látogató számláló

Szörny Rt. 3D - magyar előzetes

A szörnyek az előzményfilm előtt visszatérnek a mozikba és ezúttal a harmadik dimenziót is meghódítják.


Cycle - magyar animációs sci-fi

A Sci-Fi-London filmfesztiválon mutatkozott be Sóstai Zoltán saját költségén készített animációs filmje, melynek ma jelent meg a magyar teser trailere. (A bejegyzésben a hosszabb, angol nyelvű előzetest is megtekinthetitek.) A film 2013. februárjától látható a magyar mozikban, 3D-ben is.


Evil Dead (2013) - az első kép

Ha minden igaz, a film hazánkban 2013. május 9-én kerül a mozikba.


Kritika: Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Drakula, a befektető.


Gyerek, állat, víz, Pi

Régi bölcsesség ez a moziiparban producerek és rendezők között: ne készíts olyan filmet, amiben gyerek, állat vagy sok víz van – és a modern kiegészítés –: főleg ne 3D-ben. Az Oscar-díjas Ang Lee nemcsak kaméleon rendező, aki minden műfajból a legjobbat hozza ki, de nagyon bátor is.


Erőnek erejével - magyar előzetes


Jön Snoopy!

A Twentieth Century Fox és a vele szorosan együttműködő Blue Sky Studios az elmúlt évtized legsikeresebb animációs filmjei közül jó néhányat mondhat a sajátjának: ők készítették a négy Jégkorszak-filmet, a Horton-t és a Rió-t is. És valószínűleg most még nagyobb siker vár rájuk. A cég vezetői bejelentették, hogy 2015. november 25-én a mozikba kerül a Snoopy-film.


Pók új szerelme

Ha egyszer Pókember lendületbe jön, nincs, ami megállítsa: a múlt héten érkeztek az első hírek arról, hogy A csodálatos pókember első részének kulcsfigurái már mind leszerződtek a folytatásra. Az összesen több mint 750 millió dollár bevételt hozó film producerei természetesen nem változtatnak a győztes csapaton.


Hitchcock visszatér!

Alfred Hitchcock igazi géniusz: a félelemkeltés mestere 30 évvel a halála után is esélyes az Oscar-díjra – bár ezúttal csak mint téma. A Fox Searchlight 2013 elejéről idén novemberre hozta új filmje, a Hitchcock premierjét – nyilvánvalóan azért, mert úgy érzi, a különleges film jó eséllyel indul az Oscar-díjért folyó versenyben.


Hitchcock - trailer


Hitchcock - trailer


Tom Cruise nagyon vigyázott terhes kolléganőjére

Nagyon hálás Tom Cruise-nak Rosamund Pike, amiért vigyázott rá a Jack Reacher című akciófilm forgatásán. A színésznő öthónapos terhesen készítette a filmet, és mindazt produkálta, amit a várandós nők ebben a stádiumban szoktak: gyakran rosszul volt, szédült, felfúvódott.


Famke Janssentől rettegnek a férfiak

Sokat mulat azon Famke Janssen, hogy jelenlétében a férfiaknak inukba száll a bátorságuk. Az egykori dán modell nemcsak 181 centis magasságával és 45-os lábával állja meg a helyét a teremtés koronái körében, hanem szellemi képességei is tekintélyt parancsolnak.


Denzel Washington ismeri a boldog házasság titkát

Ki hinné, hogy immár 29 éve házas Denzel Washington, négy gyerekkel? Hollywoodban egyesek 29 hétig sem szokták húzni, ő azonban ismeri a boldog házasság titkát.


A katolikus latinok is parázni fognak

Negyedik részéhez ért a Parajelenségek-sorozat, és nem kell sokat várni az ötödik részre sem, amely azonban nem folytatás lesz, hanem spin-off, azaz az eddigi részek unokatestvére: olyan film, amely a már kész motívumok, karakterek alapján mesél el teljesen más történetet.


Környezetvédelmi díjat nyert a Lorax

A Lorax című animációs film elnyerte az Enviromental Media Association (Környezetvédelmi Médiaszövetség) díját. A produkció az egyik legnépszerűbb amerikai meséből készült, hőse egy 12 éves kisfiú, Ted, aki el akarja nyerni egy kislány, Audrey kegyeit.


Select Video: 2012. novemberi megjelenések

Dinoszauruszok, időgép, jegesmedvék, korallzátony, Katy Perry, szinkronizált klasszikusok, eljegyzés, Holdfény királyság...


Vagy lőttek az Oscar-gálának, vagy új korszakba lép a show

Óriási meglepetést okozott, hogy Seth MacFarlane, a Family Guy című animációs sorozat és a Ted című nagy sikerű vígjáték atyja lesz a következő Oscar-gála házigazdája. A forgatókönyvíró-rendező ugyanis senkit és semmit nem tisztel, belerúg mindenkibe nemre, korra, fajra és betegsége stádiumára való tekintet nélkül, ezért biztosra lehet venni, hogy a poénok politikailag inkorrektek lesznek. Hogyan választhatták őt? - teszi fel mindenki a kérdést, aki valaha is odakapcsolt már a gálára. (És arról is van fogalma, kicsoda MacFarlane.)


A Liar's Autobiography - The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman - trailer


Kritika: Dredd 3D

A törvény jött, látott, győzött.


InterCom: 2012. novemberi megjelenések

Novemberben olyan nagysikerű filmek jelennek meg 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n, mint az Emma Stone és Andrew Garfield főszereplésével készült A csodálatos pókember, a tavalyi év egyik legjobb animációs filmje a Karácsony Artúr és az idei év legnagyobb mozisikere, a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens.
Blu-rayen és DVD-n a Disney rajzfilmek közül ezúttal a Pán Péter filmek jelennek meg.
A klasszikusok közül  a 7 Oscar-díjat nyert Arábiai Lawrence és  a 3 Oscar-díjas Rocky című filmek lesznek megvásárolhatóak Blu-ray lemezen.


süti beállítások módosítása