látogató számláló

Vin Diesel az új Coelho

Nemcsak a filmjeivel arat világsikereket Vin Diesel, hanem bölcs mondásaival is. A Facebookon 48 millió lájknál tart, mégpedig részben azért, mert rajongói odavannak a nagy igazságokért, amelyeket az életről posztol.

Napjaink egyik legizmosabb filmsztárja például nem rejti véka alá, hogy szerinte nem szabad várni a tökéletes pillanatra, mint a sült galambra, hanem mi magunknak kell megragadni és tökéletessé tenni azt. Máskor azzal a megállapítással kápráztatta el rajongóit, hogy az angyalok szeretetté tudják változtatni a gyűlöletet, gyógyszerré a mérget, és álommá a kételyt. Diesel elárulta, hogy minden bölcsesség az ő fejéből pattan ki, és számára akkor zárul kielégítően a nap, ha sikerült posztolnia egy újabb gyöngyszemet.

A Facebook vezetése nemrég meghívta Dieselt egy tanácskozásra, hogy megvitassák, miként lehetne kiaknázni rendkívüli népszerűségét, ő azonban végül nem ment el egyéb bokros teendői miatt. Nem csoda, hogy kevés az ideje, most például javában forgatja a Halálos iramban hetedik részét, amely nyáron startol a mozikban.

(Fast & Furious 7 - hazai bemutató: 2014. július)

somber-7_1.jpg


süti beállítások módosítása