látogató számláló

Kritika: Pi élete

Spoiler tartalmú az írás.


A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - red band trailer


Trónok Harca 3. évad - trailer

 


Pi élete: 11 Oscar-jelölés!

A Pi élete történetét már eddig is csodák szegélyezték, és úgy látszik, a fantasztikus meglepetéseknek nem akar vége szakadni. Ang Lee lenyűgöző, bölcs és izgalmas rendezését a tegnapi bejelentés szerint 11 (!) Oscar®-díjra jelölték...


Az ILM és a Bosszúállók

the-avengers-vfx.jpg


Farkas és társai

Van rendező, aki titkolózik, még filmjei történetét is igyekszik az utolsó pillanatig rejtve tartani a kiváncsiak elől, és van, aki büszke rá: boldogan beszélget, nyilatkozik, tweetel. James Mangold inkább az utóbbiak közé tartozik...


Páratlan gengszterek

A gengszterek magányosak. Hétfő este került sor a Gengszterosztag hollywoodi díszbemutatójára az álomváros legpatinásabb mozijában, a Grauman’s Chinese Theatre-ben.


Fogadjunk Spielbergre!

A Brit Filmakadémia szavazói szerint az idei év legnagyob filmje a Lincoln. Tegnapelőtt közzé tették a rangos BAFTA-díjak jelöltjeinek a listáját, és ezek közül a legtöbbet Steven Spielberg izgalmas történelmi filmje kapta: összesen 10 kategóriában számíthat az elismerésre.


Django és Django

Quentin Tarantino hároméves volt, amikor megszületett Django - melynek köszönhetően most elkészült a Django elszabadul, ami - az amerikai eredményekből már most biztosan látszik – a rendező pályájának legsikeresebb filmje lesz.


42 - 2. trailer


Transz (Trance) - trailer


Kritika: ParaNorman

Másvilág.


Oscar-jelölések 2013

A Lincoln 12, a Pi élete 11, a Napos oldal és A nyomorultak 8-8 jelöléssel indul. Az Argo-akció 7 jelölést kapott, míg a Zero Dark Thirty, az Amour, a Skyfall és a Django elszabadul egyaránt 5-öt.


Megtört város (Broken City) - magyar előzetes


Napos oldal (Silver Linings Playbook) - magyar előzetes


Die Hard - Drágább, mint az életed - 2. magyar előzetes


Die Hard - Drágább, mint az életed - 2. magyar előzetes


Videoklip: Ákos - Régi jövő

A klip a DREDD 3D című filmből készült a magyarországi forgalmazó, a PARLUX Entertainment megkeresésére és engedélyével. A film holnaptól magyar szinkronnal a mozikban. (Szinkronizált előzetesért klikk ide!)


Nem hobbiból titkolózik a Star Trek rendezője

A rajongók régóta füstölögnek amiatt, hogy a Star Trek rendezője, J. J. Abrams patikamérlegen adagolja az információt az új szuperprodukcióról, a Sötétségben: Star Trekről, és emiatt még a bemutató közeledtével is alig lehet tudni róla valamit.


Costner saját sorozatot kaphat

Mára feledésbe merült, de eredetileg Kevin Costnernek ajánlották fel Jack Ryan szerepét a Vadászat a Vörös Októberre című thrillerben, ő azonban nem fogadta el, mert javában a Farkasokkal táncolón dolgozott.


Denzel Washington zsákkal hozza a pénzt

Rengetegen szeretik Denzel Washingtont, az amerikai moziüzemeltetők viszont egyenesen aranyszobrot emelnének neki. Ő lett ugyanis 2012 legtöbb jegybevételt hozó sztárja a mozisok szavazása szerint.


Girls Against Boys - trailer


Tűzgyűrű (Pacific Rim) - trailer


Django elszabadul (Django Unchained) - 3. magyar előzetes


Kritika: Skyfall

Dr. No és Skyfall kritika is egyben.


süti beállítások módosítása