látogató számláló

Kritika: Vasember 3.

Figyelem! Ez az írás teljes mértékben szubjektív. Ha nem egyezik meg a véleményünk, annak az lehet az oka, hogy én nem Te vagyok!
A Vasember 3 története a Bosszúállókban feldolgozott események után zajlik. Tony Stark pánikbetegségben szenved, stresszes, nem tud aludni, és ha elalszik, rémálmai vannak. A bajt fokozza, hogy egy új ellenség bukkan fel, aki Mandarin névre hallgat.

iron-man-3-620.jpg


Az első magyar horror-vígjáték végre megérkezett!

Nem csalás, nem ámítás! Hatvani Balázs horror-vígjátékát 2013. május 9-től láthatja a moziba járó közönség. A bejegyzésben többet is megtudhatsz a filmről, és annak készítéséről.


Kritika: Gonosz halott (2013)

Gyorstalpaló annak, aki nem tudná, hogy mi az az Evil Dead: Sam Raimi kultikus horrorfilmjéről van szó, ami kemény négyszázezer amerikai dollárból készült. Ez még a film idejében is nevetséges összeg volt. És igen, a filmen meglátszik, hogy milyen kevés pénzből forgatták le, de ez nem negatívum, mert ettől jó a film. Ebben az időben nem volt CGI, így maradt a kreativitás. Ami egész ügyesen meg lett oldva. De nem csak kreativitásban volt kiemelkedő az Evil Dead. Sam Raimi szokatlan kameraállásokkal, pergő vágásokkal tette lehetővé azt, hogy mindenki rettegjen, amíg a filmet nézi.


Kritika: Croodék

Most először fordult elő, hogy több napig is gondolkoztam azon, hogy mégis mit kéne írni a Croodékról. Aki már olvasta egy kritikámat is, főleg animációs film kritikámat, annak szerintem feltűnt, vagy, ha nem, akkor most fel fog, hogy igazából nekem a jó animációs film azt jeleneti, hogy vicces mind gyerekeknek, mind felnőtteknek egyaránt. A karakterek szerethetőek, az animáció jól néz ki, és a film történetébe legyen tanulságos. De ez a tanulság ne szájbarágós legyen. Jó, megértem, nem az én korosztályomnak készülnek ezek a filmek, hanem kisgyerekeknek, de azért láttam már olyan animációs filmet, ami baromi kínosan, már a gyerekek képébe tolja a tanulságot, és nem engedi a film, hogy gondolkozzanak rajta. Na, ilyen szempontok alapján néztem meg a Croodékat.


Kritika: Trónok harca - 3. évad, 4. rész

Hát, kérem szépen, ha eddig unalmasnak találta volna valaki az évad eddigi részeit, az most nagyot nézhetett, mert ebben a részben annyi "awesome" jelenet volt, hogy egy kezemen meg se tudom számolni.


süti beállítások módosítása