látogató számláló

Megérkezett a Prometheus

Ákos számolta a napokat: a Kossuth-díjas zenész a háromszor is Oscar-díjra jelölt Ridley Scott nagy rajongója, és – mint rajta kívül világszerte nagyon sokan – izgatottan várta, hogy megláthassa végre a rendező új szuperprodukcióját, a Prometheus-t.


The Beatles - Yellow Submarine

A The Beatles Yellow Submarine című filmje digitálisan is kapható, kizárólag az iTunes áruházban. Yellow Submarine csengő- és jelzőhangok szintén letölthetőek az iTunes-ról. A film DVD-n és Blu-ray lemezen is elérhető, a filmzene pedig megjelenik CD-n.


Ridley Scott bemutatja: Madagaszkár 3.


Jelenés Budapesten

Varázsló volt, kísértet lett: Tom Felton, aki Draco Malfoyként vált világhírűvé, már felnőtt szerepet játszik. Egy Zola-regény, a Thérèse Raquin alapján készült misztikus thriller főszereplőjeként válik filmbeli felesége és annak szeretője áldozatává: hogy azután kísérteni kezdje őket. A többnyire gonosz figurákat játszó 25 éves szupersztár most Budapesten kísért.


Tom Cruise, a rocker

Ez megrázza a világot: a Mindörökké rock (16) (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) rajongók pénteken Los Angelesben, vasárnap Londonban izgulhatnak. A 80-as évek rocker-hangulatát feltámasztó film két látványos premierrel ünnepli önmagát, és mindkét helyen ott lesznek azok a színészek, akik segítettek megidézni az őrült hangulatot – a legtöbben valószínűleg Tom Cruise-t várják közülük, aki a filmben hosszú hajú, tetovált, rocksztárt alakít.


Mindenütt Foxx

Rabszolgából elnök lesz: Amerikában ez is megtörténhet – persze csak a mozikban. Jamie Foxx felszabadított rabszolgát fog játszani Quentin Tarantino most készülő új filmjében, a Django elszabadul-ban, aki egy fejvadász-fogorvos segítségével (Christoph Waltz) kitanulja a gyilkolás művészetét, hogy bosszút állhasson felesége elrablóján, akit viszont Leonardo DiCaprio alakít.


Csenge a mikrofon előtt

A kismamutok előbb-utóbb nagyra nőnek. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens főhősei közt természetesen ott van mindenki, akit eddig megszerettek a Jégkorszak-rajongók, visszatér Sid, Motkány, Diego és Manny, de fontos szerepet kap egy kamaszmamut is: a 3. részben született Kisbarack.


A csodálatos Pókember - 3. szinkronos előzetes


Ének az esőben - gyűjtői kiadás

az Ének az esőben című musical hamarosan kapható DVD-n és Blu-rayen, felújított képpel és "extrák özönével".


Django elszabadul (Django Unchained) - trailer


Kristen Stewart: iPhone 4S reklám

(via The Key of Awesome)


Utóforgatások szezonja: World War Z, 47 ronin, G.I. Joe: Megtorlás

Álmatlanul forgolódhatnak a filmrajongók, mert egyre-másra érkeznek a hírek arról, hogy csúsznak várva várt szuperprodukciók. A legmeglepőbb, hogy a Brad Pitt neve fémjelezte, jelentős részben Budapesten forgatott World War Z-hez még hét hétig készítenek újabb jeleneteket.


Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) - trailer


Bikini: 30 - dupla CD-n és DVD-n

A Bikini együttes megalakulásának harmincadik évfordulóját ünnepelte meg február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában adott jubileumi koncertjével. Ha valaki szeretné 'bepótolni', vagy újraélni, itt a lehetőség! Részletek a bejegyzésben.


Haragszanak a törpék Hófehérre

Mindenkinek tetszik a Hófehér a vadász, kivéve az amerikai törpéket...


Nem csak a gyerekeket érdekli Hófehér, ezért folytatják

Amerikában és nálunk is nagy siker a Hófehér és a vadász. A Universal stúdió nem szeret előre inni a medve bőrére, de számoltak azzal, hogy a szuperprodukció sikeres lesz, ezért minden készen áll arra, hogy folytatódjék a történet.


A Django elszabadul (Django Unchained) előzetesének bemutatója


A DC Comics története

hamarosan az HBO-n.


2013 legjobban várt filmjei

a listáért kattints a folytatásra!


Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries) - magyar előzetes

Hat huszonéves fiatal Pripjaty-ba igyekszik, akik a szokásos vakáció helyett ezúttal valami másra vágynak. Felbérelnek egy „extrém" túravezetőt, aki a figyelmeztetések ellenére elviszi őket az elhagyott kísértetvárosba 25 évvel a katasztrófa után.
Egy rövid felfedezőút után azonban a kis csapat egyre furcsább jeleket tapasztal, lassan pedig kénytelenek beismerni, hogy nincsenek egyedül...


Star Trek 2 - fan made teaser trailer


Pro Video: 2012. júliusi megjelenések

Júliusban megjelenik Steven Soderbergh legújabb filmje, A bűn hálójában. Gyűjtőknek szánt kiadásban DVD-n és Blu-rayen megvásárolható lesz az Ének az esőben című klasszikus. Stephen Daldry filmdrámájában (Rém hangosan és irtó közel) egy fiú keresi a 2001. szeptember 11-én elhunyt apja (Tom Hanks) hátrahagyott kulcsához tartozó zárat.
A Project X című filmben elszabadul a buli, míg a Fehér pokolban egy repülőgép lezuhanása után az alaszkai hegyekben Liam Neesont és társait egy rejtélyes farkasfalka veszi üldözőbe. Részletek a folytatásban.


Vasember 3. (Iron Man 3) - az első kép

Elindultak a Vasember 3. munkálatai. A folytatásban bővebb információt találsz a filmről és megtekintheted az első hivatalos képet.


3D trailer: Hotel Transylvania

íme Genndy Tartakovsky (Dexter laboratóriuma, Pindúr pandúrok) animációs filmjének 3D-s, magyar szinkronos előzetese.


süti beállítások módosítása