látogató számláló

Végre jön a vége!

Ez nem a vég, ez a kezdet. Hollywoodban feltalálták a spanyolviaszt: ha a sztárokat a nézők önmagukért szeretik, minek velük valaki mást játszatni? Az Itt a vége című őrült komédiában rengeteg híresség játszik, és mindegyikük saját magát alakítja a saját nevén.

Ez nem a vég, ez a kezdet. Hollywoodban feltalálták a spanyolviaszt: ha a sztárokat a nézők önmagukért szeretik, minek velük valaki mást játszatni? Az Itt a vége (This is the End, hazai bemutató: 2013. ősze) című őrült komédiában rengeteg híresség játszik, és mindegyikük saját magát alakítja a saját nevén. Igaz, a történet, csöppet sem valóságos. A film ugyanis a világvégéről szól, és arról, hogy mi jön utána – az írók szerint, az is egészen jó buli lesz.

A történet ugyanis arról szól, hogy James Franco óriási bulit szervez, és vendége között ott van Seth Rogen, Jay Baruchel, Emma Watson, Jonah Hill, Paul Rudd, Jason Segel, Aziz Ansari, Rihanna és még jó pár celeb. Az apokalipszis közeledtével a társaság szétszóródik, van, aki a ház bunkerében próbálkozik a túléléssel, van, aki nem jut védett helyre, és odafönn barikádozza el magát... de közben mindannyian hihetetlenül dilisek. Persze, melyik híresség vagy nem-híresség viselkedik normálisan, ha biztos a vég?

Az eredetileg rövidfilmnek készült mozi írása és el játszása közben állítólag olyan jó volt a hangulat, hogy a világ legnépszerűbb komédiásaiból álló csapat tagjai már az első forgatási napokon megegyeztek: folytani fogják a filmet; és abban reménykednek, a nézők is értékelni fogják, hogy ők milyen jól érezték magukat, míg elkészítették a sztárokkal teli Armageddon-vígjátékukat.

Videó itt, képek itt.


süti beállítások módosítása