látogató számláló

Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza - magyar előzetes


J.J. Abrams style


Lincoln Magyarországon

Csütörtök este tartották Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt filmjének, a Lincoln első hazai exkluzív vetítését, melynek házigazdája az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt.


Kritika: Napos oldal

Őrült jó.


jOBS - filmklip


Egy őshősnő

Amióta világ a világ, bármilyen különbözőek is legyenek a mozihősnők, a sziluettjük nagyjából egyforma.


A kedvenc jótékony: Sandra Bullock

Díjak szezonja van, áradnak a legjobb filmeknek, rendezőknek átadott trófeákról szóló hírek, de Sandra Bullock a múlt héten olyan elismerést kapott, amilyet még senki.


Spielberg Rómában

Lincoln nem csak az amerikaiaké. Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt filmje, a Lincoln, amely a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb férfi főszereplő kategóriájában is a legfontosabb filmes díj nagy esélyese, az egész világot meghódítja.


Az igazi gengszter

Kemény ököl, puhakalap, kegyetlenség és egy cigi a szája sarkában: Sean Penn tökéletes gengsztervezér és főgonosz a Gengszterosztag-ban. Olyan, amilyen csak a filmekben létezik.


InterCom: 2013. februári megjelenések

Februárban megnyitja kapuit a Hotel Transylvania, James Bond 22 nagyfelbontású kalandja külön-külön is megvásárolható lesz, a polgárőrök idegenekre vadásznak, John McClane harmadik kalandja bekékül, Abraham Lincoln pedig vámpírokra vadászik.


Mutasd meg a Mesternek, mit tudsz!

Szereted Hitchcockot és filmjeit? Küldj be fotót, rajzot, írást, vagy bármilyen más alkotást, amelyet a  feszültségkeltés mestere, a filmtörténet egyik legizgalmasabb alkotója, Alfred Hitchcock vagy filmje ihletett.


Michelle Obama nagyon bírja Denzel Washingtont

Nagy megtiszteltetés Denzel Washington számára, hogy ő a first lady kedvenc színésze. Michelle Obama egyenesen azt szeretné, ha Washington játszaná majd a nemrég újraválasztott elnököt a róla szóló életrajzi filmben.


Az oroszok szerint Keira Knightley túl vékony Anna Kareninának

Már Oroszországban is látható az Anna Karenina új adaptációja, amelyben Keira Knightley játssza Lev Tolsztoj tragikus sorsú hősnőjét. Az orosz kritikusok egy része nincs elragadtatva a filmtől, de nem annak művészi kvalitásait hiányolják, hanem mellékes dolgokba kötöttek be.


Jeremy Renner civilben is betegre keresi magát

Nem kell attól tartani, hogy koldusbotra jut a kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner, ha a producerek megorrolnak rá, és nem kap több filmszerepet. A színész ugyanis civilben házakat vásárol üzlettársával, luxuspalotává alakítja őket, aztán az eredeti vételár többszöröséért eladja őket.


Pornósokat darabolnak az Izomagyak hősei

Borotvaélen táncol az Izomagyak című thriller, amely a Transformers-sorozattal hírnevet szerzett Michael Bay legolcsóbb filmje a Bad Boys óta...


Olympus Has Fallen - trailer


The East - trailer és plakát


Riddick - kép

Vin Diesel a Facebook oldalán osztotta meg az alábbi képet.


A Mad Max: Fury Road járgányai Namíbiában


Kritika: Batman: A sötét lovag visszatér 2. rész

A sötét lovag útja véget ér.


Movie 43 - red band preview

A film, amelynek olyan sok szereplője és rendezője van, hogy lusta vagyok a címkék közé sokadszorra is begépelni...


Stoker - trailer 2.


Django győzött!

Django nem okoz csalódást. Quentin Tarantino új filmje, a Django elszabadul az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban aratott, és alig három héttel az ottani bemutató után már a megzabolázhatatlan rendező legsikeresebb filmjévé vált.


Moziban és színházban is A nagy négyes!

A Belvárosi Színházban nagy sikerrel játszott A nagy négyes című színdarab film-adaptációja hamarosan a mozikban is megtekinthető lesz Kvartett - A nagy négyes címmel, Dustin Hoffman rendezésében. Az Uránia Filmszínház, a forgalmazó ADS Service Kft. ésa Belvárosi Színház egyedi akciója keretében, 20% kedvezményt nyújt azoknak,akik mind a mozifilmet, mind a színművet szeretnék megnézni.


Feledés (Oblivion) - tv spot


süti beállítások módosítása