látogató számláló

Megan Fox tényleg kibékült Michael Bay-jel

Nagy botrány volt 2009-ben, amikor Megan Fox egy interjúban Hitlerhez hasonlította Michael Bay rendezőt, és ezért repült a Transformers sorozatból, helyette Rosie Huntington-Whiteley játszott a harmadik részben. Azóta olyan hírek szállongtak, hogy Bay nem is haragszik a színésznőre, aztán erre bizonyíték is született, mert ő a producere a Tini nindzsa teknőcöknek, aminek Fox a női főszereplője.

Nos, a színésznő immáron maga is elismeri, hogy a háborúnak vége. Az Entertainment Weeklynek adott interjújában kedvesnek és szeretetreméltónak nevezi Bayt, ami döntő fordulatot jelent a hitlerezéshez képest. "Ő volt az egyik legkedvesebb ember, akivel ebben a filmben dolgoztam - mondja Fox az interjúban. - Mindig is nagyon szerettem Michaelt. Megvoltak a magunk csatái, de ha nagyon nyíltan beszéltem is a köztünk lévő problémákról, utána mindig hozzátettem, hogy különösen kötődöm hozzá. Nagyon sebezhető tud lenni, és roppant szimpatikus és szerethető."

Michael Bay egyébként a hitleres botrány után azt mondta, hogy nem sértődött meg, mert Megan már csak ilyen. Pletykák szerint nem is Bay borult ki Fox hasonlata miatt, hanem a Transformers-sorozat producere, Steven Spielberg, és ő rúgatta ki a színésznőt.

Megan Fox békülékeny nyilatkozata azzal is összefügghet, hogy nagyon elégedett lehet az új Tini nindzsa teknőcökkel, amelyben karaktere, April O'Neal riporter jóval fontosabb szerepet kap, mint a teknőcös filmekben és sorozatokban eddig bármikor.

(Transformers: Age of Extinction - hazai bemutató: 2014. június 26.)
(Teenage Mutant Ninja Turtles - hazai bemutató: 2014. augusztus 28.)

megan_fox_transformers.jpg


süti beállítások módosítása