látogató számláló

Amit még mindig tudni akarsz a szexről - magyar előzetes


3D trailer: Asterix & Obelix - Isten óvja Britanniát


Felültetve (Setup) - magyar előzetesek

a bejegyzésben a Curtis '50 Cent' Jackson, Bruce Willis és Ryan Philippe főszereplésével készült akciófilm finomabb nyelvezetű (greenband), illetve káromkodós (redband), magyar szinkronos előzetesét találjátok. (alább a greenband trailer nézhető meg.)

kattints a folytatásra a redband trailerért!


Asterix & Obelix - Isten óvja Britanniát - magyar előzetes


Mindörökké rocksztárok

A lelke mélyén mindenki rocksztár szeretne lenni. A Mindörökké rock hazai gálapremierjén akár valóra is válhattak ezek az álmok: hosszú hajjal, szólógitárral a kezükben fotózkodtak a meghívottak, mert nem volt egyetlen vendég sem, aki ellen tudott volna állni a csábításnak. (Fényképalbum itt.)


Stiller: kommadós és rendező

Minden színésznek más oka van rá, hogy játsszon. Ben Stiller például azért csinálja, mert elvárják tőle. A világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb komikusa igazából rendezni szeret és rendezni szeretne: a filmstúdiók viszont úgy gondolják, nekik színészként van szükségük rá, hiszen vele szinte biztos a siker.


Lincoln a katonák között

Hétfőn megtartották az Abraham Lincoln, a vámpírvadász című különleges kaland-akció-horrorfilm világpremierjét New Yorkban, természetesen a Lincoln Square 13.-ban, ahol az AMC Loews mozi található. A sztárok, az alkotók mind jelen voltak, a premiernek csupán egy hibája volt: hogy nem ez volt a bemutató.


Dredd - trailer


Apa nem finomkodik

Leighton Meester a Pletykafészek Blairjeként vált ismerté, de ő nem elégedett meg a tévés hírnévvel. Legközelebb Adam Sandler oldalán láthatjuk az Apa ég! (16) (That’s my Boy, hazai bemutató: augusztus) című vad komédiában.


Sid Budapesten is táncol

Az egész világ együtt táncol. A táncmester pedig Sid, a Jégkorszak ősi hőse, aki az elmúlt évtizedben a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mozisztárja lett.


Kertvárosi kommandó (The Watch) - trailer


The Expendables - A feláldozhatók 2. - magyar trailer

1080p felbontással a YouTube-on.


Démoni doboz (The Possession) - magyar előzetes

Ugyanez a YouTube-on.


Monsters University - trailer


A kaptár - Megtorlás (Resident Evil: Retribution) - magyar előzetes


A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) - magyar előzetes


Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész - trailer


Tom Cruise civilben is akcióhős

Saját lökhajtásos gépén szállítatta kórházba Tom Cruise azt a munkást, aki megsérült legújabb filmje forgatásán. A csak David néven ismert brit férfi egy hatalmas kő alá szorult az Oblivion című sci-fi egyik jelentének felvételénél, és eszméletét vesztette.


Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásáról

Amikor Salma Hayek forgat, megszokott látvány, hogy kislánya, Valentina ott ücsörög a rendező monitorja mellett, és élvezi a nagy felfordulást, ami a filmkészítéssel jár. A színésznő legújabb filmje, a Vadállatok forgatásán azonban nem lehetett ott a majdnem ötéves kislány.


V/H/S - red band trailer

A VHS kazettát kereső bűnözők nagykorúaknak szóló előzetese.


Kegyetlen, durva lesz a rebootolt Múmia

Feltámasztják a Múmiát. Az ötletet az adta, hogy az utóbbi években több híres mozifranchise is új életre kelt a vérátömlesztésnek köszönhetően, rengeteg pénzt hozva a konyhára. A rebootolt Star Trek például nem csak a régi rajongókat bűvölte le, hanem az új nézőgenerációt is meghódította.


Rachel Weisz nem mert a Bourne-ra gyúrni

Rachel Weisz nem vonult edzőterembe, mielőtt elkezdődött volna A Bourne hagyaték forgatása, pedig jó néhány meredek jelenete van a látványos akciófilmben.


süti beállítások módosítása