látogató számláló

2016-ban jön az új X-Men film

Még fél évet várnunk kell az X-Men - Az eljövendő múlt napjai bemutatójára, ám a film rendezője, Bryan Singer már most bejelentette, 2016. május 27-én jön az X-Men: Apocalypse, melyben hőseink egy 5000 éves egyiptomi mutánssal kerülnek összetűzésbe.

xmen_apocalypse_620.jpg


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - magyar előzetes

Ahogy ígértem, íme a szinkronizált előzetes.


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - trailer

Hamarosan jön a magyar változat is.


300 - A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) - 2. trailer

300_rise_620.jpg


Játék: nyerd meg a 47 ronin c. könyvet!

47_ronin_konyv_nyeremeny.jpgA 47 ronin valós eseményeken alapuló története a szamuráj becsületkódex, a busidó egyik leghíresebb példája, egyben a 18. század eleji feudális Japán egyik legvéresebb bosszúhistóriája. Asano urat, a 47 szamuráj vezetőjét rituális öngyilkosságra kényszerítik egy udvari hivatalnok bántalmazása miatt. Az úr nélkül maradt harcosok, azaz immár roninok bosszúja az erőszak valóságos láncreakcióját indítja el, és a kegyetlen küzdelemben a történelmi szereplőkön kívül a japán mitológia lényei, boszorkányok, démonok és más mesés teremtmények is részt vesznek.
A roninok példázata a megtorláson kívül az erkölcsi tartásról, a hűségről, a becsületről is szól, talán ezért is ihletett meg már számos művészt. Már 1907-ben (!) filmet forgattak belőle Japánban, egy hagyományos bábelőadás felhasználásával. Ezt az alkotást később még számos moziadaptáció, filmsorozat követte. Jelen kötet a Keanu Reeves főszereplésével készült, hazánkban is forgatott film forgatókönyvén alapszik.
Joan D. Vinge 47 ronin című könyvét most 3 szerencsés ember megnyerheti a Libri és a UIP-Duna Film jóvoltából.


Játék: nyerj belépőt a 47 ronin premier előtti vetítésére!

47-ronin-posters.jpgEz a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kait, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishihez, a 47 ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat, és kitiltotta földjéről a szamurájokat. Hogy szülőföldjük becsületét visszaállítsák, a harcosok olyan küldetésbe kezdenek, melynek viszontagságai az egyszerű harcosokat elpusztítanák.
A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk.
A 47 ronin c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - sneak peek

Nemrég felkerült a netre egy banner fotója, 3 nap múlva jön az első előzetes (magyarul és angolul egyaránt), ám addig kaptok egy kis (nagyon kis) betekintés Spidey második kalandjába.


Non-stop - magyar előzetes

Liam Neeson újra akcióban, ezúttal egy utasszállító repülőgép fedélzetén.

non-stop_liam_neeson.jpg


A beavatott (Divergent) - magyar előzetes

divergent-600.jpg


süti beállítások módosítása