látogató számláló

Hotel Transylvania - karakterplakátok

a bejegyzésben nyolc karakterposztert találsz.


Cirque du Soleil: Egy világ választ el - magyar előzetes

James Cameron bemutatja Andrew Adamson filmjét: Cirque du Soleil: Egy világ választ el. Hamarosan a mozikban, 3D-ben!


A kaptár - Kárhozat

Az új mozifilm, a Megtorlás mozibemutatója után nem sokkal megjelenik egy animációs Kaptár-film is.


Elysiumi sci-fi

Neill Blomkamp furcsa figura. Szinte a semmiből bukkant fel 2009-ben, amikor elképesztő sikert aratott egy rövidfilmjéből készült mozifilm, a District 9. A sci-fi vad volt és erőszakos, de ugyanakkor gondolattal teli: a speciális kombináció kultusz-sikert és négy Oscar-jelölést hozott. Valamint egy következő filmet, mely mögött már egy nagy stúdió, nagy költségvetés és sztárok állnak.


Díjazzák Stillert

Ben Stiller-nek hamarosan ismét szmokingot kell viselnie: kedden bejelentették, hogy ő kapja az American Cinematheque társaság díját.


Farrell jó apa

Colin Farrell új filmjében Az emlékmás-ban (16) bebizonyítja, hogy igen kemény fából faragták: a film szinte megállás nélkül zajló akciójeleneteiben – jórészt kaszkadőrök segítsége nélkül – rengeteget verekszik, fut, zuhan, repül. A film elképesztő tempót diktál, és ő mindezt remekül bírja. Pedig fia, James miatt egyre szelídebb, csendesebb ember lett. Legalább is igyekszik, hogy az legyen.


Abraham Lincoln McClane sógora

Furcsa rokonságok vannak a film világában. Ki gondolná például, hogy Abraham Lincoln hű felesége egyben McClane hadnagy lánya? Pedig így van.


Kertvárosi kommandó (The Watch) - magyar előzetes

most elképzeltem, ahogy kis városkám kiöregedett, sörhasú polgárőrei felveszik a harcot a földönkívüliekkel...


Kritika: 1

Érteni vagy nem érteni? Ez itt a kérdés. Ha egyáltalán kérdés.


Cloud Atlas - magyar előzetes


Sziget Live

Nézd élőben a Szigetet most!


Dóra, a felfedező: A film - trailer


Keira Knightley meg akarta cibálni Anna Kareninát

Problémás karakternek találta Anna Kareninát Keira Knightley, ezért néha legszívesebben jól megcibálta volna, hogy szedje össze magát.


A Bourne-hagyaték sztárja retteg a házasságtól

Család vagy karrier? A női magazinok állandó körkérdése nem foglalkoztatja Jeremy Rennert: ő bizony már elég régen a karriert választotta. Jó oka volt rá.


Vin Diesel fellendíti Glasgow gazdaságát

Ha minden jól megy, Glasgow lesz a második Budapest. Abban az értelemben, hogy egyre-másra hollywoodi szuperprodukciók forgatják fel a város rendjét, cserében tetemes összeget hagyva az önkormányzat kasszájában.


Szavazzon a Facebookon, aki parázni akar!

A horrorrajongók dönthetik el, a világ mely 25 városában mutatják be premier előtt és ingyen a Parajelenségek 4 című filmet. Nem kell mást tenniük, mint szavazni a Facebookon, és ha elegendő voks gyűlik össze, már várhatják is a bemutatót.


The Expendables - A feláldozhatók 2. - magyar előzetes

közeleg a bemutató, de mégis oly távol van. addig is a Pro Video megörvendeztetett minket egy szinkronizált előzetessel.


Cockneys vs Zombies - trailer

Londont zombik ostromolják.


Cápa - a BD és a DVD képe

A folytatásban néhány kép segítségével bemutatjuk a különbséget a Cápa 30. évfordulós DVD kiadása és a hamarosan nálunk is megjelenő Blu-ray képminősége között.

Felső kép: 30. évfordulós DVD (2005)
Alsó kép: Blu-ray (2012) - kattints rá a teljes mérethez! (1920x1080)



Zero Dark Thirty - trailer


Óz, a hatalmas (Oz: The Great and Powerful) - magyar előzetes

Sam Raimi fogta az Alice Csodaországban stílusjegyeit és átörökítette az Óz, a csodák csodája előzményét bemutató filmjébe, melynek főszereplői: James Franco, Michelle Williams, Mila Kunis és Rachel Weisz.


Képtelen kampány (The Campaign) - magyar előzetes


süti beállítások módosítása