látogató számláló

Lovász Laci a Die Hardban

talán emlékeztek erre a tavaly októberi videóra. de aki még nem látta, most pótolhatja.


Az öt legenda (Rise of the Guardians) - szinkronos előzetes


Pók a színpadon

Andrew Garfield-et semmi nem mentheti meg az elképesztő világhírtől. A szerény, szakmáját nagyon komolyan vevő színész A csodálatos pókember főszerepének eljátszásával menthetetlenül bálvánnyá válik. Ő pedig mit tehetne mást? Dolgozik tovább.


ProVideo: 2012. júniusi megjelenések

2012. június 6.

  • Don Juan De Marco
  • Borotvaélen (Man on a Ledge)

2012. június 13.

  • Cinema Verite
  • J. Edgar - Az FBI embere (J. Edgar)
  • BD: J. Edgar - Az FBI embere (J. Edgar)

2012. június 20.

  • A futár (The Courier)
  • Született detektívek - 1. évad (Rizzoli & Isles: S1, 3 DVD)

2012. június 27.

  • Utazás a rejtélyes szigetre Journey 2: Mysterious Island
  • Utazás a Föld középpontja felé/Utazás a rejtélyes szigetre (Journey Box Set, 2 DVD)
  • A Sunset Limited (The Sunset Limited)
  • Kuroszava: Álmok (Akira Kurosawas Dreams)
  • BD: Utazás a rejtélyes szigetre (Journey 2: Mysterious Island)
  • BD3D Utazás a rejtélyes szigetre (Journey 2: Mysterious Island)

 


A Prometheus robotja

Sok filmrajongó véli úgy, hogy Michael Fassbender fantasztikus színész – és Ridley Scott is meglátott benne valami különlegeset.


Sötét zsaruk a világ körül

A Sötét zsaruk az egész világot védik. Nem csoda, hogy legújabb filmjük, a Men In Black - Sötét zsaruk 3. premierje kapcsán az őrült sci-fi komédia főszereplői az egész világot beutazzák, és a rajongók mindenütt egyforma lelkesedéssel várták őket.


Ki csinál vámpírt?

Nem lehetetlen, hogy Tim Burton és Johnny Depp világrekordot állított fel: a sötét humoráról és furcsa fantáziájáról ismert, a világot mindig újra meglepő filmrendező immár nyolcadszor osztott szerepet régi barátjára: az Éjsötét árnyék-ban.


Wahlberg felkarolja Justin Biebert

Justin Bieber leérettségizett és dalt írt anyukájának, de tudja, hogy számára hosszú távon nem erre van az igazi kitörési pont. Akciósztár akar lenni, hiszen titokban minden amerikai srác Hollywoodba vágyik.


Chris Hemsworth belerokkan az apaságba

Csodálatos és izgalmas az apaság, de alig állok a lábamon – ezzel a fájdalmasan őszinte kijelentéssel válaszolt Chris Hemsworth arra a kérdésre, hogyan érzi magát, miután megszületett kislánya, India.


A fiatal csajok Barbrát akarják

Ha tavaly Lady Gaga a 85 éves Tony Bennett-tel énekelt duettet és a toplista élén végeztek, itt az ideje, hogy Rihanna és Adele Barbra Streisanddel álljon mikrofon elé.


Mindenki el van ájulva A diktátortól

Valamit nagyon eltalált Sacha Baron Cohen, mert olyan még nem volt, hogy ez az egyébként erősen megosztó brit komikus csupa lelkendező kritikát kapjon.


Prometheus - a magyar hangok

A tudósok idegen civilizáció emlékeire bukkannak a Földön. Az ősi jelek útmutatását követve a Prometheus űrhajót útnak indítják a világegyetem távoli sarkába, hogy választ találjanak az emberiség alapvető kérdésére. A legénységet két tudós vezeti. Shaw vallásos hitétől vezérelve szeretne találkozni az istenekkel, Hollowayt a kalandvágy hajtja. Ám egyikük sincs felkészülve az iszonyatra, ami a bolygón vár rájuk. Könyörtelen ellenféllel találkoznak, összecsapásuk tétje az emberi faj jövője.


The Best Of Kylie Minogue

A Best Of album Kylie 25 éves pályafutásának 21 legismertebb dalát sorakoztatja fel egy korongon. A szerzeményeket a rajongók válogatták össze. A speciális kiadás CD/DVD összecsomagolást foglal magában, melyen a DVD a CD dalaihoz kapcsolódó videoklipeket tartalmazza.


süti beállítások módosítása