látogató számláló

Gingerclown 3D - 2. trailer

az első magyar horror-vígjáték második előzetese. ezúttal már szörnyeket is láthatunk, meg a "Grays Sports Almanac"-ot...


Fogadom (The Vow) - szinkronos előzetes


Perszeusz győzhetetlen?

Perszeusz visszatér. Sam Worthington – aki az Avatar-ban játszott szerepe óta a legnagyobb világsztárok közé tartozik – ismét karddal az oldalán küzd a mitológiai szörnyek ellen A titánok haragja című filmben.


Utazás a bakik földjére

Egy nagy költségvetésű film premierje előtti időszak a színészeknek legalább olyan fárasztó, komoly munka, mint maga a forgatás. Kontinenseken keresztül, tévéinterjúkon és fogadásokon vágják át magukat, nagyvárosok díszpremierjein vesznek részt és mindig, hiba nélkül mosolyognak mindenkire – amíg lehet. De Vanessa Hudgens-ba nemrég benn szorult a szó.


Az erő képei

Az erő krónikája nemcsak egy film. Egy új generáció és egy egészen új szellem is érkezik vele Hollywoodba.


Clooney ünnepel

A díjakat nem lehet megszokni. George Clooney-t többször jelölték már Golden Globe-díjra különféle kategóriákban, a 90-es években háromszor a Vészhelyzet-ért, azóta főleg filmekben nyújtott teljesítményéért, és a Sziriana-ért a Golden Globe után át is vehette az Oscar-díjat.


Borotvaélen - interjú a film producereivel

Február 2-án jelenik meg a hazai mozikban Sam Worthington főszereplésével a Borotvaélen c. film. A 20 emelet magasban forgatott fordulatos thriller készítéséről a film producerei, Lorenzo din Bonaventura és Mark Vahradian számoltak be.


Facebook kommentek

kedves látogatók! a bejegyzésekbe beiktattam a Facebookon keresztül történő kommentálás lehetőségét. (remélem, úgy működik majd, ahogy szeretném...) a kommentboxot megtaláljátok az egyes bejegyzésekben, a megosztás gombok alatt.


Amerikai pite - A találkozó - trailer


Kristen Stewart megvilágosodott

Korábban azt mondta Kristen Stewart, nem sokat ért a divathoz, és a parfümök sem érdeklik, most viszont azt nyilatkozta, mindig is a Balenciaga friss illatai álltak hozzá a legközelebb.


Drew Barrymore nagy, fehér ruhás esküvőt akar

Harmadszor készül férjhez menni Drew Barrymore, és szentül elhatározta, ezúttal nem fogja elszúrni. Korábbi két házasságkötését ugyanis elkapkodta, csúnya véget is értek.


Wahlberg vérszemet kapott

Már első négy napi bevételével nyereséges Mark Wahlberg legújabb akció-thrillere. Nem csoda, hogy a film sztárja roppant elégedett, és már a továbblépésen töri a fejét.


Kislányának rendezett Scorsese, Arany Glóbuszt kapott érte

Senki nem lepődött meg azon, hogy Martin Scorsese nyerte idén a legjobb rendezőnek járó Arany Glóbuszt, hiszen A leleményes Hugo remekmű a javából. Annál szokatlanabb viszont, hogy legújabb munkája családi film, amelyben a mester azon kívül, hogy szórakoztat, a mozi varázsa előtt tiszteleg.


Bikini 30 koncert

Bikini 30 KONCERT a Papp László Budapest Sportarénában.


süti beállítások módosítása