látogató számláló

Kritika: A család kicsi kincse

Kellemesen csalódtam a filmben. Már régóta tervezem, hogy megnézzem, de inkább mással foglalkoztam. De most nem találtam semmi kifogást, így kénytelen voltam megnézni. És tetszett.


Silent Hill: Revelation - trailer


Cloud Atlas - trailer

A Wachowski testvérek (Mátrix-trilógia, Speed Racer - Totál turbó) és Tom Tykwer (A lé meg a Lola, Parfüm - Egy gyilkos története) új filmjét Magyarországon a Budapest Film mutatja be 2012. november 22-én.


Hans Zimmer: Aurora

Hans Zimmer, A sötét lovag - Felemelkedés zeneszerzője komponált egy dalt, emléket állítva ezzel az aurorai áldozatoknak, illetve azoknak, akik valamilyen módon érintettek a tragédiában. Ezt írja Facebook oldalán:

"Aurora" is dedicated to those who lost their lives and were affected by the tragedy in Aurora, Colorado. I recorded this song in London in the days following the tragedy as a heartfelt tribute to the victims and their families. 100% of the proceeds will be donated to Aurora Victim Relief organization. The track is available on iTunes shortly and here: https://watertowermusic.moontoast.com/estore/embed/1336


Üss vagy fuss (Hit and Run) - magyar előzetes


Elegáns Gatsby

Már az első előzetes is elárulta, hogy Baz Luhrmann régóta várt új filmje, A nagy Gatsby méltó folytatása lesz a rendező eddigi munkáinak: látványos, stílusos, különleges képekkel fogja elvarázsolni nézőit.


Elegáns Gatsby

Már az első előzetes is elárulta, hogy Baz Luhrmann régóta várt új filmje, A nagy Gatsby méltó folytatása lesz a rendező eddigi munkáinak: látványos, stílusos, különleges képekkel fogja elvarázsolni nézőit.


Django leforgott

„Megcsináltuk! Hajnali 1:23-kor véget ért az a különleges út, amit a Django elszabadul jelentetett – írta ki Facebook-oldalára Stacey Sher producer szerda reggel.


Az ötödik kaptár

Szeptembertől Milla Jovovich hivatalosan is a sci-fi/akció műfaj királynője lesz. Már ötödik alkalommal játssza el Alice-t A kaptár-sorozatban, ezúttal A kaptár – Megtorlás-ban, és így lehagyja Sigourney Weaver-t, aki négyszer tért vissza Ripley szerepében.


Sandler pletykafészke

A pletykafészek tette híressé, de azok, akik találkoztak már vele, egyetértenek: Leighton Meester szebb és érdekesebb az életben, mint tévésorozatbeli figurája.


Ráakaszkodtak a malájok Anne Hathaway hajára

Élete legnagyobb traumájának nevezte Anne Hathaway, hogy A nyomorultak című film kedvéért egészen rövidre le kellett vágatnia dús, gesztenyebarna haját. Mivel a hír bejárta a világsajtót, remek promóciós lehetőséget látott benne egy maláj cég, amely hajhosszabbítással foglalkozik.


Mila Kunis várandós Kutchertől?

Nem kizárt, hogy Mila Kunis gyermeket vár Ashton Kutchertől. Ez a feltevés egyelőre a formális logikán alapul, amely bizonyos tények összekapcsolása révén próbál összefüggéseket találni.


Sacha Baron Cohen kibékült a "terroristával"

Peren kívül megegyezett Sacha Baron Cohen azzal a palesztin férfival, aki 110 millió dollárra perelte, mert Brüno című filmjében terroristának állította be őt.


Komoly akciófilm lesz a Tini nindzsa teknőcök

Sok rajongó már akkor összevonta szemöldökét, amikor Michael Bay (Transformers-sorozat) lett az új Tini nindzsa teknőcök-film producere: sejtették, ez a mozi más lesz, mint a tévésorozatok vagy a korábbi szélesvásznú opusz.


Összefogott a Star Trek és a Haláli hullák alkotója

Nincs harag Edgar Wright és J.J. Abrams között, pedig amikor utóbbi kiütötte előbbit a Mission: Impossible 3 rendezői székéből, erről szóltak a hírek. A két filmes arra készül, hogy a Paramount stúdió égisze alatt sci-fit készítenek.


Pi élete (Life of Pi) - magyar előzetes


Az acélember (Man of Steel) - trailerek

kicsit megkésve ugyan, de én is közzéteszem az új Superman-film első előzeteseit.


Ted - a magyar hangok

Úgy látszik, ma Ted-napot tartunk: előző hírünk után, melyben a film készítéséről olvashattatok, most megérkezett a magyar hangok listája Seth MacFarlane (a Family Guy, az Amerikai fater és A Cleveland Show szülőatyjának) első mozifilmjéhez. A Family Guy magyar változatának rajongói talán csalódottak lesznek, ugyanis Seth MacFarlane egyik sorozatbeli szinkronhangját sem kapta meg, vagyis Tedet nem Kerekes József, nem Dolmány Attila, nem Schnell Ádám, de még csak nem is Seder Gábor fogja megszólaltatni. A listát a folytatásban találod.


Néhány dolog a Ted c. filmről

Augusztus 23-tól látható a magyar mozikban a Family Guy alkotójának első mozifilmje, amely egy életre kelt plüssmackóról szól. Háttérinfók és egyebek a készítésről a folytatásban.
A magyar hangokról ide kattintva olvashatsz.


süti beállítások módosítása