látogató számláló

A Hobbit: Váratlan utazás - tv spot


Django elszabadul - 2. magyar előzetes


Kritika: Ruby Sparks

Nincs csajod? Nem baj, írj egyet!


Sabotage - az első kép

A film korábban "Ten" címre hallgatott.


Marconák a gengszterek ellen

A Gengszterosztag (16E) (Gangster Squad, hazai bemutató: 2013 januárja) Amerika legmarconább férfiairól szól. Arról a különleges egységről, melynek válogatott tagjait a Los Angelest elfoglaló gengszterek ellen vetették be. A filmbeli csapat főnökét Josh Brolin alakítja, de az osztag legmarconábbja kétség kívül Robert Patrick.


Die Hard - Drágább, mint az életed - trailer

Az alábbi videóban elrejtettük Ganxsta Zolee-t. Megtalálod?
kapcsolódó hír: Willis káromkodik


A zenés maflás

A maflás főszereplője személyes élményein alapul. Még akkor is, ha Kevin James nem volt még tanár, nem vállalt ketrecharcot a fizetés-kiegészítés reményében és nem kapott nagy maflásokat közben.


Az Argo-komédia

A szaksajtó és a nézői visszajelzések feszültségéért, izgalmáért és fordulataiért dicsérik Ben Affleck új rendezését, Az Argo-akció-t. A CIA legtehetségesebb túszmentőjének őrült akciójáról szóló film valóban hátborzongató, de a kritikusok egyvalamiről elfeledkeznek, és erre az egyik főszereplőnek, Alan Arkin-nak kellett figyelmeztetnie őket.


Jön a Farkas!

Az X-Men csodákra képes, és most is rendkívüli lehetőséget kínál rajongóinak: nemcsak beszélgethetnek az új X-Men-film, a Farkas főszereplőjével, Hugh Jackman-nel és rendezőjével, James Mangold-dal, de a díszletek között is körülnézhetnek – függetlenül attól, hogy a világ mely részén élnek.


Universal Soldier: Day of Reckoning - red band trailer


London Moszkvává változott Jack Ryan miatt

A derék britek sosem gondolták volna, hogy egyszer London lesz a helyszíne egy kémfilm moszkvai jeleneteinek. Pedig ez történt: a Jack Ryan című film jelenleg a londoni Bloombury Square-en és környékén forog, amit tősgyökeres orosz kerületté változtattak.


Két és fél méteres szamuráj a 47 roninban

Újabb és újabb részletek szivárognak ki Keanu Reeves nagyon várt szamurájos bosszúfilmjéről, a 47 roninról. A 225 millió dolláros szuperprodukcióról egy ideje azt hallani, hogy bajban van, amiről nincs szó, csak menet közben változott a koncepció, és emiatt tolták odébb kétszer is a bemutató időpontját.


Evil Dead (2013) - red band trailer

Csak 18 éven felülieknek!


Véres hulla repült a gyerekekre

Már a negyedik részénél tart a Parajelenségek-franchise, de még mindig képes a frászt hozni a közönségre. Talán túlságosan is: egy angliai moziban a Parajelenségek 4-et kezdték el vetíteni a Madagaszkár 3 helyett, és a nézők rögtön rájöttek a turpisságra, amikor felütésként egy véres hulla repült a kamera felé.


Russell Crowe a Twitteren reklámozza Hugh Jackman kávéját

Szép példát mutat nemzeti összefogásból Russell Crowe. Az ausztrál sztár a Twitteren reklámozza honfitársa, Hugh Jackman tavaly nyitott kávézóláncát, a Laughing Mant (Nevető ember) nem fukarkodva a felsőfokú jelzőkkel.


Empires of the Deep - trailer


Evil Dead (2013) - teaser


Croodék (The Croods) - magyar előzetes

A Croodék őskori vígjáték, melynek hősei, a világ első családja, nekivág a történelem első utazásának. A barlangjuk, amely addig minden bajtól megvédte őket, beomlik. Ők kénytelen-kelletlen elindulnak, és miközben elképesztő tájakra jutnak, nem győznek csodálkozni: a világ, melyet addig nem ismertek, fantasztikus lényekkel van tele. Minden változik körülöttük - és Croodék sem maradhatnak ugyanolyanok.


Vasember 3. - trailer


Vasember 3. - trailer


Vasember 3 - 2. teaser trailer

Holnapig még érjétek be ennyivel!


Vasember 3 - új képek (frissítve)

Hét új kép érkezett a Vasember harmadik részéhez, köztük az első kép Mandarinról (Ben Kingsley). Holnap pedig debütál az első előzetes.
update: 3 új kép került a bejegyzésbe.


Vasember 3 - plakát


süti beállítások módosítása