látogató számláló

Az Argo-akció (Argo) - magyar előzetes


Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) - magyar előzetes


Kertvárosi borász

Úgy látszik, a legnagyobb bohém is megállapodik egyszer. Aki pedig megállapodik, az előbb-utóbb borászkodni kezd. Vince Vaughn nemcsak zseniális komikus, hanem igen tehetséges bohém is volt...


A kaptár - Megtorlás (Resident Evil: Retribution) - trailer


Vanilla szerepében Vanilla

Adam Sandler-nek mindig van egy új ötlete. Az Apa ég! vad bulikomédiájába meghívta azt az embert, aki leginkább a vad bulijairól híres: a film egyik főszereplőjét Vanilla Ice-nak hívják… és Vanilla Ice alakítja.


A pók Tokióban

A japánok mázlisták! Ők jóval előbb láthatják A csodálatos pókember-t, mint bárki más: tegnap az elegáns Roppongi Hills környékét ellepték a rajongók, mert a gálapremier kedvéért a film összes szereplője a szigetországba utazott. A film behálózta Tokiót!


Django elszabadul (Django Unchained) - magyar előzetes


Mindörökké Leppard

Az igazi rock’n’roll életérzést nehéz megtapasztalni. A Mindörökké rock stábja arra szövetkezett, hogy életre kelti a 80-as évek vad, pörgős, őrült bulihangulatát, és ehhez néhány klasszikus rockslágert is felhasznál, a kor legnagyobb rocksztárját pedig a mi korunk egyik legnagyobb mozisztárja kelti életre...


A Lost írója pofozza ki Brad Pitt zombifilmjét

Vissza a kályhához: miután a stúdió visszadobta az első változatot, nem csak úgy utóforgatnak egy-két jelenetet Brad Pitt részben nálunk készült zombifilmjéhez, a World War Z-hez, hanem gyökeresen átírják magát a történetet.


Ki süllyeszti el Noé bárkáját?

Megvan a rosszfiú Darren Aronofsky előkészületben lévő szuperprodukciója számára.


A Star Trek rendezője eltünteti a Földet

Vérszemet kapott a Paramount stúdió. Miután mikroköltségvetésű műfaji filmek, mint a Parajelenségek 1-3. vagy Az ördög benned lakozik tekintélyes bevételt hoztak, hasonló produkciókkal szeretne előrukkolni.


135 millió dollárt kaszált a Madagaszkár 3

Rendkívül jól nyitott a Madagaszkár 3. című animációs film: Észak-Amerikában több mint 60 millió dollárt hozott a hétvégén, Amerikán kívül pedig több mint 75 milliót.


A nyomorultak (Les Misérables) - magyar előzetes


süti beállítások módosítása