látogató számláló

Képek: A Hobbit - Váratlan Utazás

Középfölde csúf lényei.
update: felkerült még 2 kép.


Angry Video Game Nerd: The Movie - trailer

Angry Video Game Nerd rajongók, itt a mozifilm előzetese!


Kritika: Silent Hill - Kinyilatkoztatás

"Nyugtalan álmaimban folyton azt a várost látom. Silent Hillt."


All You Need is Kill - az első kép

update: A film 2013. júliusában új címet kapott: Edge of Tomorrow.

All_You_Need_is_Kill.jpg


A nyomorultak (Les Misérables) - trailer

Nemzetközi előzetes.


Másnapaosok 3 - képek

Hat új kép érkezett a Másnaposok harmadik részéhez. (További képek a folytatásban.)


Pi 3D

A Pi élete egy különleges kaland története: egy hajótörött kamaszfiúé, aki magára marad a Csendes-óceánon egy mentőcsónakban – összezárva egy bengáli tigrissel. De maga a filmezés is nagy kaland volt. Az Oscar-díjas Ang Lee rendező jó pár olyan dolgot volt kénytelen kipróbálni a különleges történet leforgatásához, amit eddig csak hírből ismert.


A Jack Warner-akció

Ben Affleck az idén végképp bebizonyította, hogy legalább olyan jó rendező, mint színész. Az Argo-akció vérbeli thriller: egy hivatásos túszmentő történetét beszéli el, aki hat Iránban bujkáló, menekülő amerikai megmentését szervezi. A film különlegessége, hogy miközben egyre fokozódik benne a feszültség, a humora sem hagyja el...


Z világháború (World War Z) - trailer


Z világháború (World War Z) - trailer


Warm Bodies - trailer

Zombi love story.


Superman új dimenziója

Superman minden szempontból szuper lesz. A hős jövő nyári mozis újjászületése, Az acélember készülte körül igazi sztárcsapat bábáskodik.
A Warner Bros. vezetői tegnap közétették, hogy Az acélember 3D-formátumban forog: a különleges kaland mellett a látvány lesz a film egyik legizgalmasabb része.


Hitchcock és a heavy metal

Egy dokumentumfilm egy sikertelen metálbandáról – nem túl sok eredmény ahhoz, hogy egy 46 éves elsőfilmes rendező a világ néhány legnagyobb színészét kapja a keze alá, és elkészíthesse azt a filmet, ami az idén valószínűleg összezavarja a nyugodtnak induló Oscar-díj versenyt. Sacha Gervasi-nak mégis sikerült a meghökkentő trükk.


Jurassic Park 3D - trailer

Tegnap bemutattuk a 20 éves Jurassic Park 3D-s verziójának plakátját, most pedig íme az előzetes.


Die Hard - Drágább, mint az életed - magyar előzetes

Igazi New York-i zsaru: kopott, fáradt, de a humora és a bátorsága a legváratlanabb helyzetekben sem hagyja cserben. John McClane hadnagy (Bruce Willis) megtudja, hogy a fia, Jack (Jai Courtney) bajba került Moszkvában, és bár régóta nem beszélnek egymással, habozás nélkül a segítségére siet – és természetesen a küzdelem legközepében találja magát.
McClane többnyire véletlenül keveredik a terroristák útjába, a fia viszont mindig tudja, mit csinál: és ő sem ijed meg könnyen. Két generáció együtt száll szembe a lehetetlennel: New Yorktól Moszkváig és tovább, egészen Csernobilig…
A legendás, különleges hírű és különleges humorú akciófilm-sorozat legújabb része Budapesten készült. A filmet elképesztő méretek jellemzik: nemcsak a világ legnagyobb helikopterét vetették be, de egyedül a Moszkvát átszelő autós üldözést 78 napig forgatták!


Ted - DVD és Blu-ray

A Family Guy szülőatyja, Seth MacFarlane végre a filmvásznon is szabadjára engedi tabudöntögető humorát első egész estés filmjében, a Tedben.


Erőnek erejével (The Last Stand) - trailer


A Die Hard 5 budapesti forgatása


Jurassic Park 3D - plakát

A Universal Pictures bemutatja 3D-ben Steven Spielberg úttörő mestermunkáját, a Jurassic Parkot. Spielberg a legújabb 3D technológiával újította fel ezt a nagyszabású alkotást, és így a moziba járók új nemzedékei és a régi rajongók olyan módon tapasztalhatják meg a rendező által megálmodott világot, ami a film eredeti bemutatójának idején elképzelhetetlen volt.
Hazai bemutató: 2013. május 2.

 


Ki McClane fia?

A Die Hard - Drágább, mint az életed alkotói eddig ügyesen rejtegették a lényeget: a film történetéről nem sokat tudtunk meg. Mostanáig...


A sztárszerző bekönyörögte magát Tom Cruise filmjébe

Köztudott, hogy Alfred Hithcock csaknem minden filmjében felbukkan egy-egy pillanatra, ahogy Stephen King sem tudta megállni, hogy el ne vállaljon kisebb szerepeket a regényeiből készült produkciókban. Így van ezzel Lee Child is, akinek nagy sikerű krimisorozata egyik könyvéből most készült film.


Shia Labeouf 18 millióért harcolna a robotok ellen

Iparági hírek szerin készen áll Shia LaBeouf, hogy negyedszer is harcba szálljon az alakváltó robotok ellen, de van egy apró kikötése: 18 millió dollárt kér a Transformers 4-ért. A fiatal sztár korábban azt mondta, többé nem szeretne szuperprodukciókban szerepelni, ezért kiszáll a Transformers-sorozatból, és inkább kis költségvetésű művészfilmekben kamatoztatja tehetségét.


Vin Diesel már a repülőket is bántja

Igazán apait-anyait beleadnak a következő Halálos iramban-epizódba. Pár hete a londoni forgatáson egy szétlőtt orosz hadoszlopot fotózhatott, aki elég szemfüles volt. A stáb azóta a szintén angliai Bovington repülőtéren forgat, ahol viszont szétlőtt repülőgépeket láthat, aki elég ügyes.


Berágtak a piás Denzel Washingtonra

Tiltakozik a Budweiser sör, illetve a Sztolicsnaja vodka amerikai forgalmazója az ellen, hogy a Kényszerleszállás című filmben Denzel Washington az ő termékeiket fogyasztja.


IMAX-ben is jön Az öt legenda

Olyan jól sikerült Az öt legenda című 3D-s animációs film, hogy érdemes még költeni rá: digitálisan továbbturbózzák, hogy IMAX formátumban is mozikba kerülhessen. Így döntött a gyártó DreamWorks Animation, miután a film a szakmai és a tesztvetítéseken még a vártnál is kedvezőbb fogadtatásra talált.


süti beállítások módosítása