látogató számláló

Kritika: Holdfény királyság (Moonrise Kingdom)

Wes Anderson újra mesél.

Kicsit szégyellem magam, hogy csak most láttam a filmet. Nagy Wes Anderson rajongó vagyok, de ezt a művét halogattam. Ám bepótoltam a hiányosságomat, és azt kell hogy mondjam, ez egy ku**a jó film! És itt igazából be is fejezhetném az írásomat, de nem teszem. Kifejtem bővebben.


Almost Human - trailer


Bullet to the Head - 2. trailer


Trailer War - trailer

Amerikában december 18-án kerül kiadásra DVD-n és BD-n ez a ritka, régi 35 mm-es filmszalagokból összevágott film, melynek korhatáros előzetesét alább megtekinthetitek, a plakátját pedig a folytatásban.


Prometheus - Blu-ray trailer

A hamarosan nálunk is megjelenő Prometheus Blu-ray előzetese.


The Replacement Refs - trailer

Adam Sandler, Vince Vaughn, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Will Ferrell, James Van Der Beek és Brad Pitt összeálltak egy kamuelőzetes erejéig.


Smiley - trailer


Stoker - trailer


Prometheus: fény derül minden titokra

Ridley Scott szemkápráztató sci-fije, a Prometheus végre az otthoni filmgyűjtemény része lehet. Több mint hétórányi extra, benne alternatív filmkezdet és befejezés, kimaradt és kibővített jelenetek valamint korlátlan hozzáférés a Weyland-archívumhoz.


A nagy Gatsby ideje

Megvan A nagy Gatsby bemutatójának új dátuma. Baz Luhrmann új rendezése nyitja meg a nyári szezont: 2013. május 10-én kerül az Egyesült Államok mozijaiba, és a következő héten indul el, hogy meghódítsa a nemzetközi mozis piacot.


Tarantino és a sztárok

Tarantino vonzza a hírességeket: úgy tűnik, a vadóc rendező hívó szavára minden színész boldogan mond igent. Következő filmje, a Django elszabadul című vad akció, western és vígjátéki elemeket is tartalmazó film főszerepeit egy focicsapatnyi szupersztár játssza.


Selena Gomez, az átlagkamasz

A világ két legszexibb dél-amerikai nője közül az egyik, Selena Gomez, aki Christina Aguilera-val osztozik a trónon. A 20 éves színész-énekes a Hollywood Reporter számításai szerint utasított maga mögé olyan hírességeket, mint Jessica Alba, Zoe Saldana vagy kortársa, Demi Lovato. A szaklap nemcsak a külcsínt vette számításba.


Kaptár az egész világ

A világ A kaptár-t nézi. Az elmúlt héten is A kaptár – Megtorlás uralta a nemzetközi mozis piacot, a számítógépes játékból lett akció-fantasy sorozat ötödik része újabb 30,5 millió dollárt gyűjtött a világ mozijaiban, így az USA-n kívüli bevétele meghaladta a 100 millió dollárt.


Marvel's Ant-Man - test footage

Egy szerencsésekből álló közönség a Comic-Conon láthatta az Ant-Man c. Marvel-film teszt-jelenetsorát. Az egyik szemtanú pedig újraalkotta.


Identity Thief - trailer


Paranormal Activity 4 - 2. trailer

A Parajelenségek október 18-án érkező folytatása még egy előzeteset kapott. Vagy az XBox egy új reklámot?


Magic Boys - előzetes


Pi élete (Life of Pi) - 2. magyar előzetes

A film magyar plakátját ide kattintva tekintheted meg.


Barbra Streisand színpadra cibálja a fiát

Nem volt elég óvatos Barbra Streisand fia, Jason Gould. Az énekes-színésznő ugyanis egyszer meghallotta, ahogy magában énekelget, és rájött, hogy örökölte tőle zenei tehetségét. Legalábbis ezt mesélte Barbra az egyik beszélgetős tévéműsorban, a kis sztorival fölvezetve új koncertkörútját, amelyen a fiával is duettet énekel.


Áll a bál Keanu Reeves 47 roninja körül

Kirúgták Keanu Reeves készülő szamurájos-roninos filmjének rendezőjét, és a Universal stúdió társelnöke, Donna Langley vette át a projekt gondozását. Carl Rinsch rendezőnek alighanem azért kellett mennie, mert a 175 millió dollárosra tervezett produkció már 225 milliónál tart, és még mindig nincs teljesen kész.


Visszatér a Múmia és Van Helsing is

A Star Trek-sorozat és a Bourne-franchise sikeres feltámasztásán annyira felbuzdult a Universal stúdió, hogy teljes gőzzel beindult a reboot-gépezet. Újabb Tom Clancy-regények kerülnek vászonra, Jack Ryan CIA-elemzővel a középpontban - a már készülő első résznek mindjárt Jack Ryan lett a címe, és a Star Trekkel befutott Chris Pine a főszereplő.


Nem öncélú a gyilkolás a Vadállatokban

Salma Hayek is csatlakozott Oliver Stone rendezőhöz Vadállatok című új filmje védelmében. A minap Budapesten előadást tartott rendező a  magyar közönségének is elmondta, azért olyan sok a kegyetlenkedés a filmben, mert a drogkartellek világa ilyen, és ő mindig a valóságról akar mesélni.


Kritika: Kalózok – A kétballábas banda

Végre egy olyan kalózos film, amit nem a Disney nevéhez lehet kapcsolni, na meg nincs benne Johnny Depp se.


The Wolverine - az első kép

Farkas új filmjében Logan, a magányos harcos kalandjai Japánban folytatódnak. Logan rátalál egy titokzatos férfira, akinek köze van a múltjához, és a szamurájok acélpengéi meg az adamantium karmok összecsapnak. Bárki is lesz a győztes, egyikük sem lehet már ugyanolyan, mint a küzdelem előtt volt.


A gyilkos médium (Red Lights) - magyar előzetes


süti beállítások módosítása