látogató számláló

Tim Burton-torta

Továbbá boldog születésnapot, Helena Bonham Carter!


E.T. A földönkívüli - Blu-ray trailer

idén ősszel megjelenik Blu-rayen Steven Spielberg egyik legismertebb filmje, természetesen felújított képpel és hanggal.


A sötét lovag lovagias

Marion Cotillard különleges egyénisége a nemzetközi filmes világnak, és nagy kedvence az egyik legmenőbb amerikai rendezőnek, Christopher Nolan-nek. A Sötét lovag-filmek megálmodója már főszerepet bízott Cottilard-ra az Eredet-ben, de A sötét lovag – Felemelkedés számára is mindenképpen meg akarta nyerni. Még akkor is, ha az egész forgatási tervet kell megváltoztatni miatta.


Sandler pörög

Adam Sandler alaposan be van táblázva, hiszen idén két filmjét is bemutatják és ezen a héten kezdték forgatni az elmúlt évek egyik legnagyobb Sandler-sikere, a Nagyfiúk folytatását.


Rock és díjak

Russell Brand visszatér! A komikus sztár már kétszer is közreműködött az MTV Video Music Awards látványos díjátadó show-jában, és 2008-as és 2009-es ténykedése nem maradt hatás nélkül.


Tetovált űrhajós

Noomi Rapace-t A tetovált lány svéd változata tette híressé, a Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték ismertette meg a világgal és Ridley Scott hatalmas várakozással körülvett szuperfilmje, a Prometheus emeli a legnagyobb sztárok közé.


Sötét zsaruk Budapesten

A Sötét zsaruk Magyarországra is megérkeztek! A Men In Black 3. – Sötét zsaruk IMAX 3D díszbemutatóján hatalmas tömeg gyűlt össze, nagyon sokan voltak kíváncsiak a világhírű film harmadik részének premierjére.


A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) - újabb magyar plakátok

ezúttal Terry Crews és Jean-Claude Van Damme magyar karakterplakátját csodálhatjátok meg.


Piranha 3DD - magyar előzetes

Dupla adag akció, dupla adag horror, dupla akkora didik.
Két évvel ezelőtt, a Piranha 3D-ben egyszer már elszabadult a víz alatti terror a Victoria-tó addig békés medrében. A vérszomjas, őskori piranhák idén ismét visszatérnek. Ezúttal senki sincs biztonságban, hiszen az éhes kis dögök mindenki húsába pillanatok alatt belevájják fogaikat. Az étlapon most épp a nyár legnagyobb szenzációja, a Nagy Nedves Vízipark vendégei díszelegnek.


Míg a világvége el nem választ - magyar előzetes

Egy 35 kilométer széles aszteroida száguld szélsebesen a Föld felé, és meghiúsult az utolsó esély is a becsapódás elkerülésére. Ám nem csupán a bolygó került veszélybe, hanem a jámbor biztosítási ügynök, Dodge (a Golden Globe-díjas Steve Carell) házassága is, mivel az asszony értesülvén a borzasztó hírről, miszerint 21 nap múlva megsemmisül a világ, azon nyomban elhagyja férjét.
Dodge mindig is szigorú szabályok szerint élt, szomszédja, Penny (az Oscar-jelölt Keira Knightley) azonban ennek pont az ellenkezője, kifejezetten extrovertált nő lévén. Egy dolog azonban közös bennük: mindketten úgy döntenek, hogy nem vesznek tudomást a közelgő világ végéről.


G.I. Joe: Megtorlás - elnapolva!

a Paramount elhalasztotta a G.I. Joe: Megtorlás bemutatóját egészen 2013. március 29-ig, hogy addig 3D-be konvertálhassák a nagyobb bevétel reményében.


The Tomb - betekintés a forgatásba

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone újra együtt, bár A feláldozhatók 2. forgatásába Schwarzi beleőszült...


007 - Skyfall - magyar előzetes


Mindörökké rock (Rock of Ages) - 3. magyar előzetes

a Rock of Ages című musical alapján készült mozifilm szereplői közt olyan neveket találunk, mint Tom Cruise, Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones, Paul Giamatti és Russel Brand.


Némó nyomában 3D (Finding Nemo) - trailer


A légkörben égnek el a Star Trek sztárjának hamvai

Sugározz fel, Scotty - így hangzik a modern popkultúra egyik leghíresebb szólása. A Scottyt játszó kanadai színész, James Doohan utolsó kívánsága pedig megvalósult.


A Barcáról forgat a Bourne-filmek mágusa

Az FC Barcelonáról készít dokumentumfilmet Paul Greengrass rendező, aki A Bourne-csapdával és A Bourne-ultimátummal szerzett magának hírnevet az akciófilmek világában, egyben újradefiniálta a kémthriller műfaját.


Szegény Chris Hemsworth tanulhat spanyolul

Az hagyján, hogy hetek óta nem alszik Chris Hemsworth nemrég született kislánya, India miatt, most újabb csapás fenyegeti...


Nagyot durrantott A diktátor

Igen szépen kezdett a nemzetközi piacon Sacha Baron Cohen új filmje, A diktátor: az első öt nap alatt csaknem 31 millió dollárt hozott. Ez azért figyelemre méltó, mert erősen korhatáros vígjátékok nem szoktak ennyi pénzt termelni.


A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) - magyar karakterplakátok

a folytatásban megtekintheted az eddig bemutatott magyar karakterplakátokat.


InterCom: 2012. júliusi megjelenések

Júliusban olyan mozifilmek jelennek meg DVD-n és Blu-rayen, mint a három szuperképességű fiú történetét bemutató Az erő krónikája című film, Cameron Crowe romantikus filmje, Az igazi kaland, Scarlett Johansson és Matt Damon főszereplésével, valamint a lenyűgöző látványvilágú John Carter.
Továbbá elérhető lesz Blu-rayen az 1989-ben készült Holt költők társasága Robin Williams, Robert Sean Leonard, és Ethan Hawke felejthetetlen alakításával.


Börtönregény - magyar trailer és plakát

a magyar plakátot megtalálod a folytatásban.


007 - Skyfall - trailer


süti beállítások módosítása