látogató számláló

Kritika: Az Argo-akció

Azok a 70-es évek.


A hobbit: Váratlan utazás - videonapló


Nagy Ervin szinkronizálja Matthew McConaughey-t

Teljes gőzzel készül a december 13-án mozikban kerülő Börni, az eszelős temetős (Bernie) magyar szinkronja. A fekete komédiában Matthew McConaughey alakítja a  kerületi ügyészt, aki Börnire (Jack Black), a kisváros temetkezési vállalkozójára vadászik egy idős hölgy meggyilkolásának gyanúja miatt.


Django nyugdíjban?

Quentin Tarantino örökifjúnak tűnik: elképesztő energiával filmezik és él, folyton magas fordulatszámon pörög. Ki hinné, hogy mégis fél az öregedéstől. Pedig a jövőre 50 éves rendező már a visszavonulását tervezgeti...


Hitchcock New Yorkba érkezett

A héten kétszer is ünnepelhettek azok, akik szeretik a jó filmeket, a nagy színészeket és Hitchcockot. A félelmetes filmek királya életének egy izgalmas epizódjáról szóló film, a Hitchcock két premierrel is köszöntötte bemutatóját: sztárjai először New Yorkban majd Los Angelesben is végigsétáltak a vörös szőnyegen.


Argo - tömeges problémák

Könnyű dolga van egy akciófilm főszereplőjének! Amikor azt kiáltják, „Tessék!”, ő fut, lő, ugrik, üt és rúg, a munkanap végén pedig visszavonul kényelmes szállodai szobájába, hogy felkészüljön a másnap következő tornamutatványokra. Ám Ben Affleck nem kért a nyugalomból: ő nemcsak Az Argo-akció főszerepét vállalta. Eljátssza ugyan a CIA legjobb túszszabadítóját, akinek ellenséges területről kell kihoznia hat bajba került amerikait, de rendezője is a filmnek – így aztán a felvételek között és után vártak rá az igazi erőpróbák.


Meglesték a Tűzgyűrűt

A legtöbb filmes manapság szívesen titkolózik: a lehető legkevesebbet árulják el és mutatják meg készülő művükből, és Guillermo del Toro sem kivétel a szabály alól.


Snitch - trailer


The Host 2 - klip


Ölni kíméletesen (Killing Them Softly) - trailer


Jack the Giant Slayer - trailer


Az éhezők viadala: Futótűz - mozgó plakát


Merida, a bátor - DVD-n és BD-n

Indulás! A Pixar alkotói a Toy Story 3. után új, bámulatos kalandok felé repítenek egy rejtélyekkel és csodákkal teli ősi birodalomba. Vár a sok csupaszív figura és a jól ismert Pixar-féle humor!


Channing Tatum nem csak szexi, romantikus is

Egy darabig most minden Channing Tatumról szól, akit a People magazin a legszexibb férfinak választott. Ez egy kicsit bosszantja a sztár feleségét, Jenna Dewan színésznőt, akinek nem tetszik, hogy a nagy sztárolás közben megfeledkeznek arról, férjének lelke is van.


Isla Fisher pirul a férje miatt

Szórakoztató dolog, ha valaki egy híres komikus férje, de ennek megvannak az árnyoldalai is. Isla Fisher gyakran pirul párja, Sacha Baron Cohen viselkedése miatt, aki akkor is szereti kiakasztani az embereket, ha ennek nincsen promóciós célja.


Tom Cruise kedvence kaphatja az új Mission: Impossible-t

Annyira összebarátkozott Tom Cruise Christopher McQuarrie-vel a Jack Reacher című thriller forgatásán, hogy jó eséllyel a rendező kaphatja a Mission: Impossible 5-öt.


Anne Hathaway gyerekre vágyik

Nagyon szeretne gyereket, jelentette ki Anne Hathaway a Színésznők kerekasztala elnevezésű, hollywoodi sztároknak szervezett közös interjú során, amelyet a Hollywood Reporter hozott össze.


Vasmeber 3 - magyar előzetes


Lincoln - magyar előzetes


Gotham High - trailer

Oliver Nolan bemutatja Gotham lakóinak középiskolás éveit.

gotham_high.jpg


süti beállítások módosítása