látogató számláló

A feláldozhatók utolsó vacsorája

új bannert kapot a The Expendables 2.


Kritika: Paranormal Activity 3

A folytatásos filmeknél mindig akad egy probléma, elvesztik az újdonság varázsát, és nem tudják felvenni a versenyt az első részekkel. Az alkotóknak azonban sikerült ezt a problémát leküzdeni, és olyat készítenie megint, amitől eláll a lélegzetünk.


Kritika: Journey (PS3)

Ami a Playstation 2-nek az ICO vagy esetleg a Shadow of the Colossus volt. Az a Playstation 3-nak a Journey.



Kertvárosi ezdéstervek

Ben Stiller, Vince Vaughn és Jonah Hill új vígjátékában együtt küzd meg a Föld leigázására készülő űrlényekkel. A Kertvárosi kommandó segítségével a három komikus bebizonyítja, hogy tele vannak ötlettel, és akkor is büszkék rájuk, ha azok nem túl szalonképesek...


Az edzés más

Jessica Biel nyaralni ment. Meg is érdemli, Az emlékmás elkészítése különösen kemény menet lehetett: a rendező, a Die Hard 4.0 forgatását is levezénylő Len Wiseman arról híres, hogy nem szereti a digitális trükköket: nála a legtöbb akciójelenetnek valóban meg kell történnie, és Az emlékmás-ban van ilyen bőven.


Abraham Lincoln, a szuperhős

Timur Bekmambetov különleges ember. Kazah, mégis orosz filmkészítőként ismerte meg a világ az Éjszakai őrség bemutatójakor. Orosz filmesként kezdte, mégis a legnagyobb amerikai színészekkel dolgozott már, a Wanted-ben Angelina Jolie-ból és Morgan Freeman-ből faragott emberfölötti gyilkost. Bekmambetov azóta igazi amerikai filmkészítővé vált, és most az USA egyik legnagyobb történelmi figuráját, a rabszolga-felszabadítást végbevivő elnököt, Abraham Lincolnt tette hősévé. Úgy, ahogy valószínűleg egyetlen amerikai sem mert volna...


Kampányajándék Will Ferrellnek

Will Ferrell nemrégiben ünnepelte a születésnapját. A 45. év nem kis dolog még Amerika egyik kedvenc komikusa életében sem, ezért kollégája, Zach Galafianakis különleges ajándékkal lepte meg a sztárt.


Bond 50 - fél évszázad egy dobozban!

A következő Bond-film októberi bemutatása előtt az igazi rajongók megvásárolhatják egy különleges, 23 lemezes Blu-ray díszdobozban 50 év 22 darab 007-es kalandját.


Titanic minden mennyiségben!

James Cameron ismét kitesz magáért, hiszen a Titanic katasztrófájának 100. évfordulója alkalmából a mozikban bemutatott 3D-s változat után természetesen a házimozizókra is gondolt.


InterCom: 2012. szeptemberi borítómustra

Korábban már felfedtük az InterCom szeptemberi DVD- és Blu-ray kínálatát, most lássuk a borítókat!


Doodlebug (1997)

Christopher Nolan kisfilmje.


InterCom: 2012. szeptemberi megjelenések (frissítve)

Szeptemberben olyan mozisikerek lesznek elérhetőek DVD-n és Blu-rayen, mint a John Madden rendezésében készült Keleti nyugalom - Marigold hotel, és a Csibefutam alkotóinak legújabb animációs vígjátéka, a Kalózok! - Kétballábas banda.
James Cameron
nagysikerű filmje, a 11 Oscar-díjas Titanic DVD-n, BD-n és 3D Blu-rayen is elérhető lesz ebben a hónapban. A 3D Blu-ray 4 lemezt tartalmaz, a film 2D és 3D változatát is, valamint számos izgalmas, eddig még nem látott extrákat is.
Egy különleges BD-gyűjtemény is megjelenik a hónap végén, a Bond 50 Díszdoboz. Most először érhető el egyben az összes 007-es történetet Blu-rayen: a gyűjtemény a 22 Bond-film mellett egy extra lemezt is tartalmaz.

update: szeptember 26-án jelenik meg DVD-n és BD-n A kaptár - Kárhozat c. animációs horrorfilm, valamint DVD-n a Gazdátlanul Mexikóban 3. része.


Paranormal Activity 4 - trailer


Kritika: Prometheus

Prometheus (2012) Az év legjobb sci-fi mozija.


Az acélember (Man of Steel) - magyar előzetesek

A másik szinkronos előzetest a bejegyzésben találod!


A maflás (Here Comes the Boom) - magyar előzetes


Marsupilami nyomában - magyar előzetes

Amikor Dan Geraldo (Alain Chabat), a szenzációra éhes riporter Palombiába érkezik, még nem sejti, hogy hihetetlen felfedezés részese lesz. Leleményes helyi kísérője, Pablito (Jamel Debbouze) társaságában elképesztő kalandok sorát éli át a dzsungelben. Szembeszáll egy ördögi botanikussal, vérszomjas piranhákkal, egy sötét titkot őrző diktátorral, az ősi jóslat beteljesülését váró Paya törzzsel, hogy végül közölje a világgal a korszakalkotó hírt: az eddig csak mítoszokból ismert, pajkos állat, a Marsupilami tényleg létezik!

A generációk óta népszerű Marsupilami André Franquin 1952-ben kitalált képregényfigurája, melyről készült már a magyar gyerekek által is jól ismert rajzfilmsorozat. Alain Chabat rendező (Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés) most élőszereplős családi fantasy filmet forgatott a mitikus lényről. A francia közönség körében óriási kasszasikert aratott mese azért is különleges, mert az első olyan európai alkotás, mely teljes egészében IMAX-ben forgott.


Kritika: Gyűrűk Ura - A Harmadkor

Lord Of The Rings: The Third Age (Playstation2)


süti beállítások módosítása