látogató számláló

Hannibal - előzetes

NBC legújabb sorozata. Történet szerint Graham ügynök egy sorozatgyilkost üldöz és segítséget kér Dr. Lectertől.


Kritika: Die Hard - Drágább, mint az életed

Yippie ki yay, nagy összefoglaló az összes Die Hard részről, és természetesen beszámoló az ötödik részről is.


Kritika: Lenyűgöző teremtmények

Giccs tenger.


Ghost in the Shell: Arise - trailer

Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) a leghíresebb cyberpunk anime. Volt már belőle két mozi film, meg két mini sorozat, most újra visszatért sorozat formájába.


Trónok harca 3. évad - előzetes

 


Képszakadás (21 and Over) - magyar előzetes


Törpdivat New Yorkban

Törpillát a kifutóra! A New York-i Fashion Week, az évente kétszer tartott nagy divathét, amely Párizs, Milánó és London mellett a divatvilág legnagyobb találkozója idén hupikékre váltott.


Óriásölő, nagy tervekkel

Itt az új generáció: Nicholas Hoult mindössze 22 éves angol színész. Első nagy sikerét az Egy fiúról gyerekfőszerepében aratta 12 évesen – de az már a 13. tévés vagy filmes megbízása volt.


Bruce Willis és a fiatalok

Bruce Willis nem fél a fiataloktól: az immár ötödször is John McClane bőrébe bújó, kemény és cinikus zsarut játszó színész a legújabb Die Hard-filmbe, a Die Hard – Drágább, mint az életed-be saját maga szeretett volna versenytársat: egy nála jóval fiatalabb, tökös zsarut.


Őskor lesz Berlinben

A rangos nemzetközi fesztiválok többnyire jól őrzött erődhöz hasonlóak, közönséges halandó számára szinte lehetetlen, hogy bejusson az exkluzív vetítések, sajtótájékoztatók és sztárok világába. A DreamWorks Animation és a Fox stúdió azonban megtalálta a módját, hogy minden mozirajongót bejuttasson a világ egyik legfontosabb fesztiválja, a Berlinale falai közé.


A csodálatos Pókember 2. - promó videó

Marc Webb tette közzé a 9. forgatási nap alkalmából. (Korábbi képek itt.)


Kritika: Hitchcock

Good Evening!


Die Hard, Budapest

A múlt nyáron Budapest hónapokra Moszkvává változott, és tegnap egyetlen estére újra orosz hangulatot árasztott a Cinema City Aréna.


Vissza a jövőbe - egy percben


Jurassic Park 3D - IMAX plakát

Tavasszal nem csak a visszapillantó tükör hozza közelebb a dinoszauruszokat. Előzetes itt, korábbi plakát itt.


Kié lesz a nyolcvanötödik?

A képre kattintva nagyban is megcsodálhatod Olly Moss plakátját, ide klikkelve pedig egyenként, a film címével együtt is megtekintheted a figurákat.


Vasember 3. - plakát

Főszerepben az Iron Patriot.


Feledés (Oblivion) - 2. trailer


Pro Video: 2013. márciusi megjelenések

A folytatásban megtekintheted a Pro Video márciusi megjelenési listáját, benne többek közt az Alkonyat különböző kiadványaival, Az Argo-akcióval, az Ölni kíméletesen című filmmel és a Trónok harca 2. évadával.


A hobbit: Váratlan utazás

A Peter Jackson rendezésében készült A hobbit: Váratlan utazás a nemzetközi megjelenéssel egy időben, április 8-ától lesz elérhető.


Halálos iramban 6. - magyar előzetes


Életműdíjat kap Kevin Costner

Cesarral tüntetik ki Kevin Costnert, a díj az Oscar francia megfelelője. A ceremóniára február 22-én, Párizsban kerül sor, két nappal a Los Angeles-i Oscar-gála előtt.


Bruce Willis nem búcsúzik a fegyverektől

Hallani sem akar arról Bruce Willis, hogy Amerikában korlátozzák a fegyverviselési jogot, pedig az utóbbi egy évben végrehajtott tömegmészárlások miatt a közvélemény jelentős része ezt követeli.


Több kockahasat követelnek a Tökéletes hang 2-ben

A Tökéletes hang 2012 mozis meglepetése volt Amerikában: az egyetemi dalversenyek világába kalauzoló vígjáték 18 milliós költségvetéséhez képest 108 milliót hozott úgy, hogy a világ nagy részén még nem is mutatták be.


Csúfolták az új sikerfilm sztárját

Víziló, traktor, gigantikus rém - ezzel a három durva jelzővel illeti egy amerikai kritikus Melissa McCarthyt, a Személyiségtolvaj című vígjáték sztárját.


süti beállítások módosítása