látogató számláló

Kritika: Kertvárosi kommandó

Szupercsapat.


Side Effects - trailer


A hobbit: Váratlan utazás - plakátok

17 új plakát érkezett a A hobbit trilógia első részéhez.


Újra fasírt potyog az égből

2009-ben egy animációs vígjáték bebizonyította, hogy lehet egyszerre több generációt szórakoztatni. A Derült égből fasírt szellemes volt, pörgős és kicsit őrült. Nem csoda, hogy világszerte hatalmas sikert aratott, és az sem meglepő, hogy rendezői, Phil Lord és Chris Miller könnyedén át is léptek a nem animált filmek világába: a 21 Jump Street – A kopasz osztag (16) megérdemelten nagyot durrant, és már készül is a folytatása.
De természetesen a Derült égből fasírt sem maradhat folytatás nélkül...


Maflás premier előtti vetítése

Aki már nagyon szeretne egy maflást, annak nem kell a jövő hétig várnia. November 1. és 4. között Budapesten és 4 vidéki városban (Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Miskolc) lesz látható Kevin James (A gondozoo sztárja) új vígjátéka, A maflás.


Pi és a tigrisek

A Pi élete különleges, izgalmas, látványos film, amely egy kamaszfiú hajótörés utáni kalandjait mutatja be: a srác a Csendes-óceánon hánykolódó mentőcsónakját kénytelen egy bengáli tigrissel megosztani. A 3D-technikát fantasztikus módon használó filmben a digitális és a valódi tigris megkülönböztethetetlenül összekeveredik. Pedig a forgatáson négy kifejlett tigrist is használtak...


Az Argo-akció a toplista első helyén

Állítólag a színészek gyakran irigyek a kollégáikra – George Clooney azonban nem ilyen. Ami pályája egyik legnagyobb sikere lehetett volna, azt könnyedén átengedte kollégájának: Ben Affleck-nek.


Farkas megszólal

Hétfő délután egy órára leállt a Farkas forgatása Sydneyben. A több mint három hónapja tartó, Japánból Ausztráliába költöző munka azért szünetelt, hogy a főszereplő Hugh Jackman és a rendező James Mangold élőben beszélgethessen a neten világszerte rájuk kapcsolódó rajongóikkal.


Dredd 3D - magyar előzetes

Január 17-én kerül a magyar mozikba a Dredd 3D. A sci-fi - mely magyar szinkronnal, 3D-ben kerül a vásznakra – amerikai bevételi eredményei valóban a várakozások alatt maradtak, azonban az európai országokban már jól teljesített, és a kritikai és a nézői visszhang is kiemelkedő volt. (Az IMDb-n 7.7 pontot, míg a Rotten Tomatoes-on 77%-os átlagot ért el. A film nem az 1995-ös Sylvester Stallone főszereplésével készült Dredd bíró remake-je, hanem ugyanazon karakter köré felépítve egy másik, sokkal keményebb történetet mesél el.


Váratlan eligazítás


Kritika: Asterix és Obelix - Isten óvja Britanniát!

Jönnek a gallok!


Gru 2 - trailer


Darth Vader Disneylandben

És ezt tényleg a Disney csinálta.


ParaNorman - magyar előzetes


A Haunted House - trailer

Malcolm (Marlon Wayans) és Kisha (Essence Atkins), miután beköltöznek az álomotthonba, paranormális jelenségekre lesznek figyelmesek. Amikor Kishát megszállja valami, Malcolm paphoz, médiumhoz és szellemirtókhoz fordul.
A forgatókönyvet Marlon Wayans és Rick Alvarez írta. (Képgaléria itt.)


Texas Chainsaw 3D - mozgó plakát


Denzel Washingtont a youtube tette alkoholistává

A két Oscarral kitüntetett Denzel Washington a method acting híve, azaz mindig teljesen átlényegül az általa alakított figurává. A Kényszerleszállás című thrillerben alkohol- és kábítószerfüggő pilótát játszik...


John Dies at the End - Trailer


Keanu Reeves kirúgta a menedzserét

Megszabadult menedzseréről Keanu Reeves. Nehéz döntés lehetett, mert Erwin Stoff 32 éven át intézte a sztár ügyeit, vagyis 16 éves kora, azaz karrierjének kezdete óta.


Nem vágják meg A nyomorultakat

Megnyugodhatnak A nyomorultak című musical rajongói, mert a filmben az eredeti darab minden részlete benne lesz, nem hagynak ki dalokat, és az összekötő jeleneteket sem kurtítják meg.


A Sandy hurrikán elsodorhatja Noé bárkáját

Nem viccel Darren Aronofsky rendező: Noé című filmje számára 1:1 méretben megépítették a biblia hős tengeri járművét. A sors fintora, hogy a hatalmas tákolmány a New Yorkhoz tartozó Oyster Bayben áll, amit már elért a Sandy hurrikán...


Red 2 - forgatási képek

Ezúttal Angliában hoztak létre Oroszországot Bruce Willis és társai (John Malkovich, Anthony Hopkins és Mary-Louise Parker) számára. További képek a folytatásban.


Boszorkányvadászok - red band trailer

Plakát itt.


Kritika: Safety Not Guaranteed

Te miért mennél vissza a múltba?


Rozsomák-chat

Az X-Men csodákra képes, és most is rendkívüli lehetőséget kínál rajongóinak: nemcsak beszélgethetnek az új X-Men-film, a Farkas főszereplőjével, Hugh Jackman-nel és rendezőjével, James Mangold-dal, de a díszletek között is körülnézhetnek – függetlenül attól, hogy a világ mely részén élnek. A részletekért kattints ide.


süti beállítások módosítása