre törő gonosz földönkívüliekkel.


A Men in Black 3-ról...

Kötelező olvasmány a Sötét zsaruk rajongóinak. Információkat találsz benne a harmadik filmről és annak készítéséről, résztvevőiről.


Men in Black 3 - a magyar hangok

a folytatásban megtekinthetitek a Men in Black - Sötét zsaruk 3. című film szinkronhangjainak listáját.


Várandósok (What to Expect When You're Expecting) - szinkronos előzetes

A beágyazás le van tiltva a videónál. Megtekintés a YouTube-on.


süti beállítások módosítása