látogató számláló

Cycle - magyar előzetes

Sóstai Zoltán animációs sci-fije.


Kritika: Megtört város

Korrupció


Már készül az új pók

A sajtó elől titkolják, de az igazság mégsem marad sokáig rejtve: Marc Webb rendező a múlt héten New Yorkban forgatni kezdte A csodálatos Pókember 2. részét.


Óriási újdonságok

Azt hihetnénk, Bryan Singer már nem vágyik élményekre. Ő a világ egyik legsikeresebb rendezője, A közönséges bűnözők rafinált krimije óta szupersikeres sorozatot csinált az X-Men-sztoriból, rendezett világháborús izgalmat Tom Cruise-zal és az ő kezében született újra Amerika legnépszerűbb hőse, Superman.


Die Hard Berlin!

A híres Berlini Filmfesztivál csak csütörtökön kezdődik, de a filmünnep már javában tart: hétfőn az új Berlin egyik szimbólumának számító ultramodern Sony Centre-ben, a Potsdamer Platzon ünnepelték a Die Hard – Drágább, mint az életed érkezését.


Hitchcock arca

Alfred Hitchcock végre megmutathatja, hogy nemcsak ijesztgetni tud. Az élete egy izgalmas epizódjáról készült film, a Hitchcock inkább bájos és szórakoztató, fantasztikus játéklehetőség a főszereplőinek.


Red 2. - magyar előzetes


Óz, a hatalmas - 2. magyar előzetes


Csapda (Snitch) - magyar előzetes


Szemfényvesztők (Now You See Me) - magyar előzetes


Die Hard 5. - élőben a vörös szőnyegről

2013. február 7-én, csütörtökön magyar idő szerint 19 órától kezdődik a Die Hard - Drágább, mint az életed londoni díszbemutatója, ahol ott lesz többek közt Bruce Willis, Jai Courtney és John Moore rendező is. Az eseményt alant követheted élőben, a kezdésig pedig itt további bejegyzéseket találsz a filmről.


Halálos iramban 6 - trailer


Terroristákat tanulmányozott a Star Trek új főgonosza

Nem sokat lehet tudni a Sötétségben: Star Trek cselekményéről, de az előzetesből sejthető, hogy az új főgonosz, John Harrison igyekszik lerombolni a Földet, és jelentős eredményeket ér el ezen a téren.


Transformers 4: több robot, kevesebb robbanás

Újabb részleteket árult el Michael Bay rendező, milyen lesz a következő Transformers. Röviden: más lesz, de mégis hasonló, mint az előző három rész.


Ducipólót tervez a Tökéletes hang sztárja

Saját divatláncot indított Rebel Wilson ausztrál színésznő, akire a Koszorúslányok című erősen korhatáros vígjátékban figyelt fel a világ. A filmmel azonnal meg is váltotta belépőjegyét Hollywoodba.


Az oroszok is imádják a Boszorkányvadászokat

Nemcsak Észak-Amerikában taroltak a Boszorkányvadászok, hanem a premierek második hullámában a világ többi részén is, ami eddig 19 országot jelent.


Vasember 3. (Iron Man 3) - super bowl spot


Halálos iramban 6. - super bowl spot


A magányos lovas (The Lone Ranger) - super bowl spot


süti beállítások módosítása