látogató számláló

Nyócker 8D-ben

az előzetesért kattints a folytatásra!


Fehér pokol (The Grey) - feliratos előzetes

Egy repülőgép lezuhan az alaszkai hegyekben, és a nyolc túlélő - egy olajfinomító dolgozói - a hóvihar kellős közepén találják magukat, hamarosan pedig egy rejtélyes, majdnem misztikus farkasfalka veszi őket üldözőbe, hogy megvédjék területüket a betolakodóktól.


Scarlett Johansson igazi kalandja

Talán már nem kell tovább várni az igazira. Az évtized egyik legszebb színésznője, a 27 éves Scarlett Johansson azóta keresi az igazit, hogy 2011 közepén hivatalosan is véget ért Ryan Reynolds-szal kötött, két évnél alig hosszabb ideig tartó házassága.


Max von Sydow szívesen hallgat

Egy hosszú pálya sokszor a csúcsára érhet. Max von Sydow majd' 83 éves, és nehéz volna megmondani, melyik volt színészi karrierje magasabb csúcsa: amikor Ingmar Bergman egyik kedvenc színésze volt, vagy amikor Woody Allen rendezte, esetleg Az ördögűző-ben szerzett világhíre idején, vagy A keselyű három napja hidegvérű, bölcs bérgyilkosaként...


A Titanic mélységei

James Cameron, aki a legtöbbet tette azért, hogy a mozik három dimenzióssá váljanak, mostanáig igen kritikusan beszélt a hagyományosból 3D-re alakított filmekről. Pedig az elmúlt években ő is egy ilyen ügyön dolgozott. Saját 97-es szuperprodukcióját, a 11 Oscar-díjjal megkoronázott Titanic-ot formálta át – és február 14-én végre meg is mutatta a világnak, milyen a 3D, ha ő csinálja.


The Death and Return of Superman

Max Landis (John Landis fiának) rövidfilmje olyan nevekkel, mint Simon Pegg, Ron Howard, Elijah Wood és Mandy Moore.


A krónika újabb fejezetei

Mindenkiből mást hoz ki a siker. Az erő krónikája gyors és egyértelmű sikert aratott az amerikai mozikban. A váratlan fordulatokban és meglepő megoldásokban bővelkedő sci-fi/akció mindössze három nap alatt gyártási költsége 140 %-át hozta vissza a stúdiónak.


Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen) - feliratos előzetes

Egy napon felkérik Fred Jonest (Ewan McGregor), hogy telepítsen lazacokat a sivatagos Jemen egyik kiszáradt vádijába... Annyira abszurdnak tartja az elképzelést, hogy azonnal visszautasítja a megbízást. A nemleges választ azonban a legfelsőbb brit politikai körök rosszul fogadják.


Amerikai pite: A találkozó (American Pie: Reunion) - feliratos előzetes

Stifler, Jim és a többiek egyetemi találkozója.


Amerikai pite: A találkozó (American Pie: Reunion) - feliratos előzetes


Bruce Willis: kigyúrt kopasz shotgunnal

Éppen egy éve annak, hogy Bruce Willis ijesztően élethű viaszmását kiállították Madame Tussauds londoni panoptikumában, és most az akciósztár újabb lépést tett a halhatatlanság felé.


Hugh Jackman még nyomorultabb

Nagy ajándékot kapott Hugh Jackman: új dalt komponáltak számára A nyomorultak készülő filmváltozatához.


Michael Bay, a Transformers-filmek alkotója beváltotta fenyegetését

Két új filmre szerződött le Michael Bay a Paramount stúdióval, amint az várható volt. Az egyik természetesen a Transformers 4., de előtte még leforgatja azt a kisebb költségvetésű produkciót, amelynek tervét régóta dédelgeti.


Álombevétellel nyitott a Védhetetlen

A vártnál is jobb eredményt produkált Denzel Washington és Ryan Reynolds új akciófilmje, a Védhetetlen.


A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) - feliratos teaser


Torrente 4 - magyar spot

obszcenitásra érzékenyek ne nézzék meg!


süti beállítások módosítása