látogató számláló

Az utolsó műszak (End of Watch) - magyar előzetes


Sammy nagy kalandja 2 - 2. magyar előzetes


Dragon Ball Z - újra a TV-ben

Figyelem fontos információ a cikkben.


Kritika: The Expendables 2

Sly és csapata vissza tért. Vajon érdemes volt-e nekik?


Django elszabadul (Django Unchained) - 2. magyar előzetes


Seven Psychopaths - trailer


Tarantino és a hip hop

Quentin Tarantino a világ egyik legmenőbb filmese? Lehet, de egyik színésze, Jamie Foxx, aki a már utómunkálatainál tartó véres western, a Django elszabadul főszereplője, másképp látja.


Spielberg Lincolnja

Az elmúlt években a filmes világban szokássá vált a titkolózás: a spoilerek kora lejárt, rendezők, írók, színészek igyekeznek az utolsó pillanatig maguknak tartani készülő filmjük részleteit. És ez persze nagyon ritkán sikerül. Az idei év egyik nagy díjesélyese, két igazi filmes óriás, Steven Spielberg és Daniel Day-Lewis közös nagy műve a Lincoln (hazai bemutató: 2013 januárja) nagyívű, látványos film lesz.
John Williams zeneszerző, Spielberg régi munkatársa most segített egy kicsit a kíváncsiaknak...


A sötét lovag egyre emelkedik

A Sötét lovag tovább emelkedik. Christopher Nolan trilógia-záró mesterműve, A sötét lovag – felemelkedés a múlt héten 62 ország 7200 mozijában volt látható és újabb 16 millió dollárért vettek rá jegyet.


Nincs tátikázás A nyomorultakban

Szakítottak a zenés filmek hagyományával A nyomorultak alkotói, mivel a produkció nem is egyszerűen zenés film. De erről mindjárt. Az újdonság az, hogy a két és fél órás musical minden dalát a forgatáson vették fel eredetiben, azaz nem a korábban rögzített stúdiófelvételre tátogtak a sztárok.


Árulással vádolták Salma Hayeket?

Felháborodott Salma Hayek, mert a német Vogue-nak adott interjújába félreérthető kijelentés csúszott, a színésznő szerint bizonyára fordítási hiba miatt. Az inkriminált szöveg így szól: "jó volt mexikói drogkartell-főnököt játszani a Vadállatok című akcióthrillerben, mert már alig emlékszem, milyen érzés mexikóinak lenni. Az életem rengeteget változott".


A belezős Boszorkányvadászokra szavazott a tesztközönség

Él még a demokrácia Hollywoodban! Eldőlt, hogy mégis erősen korhatáros változatban kerül a mozikba a Boszorkányvadászok című horrorfantasy, mivel erre szavazott a tesztközönség. A filmet ugyanis rendezői verzióban, illetve csúnyán lebutítva is levetítették, és utóbbi változat jóval kevésbé tetszett a nézőknek. A Boszorkányvadászok a Jancsi és Juliska című Grimm-mese merész átköltése, amelyben a címszereplők már felnőttek.


Salma Hayek a drogháború miatt nem ment nyugdíjba

Ha nincs Oliver Stone, a visszavonulást fontolgató Salma Hayek már a nyugdíjasok életét élné. No nem a kisnyugdíjasokét, hiszen a színésznő több mint tíz éve sikeres producer is, férje ráadásul Franciaország egyik leggazdagabb embere.


Megújul az InterCom

Az elmúlt hetekben több munkatársa is elhagyta az InterCom Zrt., Magyarország legnagyobb film-, DVD és Blu-ray forgalmazójának filmforgalmazási részlegét. A cég ezt az alkalmat kihasználva megújítja a filmforgalmazási divíziót: szeptember 1-jétől újjászervezve, új munkatársakkal folytatja a régi munkát.


007 - Skyfall - 2. magyar előzetes


süti beállítások módosítása