látogató számláló

Az öt legenda (Rise of the Guardians) - 2. magyar előzetes

A legendák (Mikulás, Fogtündér, Homokember, Húsvéti nyuszi, Dér Jankó) összefognak, hogy megmentsék az ártatlan gyermekeket a gonosz Szuroktól.


Az emlékmás 3. nője

A San Diego-i Comic Con a film- és képregényrajongók legnagyobb világtalálkozója: idén majd 150 ezren váltottak jegyet a négynapos eseményre, melyen az érdeklődők olyan részleteket tudhatnak meg a közeljövő filmjeiről, amelyeket máshol biztos nem.
Számtalan fura szerzet, váratlan reklámötlet, jelmezes színész és rajongó tölti zsúfolásig a termeket – a legnagyobb feltűnést mégis egy vörös miniruhás, átlátszó esőkabátos, térdig érő lakkcsizmát viselő színésznő, Kaitlyn Leeb keltette – ugyanis csak neki volt három melle.


Változatok vámpírvadászatra

Nem hiába mondják, hogy a film címe nagyon fontos: Tim Burton akkor kezdett vadul érdeklődni az Abraham Lincoln, a vámpírvadász 3D után, amikor meghallotta a címét.


Django San Diegóban

A Comic Con a világ filmrajongóinak legnagyobb zarándokhelye: a San Diego-i Kongresszusi Központban idén július 12-15-ig tartott rendezvényen majd 150 ezer film- és képregényőrült gyűlt össze, hogy sztárokkal találkozhasson, első kézből szerezhessen információt közelgő bemutatókról, és olyasmiket lásson, amiket még soha senki.


New Yorkban kezdődik a Felemelkedés

Hétfő este New York, szerdán pedig London láthatta meg azt, amire az egész világ úgy vár. Az AMC Lincoln Square-i mozijában sor került A sötét lovag – Felemelkedés világpremierjére, szerda este pedig a patinás Leicester Square-en bizonyosodott be, hogy a lelkesedés Európában sem kisebb.


Újabb szerelőt hívhatnak a World War Z forgatókönyvéhez

A helyzet fokozódik: most már a harmadik szakember került szóba, akinek az lenne a dolga, hogy ütős véget faragjon Brad Pitt World War Z című, jórészt Budapesten forgatott zombifilmjének.


A Twitteren toborozták Noé bárkájának személyzetét

Javában tart a Noah című szuperprodukció forgatása, amely az ismert bibliai történetet dolgozza fel akció-fantasy stílusban.


Halálos iramban 6: Will Smith és Rihanna is csatlakozik?

Lassan fél Hollywood szerepelni fog a Halálos iramban-sorozat hatodik részében, már ha hinni lehet az egyik főszereplőnek, Tyrese Gibsonnak.


Mila Kunis anya és producer akar lenni

Öt év múlva családot alapít és producer lesz Mila Kunis, mert a színészkedésből lassan elege van, írni pedig nem tud.


A kaptár - Megtorlás - 2. magyar előzetes


Will Ferrell ma 45 éves, új filmje ősszel a mozikban

Will Ferrell amerikai komikus és filmsztár  - akit már most Hollywood vezető komikusai közé sorolnak - ma, július 16-án ünnepli negyvenötödik születésnapját.


süti beállítások módosítása