látogató számláló

Kritika: Felhőatlasz

Az ember tragédiája.


Jack Black dala a Börni, az eszelős temetősben

December 13-án kerül a magyar mozikba Richard Linklater rendező új vígjátéka, a Börni, az eszelős temetős. Az alkotásban Jack Black megmutathatja énektehetségét is.


A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - trailer

Poszterek, képek ide kattintva.


Warm Bodies - 2. trailer

Ne áruljátok el senkinek, de Magyarországon is bemutatják.


Django elszabadul - trailer


Superman újjászületése

Ahol igazi rajongók vannak, ott a legkisebb részlet is számít. Márpedig Superman történetének 21. századi változatát, Az acélember-t nagyon sokan várják, és nagyon kíváncsiak, hogyan teremti újjá a legnépszerűbb képregényhőst a Christopher NolanZack Snyder páros.


A Zöld urai első sikere

Van, hogy egy film már a bemutatója előtt sikeres lesz. A Zöld urai című animációs film egy fél évvel a világpremier előtt túl van az első rekordján. Az internetre felkerült előzetesét az Apple oldalán egy hét alatt 3,4 millióan nézték meg.
A Jégkorszak-széria kitalálója és rendezője, Chris Wedge Star Wars-típusú filmnek nevezi A Zöld urai-t, mely egy erdőben, miniatűr lények között játszódó élet-halál háborúról szól.


Bátor Hunt

Amikor A kezelés című film kerül szóba, az amerikai kritikusok amellett, hogy kiemelik a film különleges, megrázó, mégis mulatságos hangulatát, vagy John Hawkes nagyszerű színészi játékát dicsérik, szinte egy emberként használják a női főszereplővel, Helen Hunt-tal kapcsolatban ezt a jelzőt: „bátor”.


Tarantino dalai

Quentin Tarantino igazi filmes: számára a moziélmény minden eleme egyformán fontos – ez sugárzik új filmje, a Django elszabadul hamarosan a boltokba kerülő soundtrack lemezéből is.


Thor: The Dark World - videók a forgatásról

A folytatásban három videót találsz a Thor 2. részének forgatásáról


Rihanna nem tud Vin Diesellel kavarni

Kiesett a Fast & Furious 6-ból Rihanna, mivel a stúdiófőnökök elunták, hogy elfoglaltságai miatt képtelenség vele forgatási időpontot egyeztetni. A barbadosi szépség azért volt esélyes az akciófilm egyik főgonoszának eljátszására, mert igen meggyőző alakítást nyújtott a Csatahajó című űrinváziós produkcióban.


Denzel Washington tizedet fizetett a sóher stúdiónak

Hajlandó volt olcsóbban dolgozni Denzel Washington, hogy új filmje, a Kényszerleszállás elkészülhessen. Ő és Robert Zemeckis rendező lemondtak a gázsijuk tizedéről, különben a film nem lett volna elég látványos, különös tekintettel a lélegzetelállító katasztrófajelenetre.


Hugh Jackman nem bánja, hogy Oscar-gyanúba keverték

A nyomorultak című musical filmadaptációjában Hugh Jackman olyan megrázó alakítást nyújt, hogy szinte biztosan kinéz neki egy Oscar. Ez a kritikusok és azon kiváltságosak egyöntetű véleménye, akik már látták a nagyszabású produkciót. Jackman éppen Szöulban népszerűsíti A nyomorultakat, és amikor meghallotta, milyen elismerést előlegeztek meg neki, meglepő módon reagált: örült.


Állva tapsolnak A nyomorultaknak

Lenyűgöző remekműnek tartják az amerikai kritikusok A nyomorultak című filmmusicalt, és a hollywoodi elővetítéseken hosszú perceken állva tapsoltak, amikor a vetítés végén kigyúltak a fények.


Hitchcock - magyar előzetes


A kezelés (The Sessions) - magyar előzetes

Mark O’Brien (John Hawkes) harminchat éves és szűz. De ezúttal ez nem egy vígjáték kezdete. A férfi a gyermekbénulás-járvány áldozata: gyerekkora óta fekvésre és szinte teljes mozdulatlanságra ítéltetett, egy vastüdő tartja életben. Egyébként romantikus alkat, a költészet szerelmese, diplomás… és végre szeretne igazán férfivá válni. Egy szexterapeutához (Helen Hunt) fordul segítségért, aki különös foglalkozásától eltekintve átlagos amerikai családanya. A szakértő vállalja, hogy néhány kezelés során beavatja paciensét a szexualitás tudományába.
De találkozásaik során mindketten egészen mást tanulnak, mint amire számítottak. Kapcsolatuk átalakul, és barátságuk kölcsönös nagy felfedezésekhez vezet, míg végül alapjaiban változtatja meg mindkettejük életét.


süti beállítások módosítása