látogató számláló

Emlék és eljegyzés

Egy régi emlék hamarosan újra éledhet: a nyáron a mozikba kerül Az emlékmás.


A Sötét zsaruk vendégei

Ki az igazi ufó? A választ nyilván K ügynök és J ügynök tudja a legjobban az Univerzumban. A Men In Black - Sötét zsaruk 3. ismét megmutatja majd, hogy a világ tele van fura, mókás és gonosz űrlényekkel, akik szeretnek álruhában a Földön tanyázni.


A Titanic és a dal

A Titanic újabb diadalmas útra készül: James Cameron fantasztikus sikerű filmje egy több éves, gondos digitális átalakító-munka eredményeképpen 3D-ben fut be a világ mozijaiba. És ez nemcsak a mozinézőknek jó.
Hanem például Celine Dion-nak, a film örökzölddé vált slágere előadójának.


Indiana Jones - Blu-ray trailer

Amerikában (és nyilván nálunk is) hamarosan kiadásra kerül az Indiana Jones-filmek Blu-ray változata. a bejegyzésben megtekinthetitek az ezt reklámozó videót.


Neighborhood Watch - trailer

Ben Stiller, Vince Vaughn és Jonah Hill egy sci-fi-vígjátékban.


Neighborhood Watch - trailer

Ben Stiller, Vince Vaughn és Jonah Hill egy sci-fi-vígjátékban.


Piranha 3DD - trailer

még több vér, még több mell, még több D...


Bosszúállók - 2. trailer

Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A The Avengers - Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon.
Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás - kizárólag szuperhősöket keresnek!


John Carter - a végső trailer


Nagyon kitoltak az Amerikai pite sztárjával

Hamarosan az eredeti Amerikai pite összes sztárja visszatér az Amerikai pite – A találkozóban. Mindannyiuk számára nagy öröm lehetett, hogy ismét összetrombitálták őket, talán csak Tara Reid szájíze volt egy kicsit keserű.


Nyócker 8D-ben

az előzetesért kattints a folytatásra!


Keira Knightley lábát akarja a cipőkirály

Napjaink egyik leghíresebb cipődizájnere, Manolo Blahnik bármit megadna azért, hogy Keira Knightley számára tervezhessen. Vonzalma nem újkeletű, már első filmje megtekintésekor beleszeretett a színésznőbe.


Oscar-utórezgés: perelni fog Sacha Baron Cohen áldozata?

Garázdaságért perelhet Ryan Seacrest, az Oscar-gála riportere, akit Sacha Baron Cohen a piros szőnyegen hamuval öntött le, amiről azt állította, a néha észak-koreai diktátor, Kim Dzsong-Il földi maradványai.


Rihanna imádja a fegyvereket

Maradandó élményeket szerzett Rihanna első filmje, a Csatahajó forgatásán.


Movie: The Movie

Jimmy Kimmel ismét összeterelte egy-két barátját (és Matt Damont).


Oscar-nyertesek 2012

lista a bejegyzésben.


süti beállítások módosítása