látogató számláló

Mellékhatások (Side Effects) - magyar előzetes


Mellékhatások (Side Effects) - magyar előzetes


Django elszabadul - már az első hazai nap is nagy siker!

Django megérkezett - és nem lett hűtlen a híréhez: Magyarországi belépője is robbanásszerűre sikerült.


Hitchcock drága arca

Az Oscar-jelölés a minimum. A Hitchcock maszkmesterei lenyűgöző munkát végeztek Anthony Hopkinson, aki minden reggel 90 percet töltött két maszkos keze alatt, hogy elhelyezzék rajta az összesen 50 000 Font értékű test-kiegészítőt valamint póthasat.


Gosling: a laza gengszter

A gengszterek és a rájuk vadászó zsaruk a Gengszterosztag szerint egyformán kegyetlen népség.


Django csúnyán beszél

Nemcsak Django bátor, hanem Tarantino is. Az előbbi felszabadított cowboyként áll bosszút a rabszolgatartókon, az utóbbi pedig szembeszáll kissé álszent kritikusaival...


Pi 11 Oscar-jelölése

Nem létezik, de lehetne: a Pi-város. A Pi élete készítői annyian voltak, hogy egy egész kisváros kitelne belőlük – mondta büszkén Gil Netter producer, amikor a film és alkotói 11 Oscar-jelöléséről nyilatkozva megköszönte a közreműködők munkáját.


Red 2 - trailer


Die Hard – Drágább, mint az életed: magyarok akcióban

A kör bezárult. A Die Hard – Drágább, mint az életed jórészt Magyarországon készült. Mostanra a film elkészült, elkezdődött a magyar változat készítése, és ezen a héten azok a magyar színészek is a szinkronstúdióba vonultak, akik eredetileg szerepet kaptak a filmben.


Így készült: Trónok harca - 3. évad

Folytatódik a "Making of" videósorozat. Jó szórakozást!


The Batman Chronicles - trailer

The Batman Chronicles egy rajongói websorozat lenne, ha pénzt kapna a projekt. Mindenesetre itt egy kedvcsináló előzetes hozzá, hátha van, aki pénzt ad, hogy elkészüljön.


Boszorkányvadászok - filmrészletek

A folytatásban három feliratos részletet tekinthettek meg a Boszorkányvadászok című Jancsi és Juliska feldolgozásból.


Kritika: Django elszabadul

A lószaros préri.


Schindler listája - Blu-ray trailer

Steven Spielbergnek idén két filmje is 20. életévébe lép. (A másik a Jurassic Park.) A 100 éves Universal felújított néhány klasszikust, hogy a lehető legjobb minőségben kerülhessen a rajongók polcaira. Íme egy közülük:


Ázsiának százmilliót kell összedobnia Tom Cruise számára

Szépen muzsikál a mozikban Tom Cruise új thrillere, a Jack Reacher: 60 millió dolláros büdzséjéhez képest már közel 160 millió dollárt gyűjtött össze a pénztárakban. A Paramount stúdió sorozatot tervezett Jack Reacher kalandjaiból, ehhez azonban az első filmnek el kell érnie a meggyőző 250 millió dolláros összbevételt.


Gemma Arterton hű marad a munkásosztályhoz

Pár év alatt Hollywood élvonalába verekedte magát Gemma Arterton, de nem felejti, hogy honnan jött: egy angol külváros munkás-lakótelepéről.


Életműdíjat kapott az Anna Karenina forgatókönyvírója

Február 17-én veheti át életműdíját az Amerikai Forgatókönyvírók Kamarájától Tom Stoppard. A Tony- és Oscar-díjas szerző legutóbb Lev Tolsztoj klasszikusát, az Anna Kareninát adaptálta filmvászonra.


Denzel Washington absztinens lett az alkoholista szerep miatt

A Kényszerleszállás című film Oscar-jelölést érő főszerepében Denzel Washington alkoholistát játszik, ám a forgatáson a sztár olyan száraz volt, mint a Szahara.


Dustin Hoffman rendez

A Kvartett - A nagy négyes január 24-étől a hazai mozikban.


süti beállítások módosítása