látogató számláló

Gingerclown 3D gyorshír

Hatvani Balázs Gingerclown 3D című horror-vígjátékát 2012. május 19-én mutatják be a Cannes-i Filmfesztiválon. Sok sikert! :)


Az öt legenda (Rise of the Guardians) - szinkronos előzetes


Vissza a sötétbe (+ feliratos filmrészlet)

Will Smith visszatér. A Sötét zsaruk visszatérnek. És együtt mennek vissza… 1969-be. Will Smith négy éve nem vállalt filmszerepet, és most egyik legnagyobb sikerének új részével bizonyítja, hogy milyen sok humor és energia van benne...


Jön a vámpír!

Két napja Los Angelesbe, tegnap Londonba vonult be Collins család. A premierek elegáns közönsége végre megláthatta, ahogy Tim Burton és Johnny Depp nyolcadik közös munkája, az Éjsötét árnyék vérszívót csinált Deppből.


Sid táncra perdül!

A nyár már nem is volna igazi jeges poénok nélkül: júliusban visszatér minden idők egyik legsikeresebb animációs vígjátéka, a Jégkorszak, hogy a 4. részben újabb kalandok felé sodródhassanak az ősrégi barátok. Sidnek természetesen ismét Geszti Péter kölcsönzi a magyar hangját: ám ezúttal nemcsak a hangját...


Válj képregényhőssé!

Szeretnéd szuperhősként, manga-figuraként, klasszikus formában, esetleg napirajzos arcként viszontlátni magad? Most három neves magyar képregényrajzoló szabadkézi alkotásaiként egy május 14-én, hétfőn induló Facebook-alkalmazás segítségével ez a titkos vágyad valóra válhat! A játék május 12-én, a 8. Nemzetközi Képregényfesztiválon mutatkozik be a Millenárison, majd 20 munkanapon át fut a neten, a végén pedig a résztvevők között Ultrabook™-ot sorsolnak ki.


A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises) - 3. szinkronos előzetes


Életet mentett Mila Kunis

Megmentette egy ötvenéves férfi életét Mila Kunis. A férfi – a színésznő alkalmazottja – hirtelen rosszul lett a kertben. Összeesett, és elkezdett vért köhögni. A színésznő először belső vérzésre gyanakodott, ám kiderült, a férfi estében elharapta a nyelvét.


A frászt hozták Salma Hayekre

Down-kóros lesz a gyereke – ezt jósolták Salma Hayeknek a terhessége alatt. A színésznő rendkívül nehezen viselte a várandósságot, és volt olyan pillanat, amikor attól lehetett tartani, hogy elmegy a baba. Szerencsére kislánya, Valentina gond nélkül megszületett, és teljesen egészséges.


Emily Bluntnak hiányzik a kocsmázás

Összejött a hollywoodi karrier Emily Bluntnak, de meg kell fizetnie az árát. A ködös Albiont Kaliforniára cserélte, ám nem rajong a szikrázó napfényért.


Clooney-t akarta megviccelni Sacha Baron Cohen

Csak most derült fény arra, hogy Sacha Baron Cohen eredetileg George Clooney-ra akarta önteni Kim Dzsong-Il hamvait az Oscar-gálán – aztán jobb híján Ryan Seacrest műsorvezető lett az áldozat.


Clooney-t akarta megviccelni Sacha Baron Cohen

Csak most derült fény arra, hogy Sacha Baron Cohen eredetileg George Clooney-ra akarta önteni Kim Dzsong-Il hamvait az Oscar-gálán – aztán jobb híján Ryan Seacrest műsorvezető lett az áldozat.


A csodálatos Pókember - 3. feliratos előzetes


Madagaszkár 3. - magyar plakát


Merida, a bátor (Brave) - szinkronos előzetes


Men in Black 3 - filmrészletek

a folytatásban négy részletet találtok a legújabb MIB-filmből.


A feláldozhatók 2 (The Expendables 2) - Adkins karakterplakát


Ted - feliratos előzetes

A Family Guy megalkotója, Seth MacFarlane sajátos, eredeti humorát most első mozifilmjében csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt.
Az élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző vígjáték John Bennettről szól, aki felnőtt férfiként kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt... és azóta is ott él mellette.


süti beállítások módosítása