látogató számláló

Will Smith, a szélhámos

Will Smith összeméri az erejét Xerxésszel. Már forgatják a sztár új filmjét, a Focust, melyben Smith mesteri szélhámost alakít, aki egy lehetséges utódját, történetesen egy nagyon csinos nőt tanít az átverés tudományára.


A világvége vége

Hogy végződjön a világvége? Úgy látszik, az egész apokalipszisben ez a legnagyobb probléma. Ezért lehetséges az, hogy a Hollywood legmenőbb, legviccesebb arcait felsorakoztató dilis és gátlástalan vígjáték, az Itt a vége (This is the End, hazai bemutató: október 17.) több befejezéssel is rendelkezik.


Gravitáció és Avatar

A Gravitáció (Gravity, már a mozikban) velencei premierje óta mindig mint komoly Oscar-esélyes kerül szóba, de már megkapta a legnagyobb díjat: a világ legsikeresebb filmkészítője, James Cameron dicséri, ahol csak tudja: az Avatar rendezője szerint nem készült még ilyen jó, ennyire átélhető film az űrről.


Híradó a Csillagok háborújában (FRISSÍTVE!)

I-II-III. rész

Amíg a következő Star Wars-filmre várunk, hallgassuk meg sokszor ezt a - szerény véleményem szerint - zseniális kabaréjelenetet.

update: Újabb részek érkeztek.


Insidious - A gonosz háza (Insidious: Chapter 2) - magyar plakát

A film, illetve a rendező másik filmjének sikerességére való tekintettel az InterCom újabb horrort mutat be - annak ellenére, hogy az első rész semmilyen formában nem jelent meg hazánkban. Bár aki nagyon akarta, már nyilván látta. Magyar előzetes itt.

insidious2_hun.jpg


Toy Story of Terror - sneak peek

A Simpson család halloweeni főcímét láttátok már?

toy-story-of-terror.jpg


Machete gyilkol (Machete Kills) - plakát

Kémkölyök...
A Machete gyilkol c. film szinkronizált előzetese itt, speciális, 3D-s előzetese pedig itt található. További plakátokért kattints ide! A bejegyzésben találtok egy másik képet is Alexa Vegáról, ugyanebből a filmből.

machete_kills_ver16.jpg


I, Frankenstein - trailer

i-frankenstein.jpg


Godzilla - teaser trailer

Most végre mi is megnézhetjük azt a videót, amit a szerencsés résztvevők láthattak a Comic-Conon.
upadate: Állítólag a videó tényleg a Comic-Conon debütált, de a 2012-esen. A film valódi előzetese, ha minden igaz, november 3-tól lesz látható.

teaser_pic01.jpg


Végjáték (Ender's Game) - thai plakát

A héten említettem a Facebook oldalunkon, hogy a film thaiföldi forgalmazója írt nekem, hogy távolítsam el a blogról a film thai plakátjait. A kérés oka az volt, hogy nem hivatalos plakátokról volt szó. A mai napon viszont megkaptam a forgalmazótól a film hivatalos thai plakátját anélkül, hogy kértem volna.
Köszönöm a Sahamongkolfilm International Co., Ltd. kedvességét! :)

A film magyar plakátja pedig ide kattintva tekinthető meg.

ender thai_plakat.jpg


Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit) - trailer

A film plakátját itt tekintheted meg.

jackryanjan13still1_620.jpg


Guillermo del Toro halloweeni főcímet csinált Simpsonéknak

Egészen pontosan a Treehouse of Horror XXIV című epizódhoz.

Simpsons_del_Toro.jpg


Amerikai botrány (American Hustle) - plakátok

David O. Russell új filmjének főszereplői: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence, valamint a színészek új fizimiskája.

americanhustlecharacter2.jpg


Vin Diesel az új Coelho

Nemcsak a filmjeivel arat világsikereket Vin Diesel, hanem bölcs mondásaival is. A Facebookon 48 millió lájknál tart, mégpedig részben azért, mert rajongói odavannak a nagy igazságokért, amelyeket az életről posztol.


Transformers 4.: utoljára robbantanak Chicagóban

Október 6-án véget ér a Transformers: Age of Extinction forgatása, már ami a külső helyszínes felvételeket illeti.


Kiszáll A szürke ötven árnyalata főszereplője?

Mégsincs férfi főszereplője A szürke ötven árnyalata filmváltozatának, mert a kiszemelt színész, Charlie Hunnam kiszáll a produkcióból. Ilyen hír kelt szárnyra, s bár hivatalosan nem erősítették meg, a rajongók máris lázas találgatásokba fogtak, ki lehetne az utódja.


Select Video: 2013. novemberi megjelenések

Gru visszatér, Paul Rudd vizsgázik, Jeff Bridges és Ryan Reynolds pedig halott.


A jó Star Wars készítésének 4 alapszabálya

Néhány lelkes Star Wars-rajongó úgy gondolta, támpontot ad J.J. Abrams-nek, mit tegyen, vagy éppen mit ne tegyen a franchise-zal, mindezt nagyszerűen illusztrálva. Egyetértesz a videóban elmondottakkal?

star_wars_rules_pic01.jpg


Ant-Man - forgatási kép

Edgar Wright, a nálunk be nem mutatott The World's End, valamint a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok rendezője az alábbi képet tweetelte azzal a szöveggel, hogy "Visszajöttem LA-be, itt az ideje egy kis semmiség befejezésének, amin dolgozom". Ám még nem jelentették be, hogy kiosztották volna a főszerepet, így a kép vagy a korábban látott teszt videó forgatásáról származik, vagy új próbafelvételeket csinálnak. Esetleg van valami, amiről nem tudunk...
A film bemutatóját nemrég előrébb hozták, így 2015. július 31-én mutatják be az amerikai mozik. (A magyar mozik minimum egy héttel később, hiszen büntiben vagyunk a Disney-nél.)

ant-man_BTS.jpg


Rio 2 - 2. trailer

rio2.jpg


Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit) - plakát

Megérkezett az első plakát a korábban csak Jack Ryan címre keresztelt filmhez. Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck után most Chris Pine bújik a címszereplő bőrébe. Hamarosan jön az első, majdnem két és fél perces trailer is. Hazai bemutató: 2014. január 16. Szomorú apropója a hírnek, hogy 2013. október 1-jén, 66 éves korában elhunyt Tom Clancy, a Jack Ryan-történtek szerzője. Isten nyugosztalja!

jack_ryan_shadow_recruit.jpg


Machete gyilkol (Machete Kills) - 3D trailer

Különleges 3D-s trailert kapott a Machete gyilkol. A szinkronizált verzió itt tekinthető meg.

machete-kills_photo1.jpg


A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) - banner

A tegnapi banner és a mai új trailer mellé jött még négy banner.

hobbit2_banner3_620.jpg


A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) - 2. trailer

Ahogy ígértük, megérkezett A hobbit: Smaug pusztasága 2. trailere.

hobbit2_banner2_620.jpg


The Nut Job - trailer

the_nut_job_600.jpg


süti beállítások módosítása